Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • mala seniorka

    Alene, hoćeš se opet na klasifikacijama ljutiti na 1.b?- ajde nemoj........plllliiiizzzz!!!!!!?????

    avatar

    19.02.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ...sto ovisi o vama, zar ne?

    avatar

    19.02.2008. (10:26)    -   -   -   -  

  • mala seniorka

    pa da, ali sad smo dobre- bacamo stalno štap...

    avatar

    19.02.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  • znatiželjna

    Imam par pitanja za Alena:
    1) Koja je zadaća Upravnog odbora i osoba koje su u njemu?
    2) O predsjednici sudačkog odbora: je li ona bila u OS mažoretkinjama koja je u VB izabrana za najljepšu mažoretkinju Europe?

    I za kraj- drago mi je da smo dobili nove članove u savezu =)

    avatar

    19.02.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Mala seniorka:
    onda nemate potrebe bojati se.

    Znatizeljna:
    1) Upravni dobor je kao i vlada, to je izvrsni organ saveza koji provodi odluke Skupstine, te donosi i odluke iz svoje domene (natjecanja, stipendije, politika saveza, pomoc timovima...). Svaki clan Upravnog odbora ima odredjeni resor za koji se brine:
    - povjerenik za Pool (sponzori, stipendije, fondovi...)
    - povjerenik za strukovno skolovanje
    - povjerenik za natjecanja mažoretkinja
    - povjerenik za vanstrukovne aktivnosti

    2) Bila je i to je ta djevojka. Plesala je kao predvodnica sve do 2004. ili 2005. godine, a danas je trenerica i koreograf Osjeckih mazoretkinja. Definitivno je jedna od najuspjesnijih koreografa Europe. Osvojila je velik broj odlicja od kojih je najsjajnije titula Prvakinja Europe u seniorskoj kategoriji 2006. godine. Na sudackom ispitu postigla je 2. ili 3. najvisi uspjeh do sada, a postigla je i najvisi uspjeh u Trenerskoj skoli do sada.

    avatar

    19.02.2008. (11:57)    -   -   -   -  

  • la poderossa..kathryn....

    olla....jedva čekam slikice....
    idem sad jer se žurim...
    kiss mom 2S....

    avatar

    19.02.2008. (17:55)    -   -   -   -  

  • ====

    TKO JE SA SLIKE BETY??ONA U CRNOM SAKOU ILI ONA U BIJELOM??

    avatar

    19.02.2008. (18:10)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Naravno da predsjednica sjedi u sredini. Dakle u crnom je Tonka, administrativna tajnica HMS-a, a u bijelom je the Bety.

    I ja pozdravljam S2. :-))

    avatar

    19.02.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • !!!!!!!!!

    Jedno pitanje.............zašto curama daješ nadu da ce ic u Španjolsku?????.............mogo si lijepo reč tko će sve ić,a ne curama davat lažnu nadu......i sad te cure koje ne idu će fakat bit razočarane.........stvarno mi to nije jasno.

    avatar

    19.02.2008. (22:08)    -   -   -   -  

  • # # # # # #

    Neke stvari mi nisu jasne........Kako je moguće da će Marta i Horvat prijeć u formaciju.....a što se tiče Horvat možda cura fakat sve super radi i možda je talent generacije,ali ipak toliki talen nije ni Pavička da bi za dvije god i par tjedana plesanja u S1.a ušla u formaciju........daleko od toga bit će mi jako drago zbog cura,ali ipak.......nemojte mislit da imam nešto protiv njih to je čista znatiželja..........i da ako bih mogla dobit ja neki prijateljski savjet kako da u tako kratko vrijeme budem na tako dobroj poziciji.....tj. dobro plešem i bacam štap?..........pozdrav svima!!!!!!!!

    avatar

    19.02.2008. (22:17)    -   -   -   -  

  • Jelena

    pa alen, mi smo namjerno zakasnile jer smo znale da ce jedino tako zavrsiti nasa slika na ovom blogu :) ali oprostit ce to skupstina nama, mislim i najboljima se dogada :))! slazem se da je bety pravi izbor za predsjednicu (bolje ne moze) i od srca joj cestitam,a potrudit cemo se da i upravni odbor bude na razini zadatka :) vidimo se uskoro kod nas u puli. pozdrav svima.

    avatar

    19.02.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    !!!!!!!!!!:
    Nitko nikome nije davao laznu nadu. Ici ce onoliko cura koliko imam mjesta u busu. Uvijek je to tako. Nista novo. Konacno, zasigurno nece moci ici sve fazanke (za njih nije obvezno, za razliku od formacije).

