Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Divan -skitnje

    Ma, u prirodu se ne valja mišat. Tako sam ja spašava, mučija se, ranio "usta na usta", patio njega i sebe nedilju dana, a onda je uginija.

    avatar

    25.03.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • levant

    ja samo znam da je meni jako hladno. i da moram van po cigarete. jer ih više nemam. a vani je zima. i sad sam u beskonačnoj petlji. ako odem van smrznut ću se, ako ne odem nemam što pušt pa ću bit nervozna, ako odem....

    avatar

    25.03.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Eno, škola od mojega Starijeg prednjači u picavanju, a nije ni on za bacit. Najviše neoipravdanih mu je zato šta voli spavat ujutro. Znaš šta mi je bilo smišno? Kad je njihov ravnatelj (Umjetn.šk.) izjavija kako ipak nisu oni prvi u picavanju, nego da su od njih jači Klesarska škola iz Pučišća na Braču. hahaha! Neš ti prednosti!
    Za lastavića, ako je poletija, onda će se ovih dana vratit, a ako nije -šta se tu može, taki je život!

    avatar

    25.03.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • levant

    što je sad ovo? ima se i cenzura? ja napišem a ono ništa.

    avatar

    25.03.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • fulvus

    sve to novinari zakuhaju. Kriteriji se pomješali, važno je biti lijep, možda i na natjecanje otić. O pametnima nitko ne piše. O uspješnima još manje. Piše se o ubojstvima, prevarama, pljačkama. Daje se publicitet i onda se misli da se drugačije ne može.

    avatar

    25.03.2008. (15:00)    -   -   -   -  

  • oldbat

    gustirna, ravnatelj je legenda
    Filipinka, škužaj šta san ovako upala. Mlade se tiće ne smi vraćat u gnjizdo. Pokupe ljudski miris, pa ih taman onda izbace. Možeš ga pokušat hranit meson ili parizeron dok ne ojača. Tribalo bi mu inače lovit mušice i komarce. Nas Bartul svake godine razveseli sa ponekim jadnikom. Dva smo uspili spasit.

    avatar

    25.03.2008. (15:14)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Najlipši osmaš ? E, mi niže past ne možemo !

    avatar

    25.03.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • file

    Ovo je stvarno katastrofa od blog-servisa.
    Opet zajebavaju s komentarima...

    avatar

    25.03.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • Katja

    Naravno da su dalmatinci prvaci u piciginu :)))
    Di srljamo ne smin ni mislit, karastrofa !

    avatar

    25.03.2008. (17:20)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    jušto tako ,,,sve je prdnilo u potić o po litre ,,sve naopako ,,,,,ono ča nan nebi tribali bi prioriteti nama su ,,a ono ča u biti krasi čovika ka jedinku je postalo trulo i neprimjetno a jebat ga taka su vrimena živili lipi a ne pametni judi !!!,,,,ma katastrofn ,,,,ofkors blago našen školstvu picavala bi in i ja ka bidnu dicu maltretiraju budalaštinama ,,,a vani te proliće zove ,,,,

    avatar

    25.03.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    koji glupi blog ,,,guuuuuuuraj zoreeeee

    avatar

    25.03.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    aaa

    avatar

    25.03.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  • file

    @Divan - a ne znan, neki put i kad se umišamo, i to je prirodno. Ne znan, da je baš pustit najjači samo da ostanu, ja možda ne bi imala dvoje dice.
    Ali znan šta si ti tija reć, imaš pravo.
    @levant - a nije ti danas bija neki dan...
    @gustirna - a štaš, kad su bračani jači, moraš in skinit kapu.
    @fulvus - ne bi ja samo novinare optužila. Neko ubija i pljačka, pa oni pišu. Neko plaćai reklamira ta silna natjecanja miss svega-i-svačega, pa oni o tome pišu. Itd. Sve je pošlo u krivim smjeru, čini mi se, a i mi roditelji snosimo veliku odgovornost. I škola. I država. Itd. Popis je beskonačan.
    @Batmanica - mušice i komarce da lovin? Zaboravi, to ne bi ni vlastitoj dici. Ima svoju mater pa nek mu lovi.
    @Koraljka - mene strah da možemo.
    @Katja - možda vaši odu igrat picigin, ali naši odu pušit i pit u park... lino to...
    @ča se more zore - ja samo čekan kad će ovaj moj prvašić otkrit da je bolje bit na rivi nego u školi, di ga maltretiraju da uči gluuupa pisana slova... neki dan je zaključija da ga škola poglupljuje, jer je prije zna računati do dvadeset i više, a u školi ga naučilo samo do deset!

    avatar

    25.03.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    rekli bi jedni drugi ča provivaju spasit svoje tiće - respect! respekt filipinka!
    koji vapaj je ovo, da bar oće neki pametniji od mene pokazat puta, ja bi od srca slidila. nima niš gore nego vit kako tvoj tić gubi svitlo u očima i spušča glavu. držiš mu govor - ti sve moreš! ja virujen u tebe! i moliš nebesa neka mu pomoru. jer ti ne znaš drugo nego govorit.

