Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • fulvus

    Lijepa je Husina kula, znao je đava što valja

    avatar

    03.03.2008. (14:56)    -   -   -   -  

  • primakka

    svašta kod tebe. a sve lipo. kula slična mojoj kliškoj, a kad malo bolje pročitam: daješ presjek nepoznatog, kroniku blisko-daleke bosne.
    je l´ ono ulaz ili izlaz, bez upitnika ovaj put.

    avatar

    03.03.2008. (15:25)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    tako dakle sam se skitaš i snimaš :)):))) a mora netko i to :))
    dok netko ( ja ) spava i lijeno uživa na suncu :))

    avatar

    03.03.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Daj saznaj kako se zove oni grm sa crvenim bobicama u koji su se cure uvalile?
    Slika je prekrasna, zato što je cure krase! Hehe!
    Konjuh planinom! - U školskom Zboru smo pjevali tu pjesmu. Imala je jedan dramatičan tempo. I to je sve čega se sjećam. Sviđa mi se Bosna koju nam pokazuješ.
    Još uvijek mislim da prvo trebam upoznati bliske krajeve, pa tek onda krenuti na daleke prekooceanske zemlje. Valjda ću imat vrimena za sve to u ovom životu? Nisam valjda prezahtjevna? :-) :-)

    avatar

    03.03.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Fulvus - :-) Lekcija druga: Đavo = šejtan A šejtan uvijek zna... :-)
    @ Odmak od - slične kule, veliš? Krađa autorstva? ups, upitnici, ispitnici, ispipnici ... :-) ulaz - izlaz - - - prolaz! :-)
    @ Nuklearna pikulica - a, ne, ne. Tek stari teren obilazim povremeno... Sve mi to bijaše erija of risponsibiliti nekad, dok sam važan tuda žurio za dobro naroda ... :-))
    A Tiiii si ona mala sa seksi pupčićem na suncu.... :-)) :-)) /E da, onaj snijeg kaj si ga naručila... Stiže. ?Grudanje?/
    @ Gustirna - kvaka s Tvojim postovima je, što u njima uživam, ali Te ne stižem uganjat' više... Zato se lakše prebacujem na komentare :-) To usput, da ne misliš da me nema više kod Tebe ...
    Grm - meni poznat kao božikovina (?božur?, to već ne znam, je li isto...) Cure krasne, naravno. Jedna je Prva Zakonita, drugu smo usvojili :-) :-) :-)
    A Bosna (i Herc) - ...divan kraj, zapravo dragi ljudi, ali neizrecivo tužna i besperspektivna vreća buha... Kontrasti, definitivno. Inače, mi pokušavamo tako vikendom ispipavati "regiju", a tu i tamo onda uleti neki skok malo dalje - normalno mi je znati, gdje otprilike živim i to su mi susjedi...
    Zahtjevna? Nikako. Kriterij - svakako! ;-)

    avatar

    04.03.2008. (08:56)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    uživaš :)))

    avatar

    04.03.2008. (10:13)    -   -   -   -  

  • levant

    super su slike, super.
    mi kad smo bili u bosni imali smo popis geocacheva. ima ih dosta ali nas je bilo strah penjat se po brdima i potražit ih. jer nikog nemaš da pitaš a strah te da se ne izgubiš onako sam usred ničeg. pa smo ostali praznih ruku. što se geocacha tiče. prekrasna priroda. prekrasna!!!!!
    A cure veliš tebi u čast nabacile osmijeh...:)))

    avatar

    04.03.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    možžžžžžžžže grudanje, ja več na prozoru stalno provirujem, pa di je taj snijeg, nešto kasni danas? hehehhe al u pripremi sam i hepi sam, ja bi da s zime odmah dođe ljeto, proljeće me ubija :))))

    avatar

    04.03.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Dragi Shelly,tako prelijepo prenosiš utiske da bih se i sama najradije bavila planinarenjem.
    Imam mali problemčić glede toga;kako bih svoje hektare donijela do nekih visina kad mi je i najobičnije brdo,nepremostiva prepreka...

    avatar

    04.03.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • unuka

    super izgleda!

    avatar

    04.03.2008. (19:25)    -   -   -   -  

  • oldbat

    dragi Šhelly, javila bi ti se i prije , ali me umorilo gledanje ovog vašeg pentranja. Za mene prenaporno.

