Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • 20070207

    +!

    Providnost me cula, i preko Vas ovim uslisila !

    Hvala Bogu na visini, a mir ljudima dobre volje, ovdje medu nama !

    srca gore !

    avatar

    15.03.2008. (05:36)    -   -   -   -  

  • angelo

    Imamo (sve) kod Gospodina!
    Zato: Hvalu dajmo Gospodinu, Bogu našemu!
    Pozdrav svima i blagoslovljen vikend!

    avatar

    15.03.2008. (09:48)    -   -   -   -  

  • Orbodrone

    Hvala, Anđelo! Vrijedilo je čekati ovaj odgovor! Razbijena je moja zabluda da vlastitim moćima mogu nekome oprostiti...

    Zanima me još, treba li oprostiti i onima koji ne traže oprost?

    avatar

    15.03.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • PARUSIJA

    Meni ovaj post nekako djeluje kao sportska tema i chini mi se kako rezultat ne ovisi puno o prashtanju. Na obe branke iste dvojbe (po starim i novim medijskim izvijeshtjima). Usput, prochitao sam negdje kako Bog kada oprashta On i zaboravlja.

    Rado bih komentirao onaj novi post, ali vetj sam pisao o tomu. Nekako mi tema djeluje francuski, a vi spominjete Juhu. Ja bih radije pripomenuo Balashevitja. Nije pivac jedini koji se oglashava prije zore kada nastupaju biskupi. Ima puno ptica u kokoshinjcu. Uistinu je egzorcizam pravovremen odgovor!
    In Te Domine speravi!

    avatar

    15.03.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • angelo

    Korisno je i potrebno @orbo oprostiti svima, pa i onima koji oprost ne traže, jer je to za naše dobro. A onaj tko oprost ne traži niti se kaje ne može ga ni dobiti.
    Doista @parusija Bog oprašta drukčije nego mi - to je očito iz prispodobe o rasipnom sinu... Ali zar mi možemo išta učiniti kao ON?
    A glede potrebe za egzorcizmom - ni on se ne može izvesti na onome tko bježi od molitve kao vrag od tamjana. Ne može se izliječiti onaj tko odbacuje lijek i liječnika izbjegava.
    Pozdrav i blagoslov!

    avatar

    15.03.2008. (18:08)    -   -   -   -  

  • ideje političkog otpatka

    ponekada me čudi koliko ljudi živi u prošlosti, a ne uživa u životu...u sadašnjosti i gradi budućnost...jer to je jedino što imamo, ovaj trenutak za sebe...ovaj trenutak s obitelji, s voljenim osobama, s prijateljima (ako ih imamo)...
    oprostiti meni znači samo krenuti dalje...što je bilo, bilo je...izvuci pouke, idi dalje...i samo koračaj dalje...jednog dana doći ćeš tamo gdje si krenuo! :)

    za ostale, oni su jošp uvije zarobljeni u prošlosti na koju misle...koju stalno proživljavaju...i stalno se nalaze u istom začanom krugu, dok život prolazi pokraj njih...
    stanite, pogledajte oko sebe...nemojte slučajno ništa zaboraviti, ali počnite hodati naprijed - a ne u krug...samo počnite hodati i graditi život oko sebe...

    avatar

    21.03.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...