    ######:
    Marta i Horvat ce, rekao sam, prije ili kasnije uci u formaciju. Koliko prije ovisi o njima i samo o njima. Daleko su one jos od ulaska u formaciju. Prvo treba sve koreografije naucit.

    I nije istina, da nije bilo takvih slucajevi i prije. Kristina Krajna** bila je u 1. formaciji samo godinu i pola od audicije, Pavicka**** je usla u formaciju za 6 mjeseci od kada je presla u seniorke (iz J1A), Marija Cokrlic** za godinu dana od prelaska u seniorke bila je u formaciji, Trbusic**** je za manje od 12 mjeseci bila u 1. formaciji (sa samo 14 godina), tj. za manje od dvije godine ukljucujuci i juniorke. Najvrtoglaviji uspjeh je imala Petra Sovulj*** koja je za 4 mjeseca od audicije bila u S1A (nikada prije nije plesala), a za manje od dvije godine od audicije postala je razvodnica, te ubrzo i predvodnica (ona je do sada najveci talent i najbrze napredovala). Martina Franjo** je cak preskocila S1B i u S1A usla direktno iz S2. Dao sam ti samo neke primjere, bilo je toga jos.

    Jelena:
    Dobro dosla na nas blog. Macka, znam da si ti ispravna odluka za clana Upravnog odbora. Full ste se Puljanke promijenile i bitno poticete rad u Savezu. Uvjeren sam da ce ovo biti i Vama poticaj. Fakat ste cure super i samo tako dalje. Biti ce mi izuzetno zadovoljstvo suradjivati sa tobom. Vidimo se uskoro u Puli. Nadam se da ce me Sudacki baciti suditi kod Vas, a ne u Istocnu. :-)).

    avatar

    19.02.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • wecool

    Ej Alen!!!!

    Jel mi bas moramo biti na sljedecem treningu (23.02)?
    A naravno dodemo na klasifikacije.

    Ja imam u subotu tekmu iz šice (košarke),a opet moram biti na treningu,
    i htijela bi, ali opet....

    I kuzim da je bolje za mene da dodem na sljedeci trening kako bi bila ziher spremna za klasifikacije........

    Ma razuman si ti i ziher me kuzis.

    avatar

    19.02.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • ???

    E kolko ima mjesta u busu.......i dal ce se gledat po rejtingu ko će ić............i kaj sa novim curama one nemaju rejting......jel ce one zamjenit neke od starih fazanka pa ici ili??????

    avatar

    19.02.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Wecool:
    Naravno da moras. Kad netko ne dodje na trening tu moj "razum" ne dolazi do izrazaja. U tom slucaju vrslo sam NERAZUMAN!

    ???:
    U busu ima 46 mjesta (jer idu 3 vozaca). Od ove brojke treba oduzeti onoliko mjesta koliko ce ici novinara. Orkestra ide 16 + 2 iz uprave = 18, sto znaci da ce ici maksimalno 28 cura. Naravno da ce se gledati po rejtingu. Rejting je jedini kriterij kod nas. Nove cure imaju medjusobni rejting prema ocjenama dosadasnjih klasifikacija. I tako ce biti sve do novih klasifikacija (za tjedan dana).

    .... - *** komentar izbrisan***:
    Komentar ti je preglup i krajnje jadan. Vidim da moram uskoro posjetiti S1B i malo prorijediti redove. Ovakve komentare ne samo da cu brisati nego cu od sada i direktno na njih reagirati sankcijama protiv pojedinaca. Ovo ne samo da nije kolegijalno nego je na razini rasprave petogodisnjaka. Djete, idi se igraj s barbikama, na tom si nivou. To nema veze ni sa cime, poglavito sa necijom kvalitetom ili nekvalitetom. Prestrasno. U Zagrebackim mazoretkinjama ovakav oblik netrpeljivosti i nekolegijalnosti nikada se jos nije desio. Ocekujte me na S1B!

    avatar

    20.02.2008. (09:27)    -   -   -   -  

  • teič

    Hellooo ljudi dobro jutro .........šaljem vam svima velike puseeeee... Buci buci za ............. me povuci ! ::)) he he velika pusa mojoj Bosanki , maloj Mamićki ,Šekiu , Ziki, Butri itd....pusa

    avatar

    20.02.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • Malena

    Znači da u Španjolsku neće ići Mamić,Ros,Marić i Horvat???..........baš mi je žao cura......sigurno su se ponadale......slažem se sa !!!!!!!!.........bezveze si davao curama lažnu nadu.......briga me tebi će bit na savjesti.

    avatar

    20.02.2008. (11:36)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Boze sto vi mozete natrkeljati gluposti:

    1. Nikome nisam dao nikakvu laznu nadu. I na treningu i u postu sam rekao (citiram) "Na turneju ce ici osim 1. formacije i velika vecina ostatka S1A. Ne mogu garantirati da ce bas svi ici, ali dobar veci dio hoce". Dakle ovako je receno na treningu i napisano na postu od 15.2. kada sam najavio turneju.