    avatar

    25.03.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • fulvus

    neki dan sam ćirnila na tv neku emisiju ne znam kak se zove (mislim da je rtl kad je Tatjana Jurić voditelj) o tzv. modelima, to je strašno kak su te curice bedaste i koje su im smjernice u životu. Šta te majke uče njih, obuci se, našminkaj, stavi glupi smješak na lice i možda će te uslikati pak ćeš naći bogatog muža? To je prestašno. Novinare krivim jer daju reklamu lošemu, rijetko kad ćeš vidjeti u novinama članak o uspješnim mladim ljudima koji su se probili znanjem i dokazali se u svom fahu. Možeš vidjeti samo napumpane usne nevjenčane supruge bivšeg tenisača ili silikonske sise Ive Jerković i to ti je servirano da gledaš kako uspjeti u životu. Tužno.

    avatar

    26.03.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • file

    @7 dana - uz ovakvo okruženje preostaje nam samo molit nebesa da in pomognu, jer mi im ne pomažemo. Zanimljivo, svaki od nas u stanju je napravit sve, ali baš sve, i preko svojih mogućnosti, preokrenit nebo i zemlju za našu dicu, a ka društvo nismo u stanju pomaknit malin prstom, naprotiv, činimo sve, ali baš sve protiv njih.
    @fulvus - upravo sam to i rekla u postu, ali mislim da je utjecaj medija samo gornji sloj crne jame u koju smo svi umočeni.
    Što misliš, je li bilo u navinama da je moja ili neka druga ćer bila super uspješna na natjecanju iz ZNANJA (a ne ljepote)? Naravno, nije. Ali je zato bila njena slika među najlipšim osmašima (jer oni ne stavljaju samo super lipe, znaš, pametni su oni, da ih ne demoraliziraju, haha, vidiš kako su dobri), pa san bila popizdila. Nemoj me krivo svatiti, ne triba meni da mi je stave u novine, ali... ma kužiš naravno što govorim.

    avatar

    26.03.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Izgleda da se i tići u gnijezdima igraju Big Brace ili "Najslabije karike"...

    avatar

    26.03.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • fulvus

    sustav vrijednosti se poremetio, nakaradno je model uspjeha, a rad je obezvrijeđen kao bespotreban, jer sve možeš dobiti što ti treba u životu kroz big brother, sms porukama do nagrada, ili model i idol. Gdje je tome kraj?

    avatar

    26.03.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • primakka

    nekad mi se čini da je ovo doba big brothera u kojem živimo zapravo drugi oblik staljinizma. ubačeni smo u šablonizirane okvire življenja koji se nameću kao jedini ispravni. zašto, kad već plaćam tu teve pretplatu, ne mogu izabrati programe koje želim?! smanjim paket, a u njemu mi opet ostanu erteel i novateve od koje mi se kosa diže na glavi, haerte plusa nigdi!
    pa u znak protesta ne gledam ništa. ali jedina ja u obitelji. ostali su prijemčljivi, poprilično. jer o čemu će sutradan pričati?
    i onda se odgajatelji čude reakcijama. a uzrok zanemare.

    avatar

    26.03.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  • file

    @Brod - Da, i "Survive"
    @fulvus - da, ali ja ipak virujem da nije sve tako crno. Jer dica (u normalnim obiteljima, kojih nema puno, ali ipak ih ima) nisu glupa, ni slijepa, ni gluha. Možda nas neki od njih ipak nauče pameti. Uzdam se u to, jer inače...
    @odmakica - a šta na tom hrtu plus ima nešto pametnoga?
    Ma, gledaj, ja dici ne bi nikad branila ni televiziju ni stvarnost uopće. Triba ih samo učiti da se u njoj nekako snalaze, jer svit je takav kakav je, ne možemo ga puno minjati ni vraćat vrime unatrag. Oni moraju nać svoje misto u njemu, sami, uz našu pomoć.
    Neka gleda big bradera, ja bi samo dodala fus-notu: gledaj kako NE triba živit. U tom slučaju BB može poslužit ka edukativna emisija.

    avatar

    26.03.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • Marisol

    Na naslovnicama novina nećemo viditi sliku onoga koji je izumio lijek protiv raka,već slike ljepotica,koje su neznam na koji način,došle na njih.
    Što vrijedi da nam djeca završe fakultete,a onda rade sve i svašta,dok ne dobiju posao u struci.Neki i ako dobiju.

    avatar

    26.03.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • Moj Život U Hrvatskoj

    Prekrasan ptić, valjda se oduprijeo prirodi i preživio :)

    avatar

    26.03.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • levant

    imaš li ti namjeru pisat novi post?

    avatar

    27.03.2008. (08:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...