Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • miss shiny.

    Koliko ih je samo :)
    ALi zamijetih da ste jednu izostavili :)
    Tj. dvije, iz Kranjčevićeve :)
    Moje susjedne kuće :)
    Dora, strašno...bila mi je okej ona pjesma od lika iz divljih jagoda.

    Pusa :)

    avatar

    25.02.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Prekrasne slike i podsjetnik nekih nevinijih prohujalih vremena. Šteta što im grad malo ne obnovi fasade kao povijesnim dobrima, što zasigurno jesu.

    avatar

    25.02.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Miss - svaka ti čast, samo sam od ove prve trebala iza ugla krenuti Kranjčevićevom, pa snimiti one dvije , onu u bršljanu i onu uz nju, sjetila sam se tek poslije, no, nadoknadim ja to još danas, pa neka bude kompletno, pusa :)

    @Manga - većinom su to kuće u privatnom vlasništvu, zaštićene su, ali ih obnavljati trebaju vlasnici, s time da se ništa na njima ne mijenja. Ova u kojoj Nosko živi je predivna, ali nitko nema sluha za to. Nosko je pokušao animirati vlasnike ostala tri stana, ali oni samo gledaju kako bi prodali, traže divlje cijene i dalje ostaje status quo, na žalost :) No, sad bar vidiš na kojem se krovu Fanika igrala skrivača :)

    avatar

    25.02.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    ima gore kod bazena jedna vila meni osobno najljepša. znaš ona na čošku prema birtiji, sva obrasla u bršljen? čak mi se čini da je to ova koju si spomenula u komentaru. da mi je para...

    avatar

    25.02.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Šteta. Na kraju će nam ostat samo sjećanja. Divlji kapitalizam uz rasprodaju nacionalnog i tu je na djelu...

    Pozdrav admiralu Nosku i ostatku tvoje posade ;)

    avatar

    25.02.2008. (12:04)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Baš mi je drago da si me prošetala Bjelovarom.Super to radiš.A kaj se tiče Dore..hehehe...si videla dedu od 75 cents kak ŽLABRA?Od ostalih nebi ni loši gemišt napravil.Šaka jada.
    Tebi i tvojima osmjeh do neba :-))

    avatar

    25.02.2008. (14:59)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Trebali bi jednom zajedno na bicikline i po Bjelovaru poslikati sve i svašta pa podijeliti slikice i na blog, da vide ljudi kako je to ustvari lijep grad... :) Preko praznika?
    Ah, Dora... Drago mi je za njih, treća sreća (a i bolje oni nego ona Antonija Šola koja od prenemaganja nije mogla 3 dobra tona ispustit...)
    Zmaja je sve brzo pokopčala i nije bilo problema :)
    Šaljem puse i pozdrave, Marta :)

    avatar

    25.02.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • fanny

    @dr.Zloba - eto ti, što ja sve neću za svoje blogerske prijatelje učiniti, otišla sam poslijepodne frizeru i usput (baš i nije usput) fotkala ti tvoju vilu u bršljenu. Eto ti, pa se divi, nadam se da si na tu mislio :) Ili ovu do nje, ona je na samom uglu :)Tu bi trebalo još toliko para uložiti, koliko sada vrijedi, ali onda bi bila - savršena :)

    @Manga - za neke se stvari nema novaca, nekima su se privatne vile adaptirale iz gradske kase, jer su zaštićene. A Nosko nije od tih da ide žicati, on smatra, ako je privatno, onda si sam i plati (koji naivac). Sve bi to bilo u redu, da vrijedi za sve. No, znaš kako to kod nas ide :)

    @Magična Noć - nisam prošetala nego propedalirala, tako brže ide. Ove kuće su na različitim dijelovima grada, šetala bih cijelo poslijepodne :)

    @Luda Marta - bila sam kod frizerke i srela Šolu, znaš onu od onih troje plivača, ona je sestra moje frizerke. Pričala mi je kako je pala na biciklističkoj stazi u Osječkoj, klinac joj izletio pred nju iz dvorišta, a ona da njega ne udari, pala i udarila se u plot. Znam ja zašto ne idem po nogostupu i biciklističkim stazama, gore je nego na cesti.
    Drago mi je da je pokopčala, može ona kad hoće i potrudi se. Samo da izguramo ovih par mjeseci, nalit ćemo joj u glavu, makar lijevkom :)

    avatar

    25.02.2008. (19:44)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    *smile*
    Prekresne su :) Stvarno jesu.
    Još dok se sjetim kako sam se kao mala igrala s djevojčicama koje su živjele u prvoj vili... :)
    A kuma mi je u ovoj drugoj, malo manje zapuštenoj :)
    Svaka vam čast što ste se potrudili da i njih sliknete danas :)
    Pusa :)

