Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • 100% ne normalna

    super post na greškama se uči pozzz dođi do mene

    avatar

    27.02.2008. (16:20)    -   -   -   -  

  • primakka

    zato se lipo s njima družit: uvik nešto naučiš!

    avatar

    27.02.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • fulvus

    svaka generacija je sve pametnija...kuda će nas to dovest?

    avatar

    27.02.2008. (16:57)    -   -   -   -  

  • skaska

    istina je. deca su najmudrija kako god paradoksalno zvuči. zato je, primjerice, biti učiteljica ili učitelj nekaj turbo izazovno. nažalost, malo je pravih

    avatar

    27.02.2008. (18:23)    -   -   -   -  

  • levant

    ne da su pametnija i životno mudrija nego imaju i više energije. pak to počne zabrinjavat. pak onda da bi se održalo ipak nešto razmišlja se u kategorijama "a što ja mogu dat?". pak se odluči "dat ću mudrost i iskustvo". he,he..he...koju mudrost, koje iskustvo?? :))

    avatar

    27.02.2008. (20:33)    -   -   -   -  

  • oldbat

    ja san ti za sve nespremna . Ali, moja dica su zato na sve spremna. Njima vijuge i u snu rade.
    Kako bi mene nadmudrili. I opljačkali. I umeli.

    avatar

    27.02.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • zuzayok

    jesu,ali da nisu imala primjer u blizini,ne bi bila takva,oni vide i ono sta mi mislimo da ne vide....osjecaju nas,uce od nas.......mene je moja naucila da buden odgovornija,jer kad vidin nju kako svakoj stvari prilazi s vecom odgovornocsu od mene,a to je naslijedila od oca,zasramim se i pokusavam bit bolja:)

    avatar

    28.02.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    iskreno; u glavu... Odlično! /... i tako točno, sve skupa.../

    avatar

    28.02.2008. (09:08)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Ja ti mislim da se samo pari da su dica spremnija od nas. Jer ako im je kristalno jasno , nešto šta je nama tribalo godina da shvatimo. Opet će se pojavit neka situacija, neka prilika, da i oni jednog dana shvate. Kako su njihova dica pametnija i spremnija od njih. Ljudi smo , kvragu, ne učimo iz grešaka ,samo smo svjesniji da nas mogu zajebat. Ža mi je ,ali i naša će dica isto jednom bit od nekoga zajebani. Priča će , možda bit, drugačija a u suštini ista.

    avatar

    28.02.2008. (09:10)    -   -   -   -  

  • file

    Neki od mojih kolega očito nisu bili nešto naročito pametni ka mali. A sad su još manje. Pa su mi sjebali komp. (Čim se maknem, neko prčka.)Trenutno sam na dial-upu. Razinstaliralo mi bežičnu vezu. Sad sam hendikepirana.
    Vraćam se sutra, nadam se!

    @plava baka - pozz!
    @odmak od - da, naučiš i ostaneš paf
    @fulvus - neće nas odvest u dobro, čini mi se. Jer pamet nije garancija ni za što. Očito. Vidi se iz rezultata.
    @skaska - premalo!
    @levant - moraju oni steći vlastitu mudrost i iskustvo, vlastitom energijom i zantiželjom. Ali ipak im mi dajemo neku podlogu...
    @Batmanica - to im je osnovni zadatak. Da nas nadmudre. I onda ti još mora bit drago. Je me zajeba, al pametno mi dite...
    @Zuza - upravo to sam tila reć. Ono što je on meni reka ustvari je naučija od mene, osjetija je da ja tako mislim, iako bi ja tila drugačije. Al ne moš protiv sebe.
    @Shelly - nadam se...
    @Suncokreta - u pravu si, potpuno. Đabe in pamet, ka i nama, život je nepredvidiv. I svakoga čeka njegova lekcija. Svak piva na kraju: "Ovo mi je škola, drugi puta ću pametnije"

    avatar

    28.02.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • fulvus

    helou bejbe, ver ar ju nau?

    avatar

    28.02.2008. (12:02)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Eto, tako je to! :-))

    avatar

    28.02.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    Ima jedna poslovica.Ne mrziš sve pse ako te jedan ugrize. Ako te svi ugrizu a samo jedan ne, hočeš li ga mrziti? Jasno je da hočeš.Zbog drugih pasa. Koliko god se trudio, ne mogu se sjetiti što je jedan Srbin za mene učinio dobro? A bio sam s njima i u JNA, i na radnim akcijama, i svugdje...nisam nikada stekao jednog za kojeg bih rekao, to mi je prijatelj...tome mogu vjerovati. Ma imam primjera koliko hočeš, a imam i negativnih o Hrvatima, koji su me prodali za šaku dinara, ili dlaka,svejedno...Ne, nisam srbofob, nisam ni rasist, jednostavno samo malo više volim svoju domovinu i svoju naciju od drugih (nacija).Draga teško onom tko ne pozna granicu između dobra i zla, taj ne zna ni o dobroti,a ni o zlu.Taj će se uvjek patiti s pitanjima. Kad se jednom pomiriš s time što si i tko si, sve je lakše vjeruj mi...pusa tebi i svima tvojima...

    avatar

    28.02.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • fulvus

    mislim, ovako te tehnički unazadit...cccc.Uzgred rečeno, dugo nisi bila kod mene. kaj se bojiš da ću ti stvarno doći na tri mjeseca?

    avatar

    28.02.2008. (15:45)    -   -   -   -  

  • file

    @Ribarnica - evala ti, ribaru stari (ovo samo onako pjesnički). Sve si dobro reko. Razlikovati dobro i zlo, to treba djecu naučiti. Da.
    @fulvus - psssst, evo me. Nisam te (ni vas) napustila, nisam se ni prestrašila (tvog boravka, mislim), samo doma ne smin od zvjerke starije na komp (princeza uči, ne smije ju se ometati), a na poslu mi je spor za popizditi, dok mi otvori komentare i postove, posijedim. Sad sam u ilegali (kupa se), evo kidam...pozzz!

    avatar

    28.02.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Gibo je zakon.

    avatar

    28.02.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Maloprije san Shellyu ostavila komentar na temu dice, pa mi se ne da ponavljat.
    Ma, ti si sve to lipo napisala i baš je tako i nikako drugačije. I mene moji znaju naučit pameti, pa kad vidin da san prosvirala, zašutim i pustim ih da kažu šta imaju reč. ne triba in uvikmdavat za pravo jer se popnu na vrh glave, ali tu i tamo zaslužuju da in se poklonimo.
    O ksenofobiji - do nedavno nisam ni znala šta znači taj pojam. istina je da onaj koga opeče, taj i na ladno puše. Dica će naučit svoju lekciju, jer takve samostalne, najbolje uđu u glavu.
    P.S. - Koraljka je zakon.

    avatar

    28.02.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  • zakon frendice

    simpa post
    swrati =0)

    avatar

    29.02.2008. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...