    avatar

    04.03.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Njet,njet, nije božikovina - božikovina ima skroz drugačiji list. Božur je isto nešto skroz treće. Saznat ću ja već. Ma, di san tebe išla pitat? :-))) Jel 1.Z- ona livo? Nekako bi rekla da je. Ispravi me ako griješim. I pozdravi je, tj. pozdrv obim curama u grmu. Fala na komentarima, a užitak je obostran, kao i praćenje. Večeras me obradovalo kad san vidila da si još na starom postu, jer sam nesposobna za kvalitetno praćenje. Svaka zemlja ima svoje lice i naličje. :-)))

    avatar

    04.03.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • NF

    lijepe fotke, ono što mi se otvorilo ;)

    avatar

    05.03.2008. (08:11)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Zona Z - a kome ću, ako ne sebi... :-))
    @ Levant - ha čuj... Sve se da organizirati... Iako, posve si u pravu; ne znam, je li gore, samo misliti na opasnost od mina, ili dva metra uz markaciju vidjeti natpise upozorenja... :-( Lijepa, tužna zemlja Bosna ... Je, cure liječe. Skoro sve. ;-)
    @ Jurejnijen marbl - Ti si sretna šemska, D! Jutros ovdje bilo malo snijega; dosta za grudohvat ;-) A proljeće... Pa ak' Te iz jednog doba koje voliš vodi u drugo koje voliš... ?Zašto ga ne voliš? ;-)
    @ Žuborvoda - ...nemam odgovor... Recimo, spoznajem tim hoduckanjima neki novi unutarnji prozorčić, kroz kojeg sad i sa stola češće gledam, sebe, ljude, ... Češće se nasmiješim, pa i nije bitno, je li uzrok brdo ili dolina... ;-) :-)
    unučica - super i jest! :-)
    @ Old Bat - znaš guštat drukčije; skroz u redu! :-)
    @ Gustirna - k'o za vraga, ista drača je na naslovnici neke moje knjige o bilju, al' knjiga u domu drugom, zagrebačkom... Saznat ću, iako moji tvrde da jest božikovina...
    Koke u grmlju - jest; Mrka je Prvozakonita. /Dobro veliš za zemlje i lica.../ :-)
    @ NF - ma, stavio bih ja i pomalo kože, guze, sisice, ali... Ti si ipak iskusniji s tim... :-))

    avatar

    05.03.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  • turimti

    uffff,koje vraćanje u prošlost...s pogledom na kulu kroz razbijeni prozor vratila si me u djetinjstvo. to je pogled iz kuće poviše nekada temelja hotela i dvije kuće ispod "naše". mahala hasana kikića književnika koji je živio u susjednoj ulici/mahali. ispod kule smo brale zovu i pravile cijevi iz kojih smo ispuhivale bobice. ove na slici podsjećaju me na šipak kojeg ima tamo...otpalu šljivu smo sakupljale i prodavale , a od dobijenog novca smo kupovale karte za filmove u kino partizan... ljeti, kupanje na bazenu, jezeru hazna, vida...jooj,...nakon ljetnih proloma oblaka i leda, ništa nije bilo ljepše od šetnje bosih nogu i osjećaja kako blato prolazi između nožnih prstiju...glupo, ali istinito...hvala na vraćanju na sretne dane...bože di su sada; halid, senad, ševko, šemsa, sena, dževida, selma?...

    avatar

    06.03.2008. (00:53)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ turimtikitu - ????????!!!!!!!!!!!!!! Oh! Čovječe!!! :-)) Nevjerojatno... Sad ću morat' pazit na vas insajdere... Tko je ikad vidio, bio... ;-) TI iz Gradačca, fetiva Dalmatinka...?? A malog svijeta!
    Ozbiljno - ja ga obožavam; jedinstven gradić u cijeloj regiji; prije sam poslom često išao, a ponekad bi se tamo znao i prikriti, terasa kafića uz kino - valjda je i tada bilo; blizu sajma, pogled preko potoka gore na kulu ... A popodneva na Hazni, sunce u nečijim crnim okicama... Hm... :-)
    Razbijeni je prozor na -mislim - bivšoj školi između kapije i kule; blizu Sahat-kule... Ali to onda znaš... E baš mi je milo da sam "pogodio" nekoga! Živjela!

    avatar

    07.03.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...