    avatar

    25.02.2008. (20:09)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Lijepa šetnja, baš si se potrudila, Fanika. :-) Lijepo je vrijeme, jednostavno mami da se iziđe na sunce, daleko od zatvorenog prostora. :-) Baš mislim kako bih ovog proljeća investirala lovu u novi bicikl. Stari je bio nepopravljiv. A Dora - nisam sve gledala, ali...ajme...bolje da šutim, da ne pokvarim komentar. ;-)

    avatar

    25.02.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Na žalost znam :/

    avatar

    25.02.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    E, vidiš, meni se ovo sviđa jako i ja bi tvoj post na naslovnicu.Puno je više zaslužuješ od ovih šatro Ivaniševića..

    avatar

    25.02.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ne znam što se događa..nestao mi komentar pa ću ukratko ponoviti..ja bi tebe na naslovnicu s ovim..puno je više zaslužuješ od šatro Ivaniševića..

    avatar

    25.02.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Miss - zaslužile su i ove dvije ljepotice da ih fotkam, kad sam već jučer zaboravila, no danas sam nadoknadila jer mi vrag nije dao mira, pogotovo jer sam ih se još jučer sjetila i falile su u ovom postu. Sad ću mirnije spavati. Mogu ti reći ova na uglu je još uvijek u dobrom stanju i vidi se da netko u njoj živi. Ova prva mi djeluje nekako žalosna, prozori su bili otvoreni, sve djeluje nekako mrtvo. To su jedine kuće od svih, čije vlasnike ne poznajem. Ovo ostalo je moje bivše susjedstvo, pa pamtim :)

    @Big Blue - vjeruj mi, to ti neće biti promašena investicija. Meni bicikl služi u više svrha, svugdje brzo stignem, ne brinem o parkiranju, razgibam se i obavim sve u najkraćem vremenu. A posebni izleti na duže staze kroz prirodu su priča za sebe. Lani sam malo zapela jer je bila takova porodična situacija, da sam imala novih obaveza, ali ovog proljeća to mislim nadoknaditi. Dakle, kupi si dobar bic, nemoj se navući na ove jeftinije, jer ćeš požaliti (tu školu sam prošla) i - uživaj :)

    @Manga - razumijemo se nas dvoje jako dobro i bez mnogo riječi :)

    @Snoopyca - osvanula su ti oba komentara, opet su počeli štekati na blogu.hr. Draga moja meni je najveće zadovoljstvo da me dolaze čitati oni koje i ja čitam i imam s njima mnogo toga zajedničkog. Da mi je do naslovnice i ja bih opalila po Ivaniševiću i Radeljakovima. Nije mi stalo do masovnog čitanja i da mi kojekakvi ostavljaju glupe komentare - super blog, posjeti moj. Zadovoljna sam užim krugom provjerenih blogera, tu i tamo dodajem nove :)

    avatar

    25.02.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    malo u gužvi i zanemario tvoj blog i postove a vidim na njemu mnogo lijepih slikica objekata sjajne arhitekture, naravno ima i onih koje bi trebalo obnoviti te bi tu Sanader mogao priskočiti u pomoć sa donacijom svojih satova za obnovu tih divnih zdanja a da ne propadnu ...

    pozdrav tebi i tvojima :))

    avatar

    26.02.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • dr. Zloba Spasoje

    ova druga je ta na koju sam mislio. hvala Fanny!

    avatar

    26.02.2008. (08:18)    -   -   -   -  

  • prorok

    Pajo Pajo grešna dušo
    ni odmor mi nedaš ha ha ha.
    Šetnja je bila lijepa zar ne.
    Pozdrav ostavljam.

    avatar

    26.02.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    samo na brzaka da te pozdravim, citam te poslije. Slike krasne kao i kuce! Glede fuksija cipela mogu ti reci da ih ovdje ima na tone to je sad ocito boja proljeca-ljeta jer su svi ducani preplavljeni fuksija-rozim, zutim i ljubicasto-lila bojama. Upravo se vratih iz Milana gdje sam iz prve ruke u centru mode vidjela sta se nosi i sta je IN hahaha sad cu ispasti neka tjeracica mode :-) sto uopce nisam ali eto obicnog smrtnika veseli. Pusa draga :)))))))))))))))))

    avatar

    26.02.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Dag - Sanader bi si prije oko iskopao :) nego donirao svoju kolekciju. Što ti dupeglavci znaju o kulturi i baštini, kod njih je samo "ja" bitno :)

