Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • atlantida

    Mislim da i nije tako loše biti samaritanac. Bolje god guy (girl, sorry), nego bad. Postoje ljudi koji gaze preko svega da bi postigli cilj, ali sumnjam da se želiš uvrstiti među njih, jer jednom se čovjek treba pogledati u ogledalo (duše).
    Zanimljiv ti je blog. Navratit ću opet:))

    avatar

    16.03.2008. (17:35)    -   -   -   -  

  • sprajt votka

    to ti je tak uvijek! al kaj kaže atlantida...bolje dobra cura neg zločesta! sve će to jednog dana doć na svoje, vjeruj mi!
    sve se vraća, sve se plaća ;)

    avatar

    16.03.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  • turska kava

    Joj, prepoznajem se u nekim rečenicama. Najviše me frustrira onaj osjećaj kad se ne uspijevam izboriti za sebe, iako točno znam da sam to trebala napraviti. A opet nisam. Imam još puno za učiti, ali kad sve zbrojim i oduzmem - draže mi je biti Samaritanac nego osoba kojoj cilj opravdava sredstva. Obično nas najviše razočaraju osobe koje smatramo prijateljima - još jedna lekcija koju treba savladati - da je najbolje od nikoga ništa ne očekivati. Iako, teško je to... Veliki ti pozdrav ostavljam! I želim ti da nastaviš slijediti srce, ono te i dovelo tu gdje si sada.

    avatar

    17.03.2008. (08:56)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Bojim se da je tako. Što prije to naučiš to će ti dalje biti lakše...ili teže jer ćeš i dalje u sebi gristi takve stvari ali nismo svi isti i ne očekuj da drugi razmišljaju na tvoj način, iako ja jako dobro znam o kojim problemima pričaš :)))

    avatar

    17.03.2008. (09:29)    -   -   -   -  

  • turska kava

    Ah da, skoro zaboravih... Čestitke za Zarez. Odlična priča. U jednom me trenutku šokirala, a to jako volim (bar kod priča). Pozz!

    avatar

    17.03.2008. (13:11)    -   -   -   -  

  • Skupljaš li leptire?

    Eh, učimo cijeli život. Ali znaš, nekad mi se ne sviđaju te lekcije koje naučim. I "ići za glavom" nosi odgovornost za sobom. Treba s tim znati živjeti. Ja uglavnom za srcem, makar često dobijem po glavi :)
    Pusa i nadam se da se uskoro češće barem komentiramo, čim dobijem komp kod kuće :)

    avatar

    17.03.2008. (13:36)    -   -   -   -  

  • niniane

    Hvala svima:-))) I da, nastavit ću biti Samaritanac, jer je to ipak ono što jesam u duši, makar ponekad imala "epizode" poput ove opisane u postu...

    I, turska kava, drago mi je da ti se svidjela priča:-))))

    avatar

    17.03.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...