Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • MANAH

    UDArna vijest. Vrši se pritisak na ministra zdravstva da se uvozi američko cjepivo za djecu umjesto hrvatskog!! Reagiraj , saznaj informaciju, šalji podatke !!!!

    avatar

    27.02.2008. (15:12)    -   -   -   -  

  • MANAH

    UDArna vijest. Vrši se pritisak na ministra zdravstva da se uvozi američko cjepivo za djecu umjesto hrvatskog!! Reagiraj , saznaj informaciju, šalji podatke !!!!
    I dal je istina ili manipulacija....?http://www.mameibebe.net/global/news_details.asp?I=555

    avatar

    27.02.2008. (15:16)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Tek napomena da je riječ o istome području, Svalbardu, kao što je rekao onaj norveški političar. Mislim da polako žele obznaniti javnosti da se nešto događa...Možda...

    avatar

    27.02.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    MANAh, čula sam za to još prije. Pedijatri kažu da hrvatsko cjepivo nije sigurno i da se dosta djece razboli, a i spominju smrtne slučajeve. Također pedijatri savjetuju roditeljima, kada je vrijeme da se dijete cijepi, da kupe američko cjepivo jer je sigurnije. To naše zdravstvo ne uzima ozbiljno i kažu da je hrvatsko sigurno. Naravno, nitko nije ništa ozbiljno poduzeo po tom pitanju i neki roditelji kupe američko cjepivo, neki ne.
    Inaće radi se o cjepivu koje dobiju bebe, 3 u jednom (Mo-Pa-Ru).
    Evo baš sam sad otvorila link i vidim da već tamo sve piše :)

    Toma, vidit ćemo šta će se dalje odvijat po tom pitanju. Ne vjerujem da baš oni žele reči javnosti o čemu se radi.

    avatar

    27.02.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • KYZO

    Polako ali sigurno pakiraju kofere a imaju i j.. dobar razlog.
    Nadam se da su kopali dovoljno duboko pa da nabasaju na reptile.Njima će sjemnke dobro doći za probavu žilavih gadova koji skrivaju istinu.

    avatar

    27.02.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • anonimac

    "Da je tema zanimljiva i pomalo se shvaća ozbiljno, govori nam činjenica da su čak i novinari pisali o ovome u Slobodnoj Dalmaciji"

    Curo odrasti i počmi više shvaćat kako ovaj svijet zapravo funkcionira. Zaista misliš da se tema počinje ozbiljno shvaćat jer je Slobodna pisala o tome? Tražiš odgovore, a oni su pred tobom, no neće ti se svidit jer su dosadni. Možda ih zato izbjegavaš? Slobodna Dalmacija, kao i svaki drugi medij, će rado pisat o nečem "bombastičnom", šta misliš zašto, zato jer je to istina ili nešto ozbiljno? LOL
    Ma njima je samo do zarade, a ovakve kontroverzne teme izazivaju mnogo diskutiranja, pa kada te netko pita odakle ti to, reći ćeš upravo ovo šta si ti sada napisala na blogu - iz Slobodne Dalmacije, i eto im reklame, a to je ono šta su htjeli postić.

    Otvori malo oči, previše si zadubila u zavjereničke vode da od njih ne vidiš jednostavnost surove realnosti koja ti je cijelo vrijeme pred očima...

    avatar

    29.02.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    A koga se ti bojiš pa si anonimac? :D
    Hvala na "otvaranju očiju", ali ja sam itekako zadovoljna svojim zabavnim životom i ne bi se upuštala u tvoj dosadni ;)

    avatar

    29.02.2008. (22:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...