    @dr. Zloba - znala sam da je u pitanju ta sa zelenom stolarijom i meni se sviđa, nije prevelika i u dobrom je stanju, a ima i veliki vrt okolo :)

    @PROROK - teško mu je bilo žabu u vodu natjerati. Ja sam spremna za akciju uvijek. I nismo šetali, malo bi bilo predaleko 8 km za šetnju :)

    @MENTINA - ja volim boju fuksije, ali ljeti kad dobijem boju, onda dođe do izražaja. Sad si me podjetila na Zmajinog trenera Paju, koji je zimus bio u Parizu s malim seniorom iz kluba na turniru. Onda je izvrijeđao svoju kćer kod kuće s kojom se stalno svađa oko kratkih majica i jakni, u kojima su joj stalno goli bubrezi. Pogotovo što je u dućanima vidio jakne slične onoj koju su joj kupili, a ona ne želi nositi. Sve je lijepo fotkao i stavio joj pod nos, s velikim guštom.
    Žute volim badiće, od ljubičastih - boju lavande. Meni je zakon plavo- bijela kombinacija. Tu nema greške, a uvijek je elegantna u kojoj god varijanti hoćeš :) Pusa tebi :)

    avatar

    26.02.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ova druga vila, koja je sva oštećena i koju treba renovirat, da ja imam love, odmah bih se preselila kod tebe kupila je i obnovila samo nužno, obožavam vile koje nisu prevelike, a koje su lijepo građene, druga me oborila, to je to, to je to! :))))
    p.s. što se tiče one balerine i ja bih je makla, hahahah baš si spaljena Lucky iz more bi fakat savršeno pasal, pogotovo da počne radit svoj striptiz hahahah ma meni drago kaj su oni pobjedili ipak su oni naši kraljevi ulice hehe lollllllll :)))
    pusa tebi fanny :))

    avatar

    26.02.2008. (15:54)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Sutra ću pustit pravo izvješće jer sad više ne stignem, ali dao sam ti jedno kratko u komentarima ;)
    Drž se...

    avatar

    26.02.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    hehhe baš sam se pitala koliko će ti trebati vremena da te sunce posjedne na Gecka hahaahh
    a fotke su baš lijepe... čak i zapuštene, čuvaju svoj šarm za razliku od bezličnih , sivih građevina koje susrećem tako često na svakom koraku... one krletke za prespavati,,, nego zašto ljubavni park , Fany????

    avatar

    26.02.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • semperfi

    Stvarno ih treba sačuvati. To je dio našeg nasljedstva. Ali svugdje je ista situacija. Onaj tko želi sačuvati autohtoni izgled naših gradova nema za to novaca. Oni koji ga danas u RH imaju, nažalost nemaju dovoljno znanja ni kulture da bi im to nešto značilo.Tebi srdačan pozdrav.

    avatar

    26.02.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Pikulica - imaš ti ukusa, ta druga je predivna, samo jako, jako zapuštena. Iako tim starim gradnjama, ništa ne znači što je dotrajala fasada, jer su im zidovi pola metra široki. Živjela sam u ovoj pa znam - po zimi toplo, a po ljeti kao da imaš klimu podešenu na idealnu temperaturu. Kad po ljeti uletimo k mom Nosku izvana sa +35, on mrtav ladan pita - jel' vani tako vruće.
    Nakon Dore u subotu, na Z1 je bila Malnarova "Dora mora", imali su svoj spaljeni izbor pjesme za EU. A Kraljevi ulice su mi simpatični, djeluju opušteno, a deda je super, da mi je vidjeti taj nastup u svibnju :) Možda je došao red i na nas da pobjedimo konačno :)

    @Manga - čim odkomentiram komentare, idem k tebi da čujem, makar i u skraćenoj verziji :)

    @Vitae - ja sam Gecka vozila cijelu zimu, osim kad je zapao snijeg, čak i po ledu, znaš valjda - luda žena. Volim te kuće, one su dio mog djetinjstva i mladosti, a svi vrtovi su bili puni slatkog voća i drveća na koja smo se pentrali. Ljubavni park? Mnoštvo zaklonjenih klupa, bez ulične rasvjete, treba li ti još što objašnjavati ? :)

    @semperfi - spojila se nekultura i novac. Čobani sišli s brda (ne želim uvrijediti prave čobane), natrpali džepove, a pojam kulture je za njih špansko selo. I sve ostalo što se novcima ne da kupiti :)

    avatar

    26.02.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Ah, toliko me nije bilo u Bj, da sam pola znamenitosti zaboravila. Morat ću svratiti prvom prilikom.
    Pozdrav ti:))

    avatar

    27.02.2008. (00:18)    -   -   -   -  

učitavam...