    2. Nisam rekao da u Spanjolsku nece ici cure koje si istakla. To je tvoj zakljucak.

    Cure, ne gluparite! Sve je jasno receno. Ovo pravilo postoji u timu vec 15 godina i nije se mijenjalo. Ne unosite u sastav razdor gdje mu nije mjesto. To sigurno ne radi nitko iz S1A. I zato bavite se svojim problemima i razmisljajte kako cete proci na klasifikacijama, a S1A ostavite da radi prema pravilima kakva postoje vise nego sto je dobar dio vas ziv.

    avatar

    20.02.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • opičena mama

    Idem i ja!!!!,mislim u Španjolsku...kao slijepi putnik,kao prtljaga,kao kofer...nije bitno...samo me uzmite!!!Dajte mi neku titulu,funkciju,bilo šta...samo da dospijem u taj bus ...i ne morate me vratiti nazad...
    Šalim se,ali zbilja Vam zavidim kad vidim kud idete!
    Ne sumnjam da će putovati svi koji su zaslužili,ali ljubomornih će uvijek biti.
    Mislim da im to ne bi trebao biti razlog za ljutnju,nego nek se prihvate štapova i vježbe pa ko zna,možda zasluže svoje mjesto na idučem putovanju....

    avatar

    20.02.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  • ///

    nisam vidjela taj komentar nekoga iz s1b,al očito nije bio baš naj...samo imam potrebu reči da ko god da je išta glupo pisao nek se malo suzdrži jer samo ide na štetu i ostatku cura u s1b koje nemaju veze s tim šta je bilo napisano,a ionak sad najmanje šta treba s1b je još neko sra***, daj se malo primirite... bez uvrede ikome,pusa svima

    avatar

    20.02.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • ?*?

    zasto je pavicka toliko posebna??

    avatar

    20.02.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • antonija

    e bok..pisem clanak za skolski list o mazoretkinjama i neznam kak da ljudima objasnim kaj je to defile..pa mozete mi pomoc pliiiz

    avatar

    20.02.2008. (19:07)    -   -   -   -  

  • cura iz prikrajka ;)

    isuse ljudi!!
    stvarno vise nemrem citat komentare tipa: isuse, kaj si prebacio horvat? onak, ona nezna plesat i slicno. LJUDI!!!! cura je bila u nasem sastavu i dokazala je da je vise nego spremna. nisam se nis posebno druzila s njom u sastavu, al nismo ni bile ni na ratnoj nozi. cura je skroz ok!!! *horvat*- nemoj se uopce obazirat kaj pricaju za tebe, to sto govore-govore iz ljubomore jer da nisu ljubomorne nebi pricale takve stvari i bilo bi bolje da tu svoju ljubomoru usmjere na neke druge ciljeve: tipa.. potruditi se za 1a!!!!! -.-
    mislim nisam stvarno nista htjela nadodavat na blog, al stvarno NEMOGU GLEDAT kako pljujete curu.. a i sami znate da je vrijedna 1a!!!
    kaj je je; cura je definitivno TALENT GENERACIJE!!!
    eto--ljudi nemojte se ljutit (ukoliko se prepoznate u ovom)
    al..same znate da govorim istinu!!!

    avatar

    20.02.2008. (19:10)    -   -   -   -  

  • **** Nikolićka****

    netko je bio u komentarima pitao zašto je Pavićka toliko posebna...pa ajde malo razmisli...osim što je u S1A i što je talentirana mažoretkinja,cura je 1.predvodnica, a to je najvažniji čin u Zagrebačkim mažoretkinjama...btw za nju znaju sve cure iz svih sastava...jel to kaj znači??

    Nego htjela sam pitat Alena...si ti na svakom treningu S1A??? : ) ) )

    avatar

    20.02.2008. (20:09)    -   -   -   -  

  • RASPA

    DRAGE MOJE PURGERICE ETO MENE OPET NA VASEM BLOGU I MORAM VAM RECI DA STVARNO DELATE IZVANREDAN POSAO SA SLIKAMA I OBAVJESTIMA. SLIDE SHOW VAM JE MRAK. MADA NISAM VISE TAMO DA VAS CESTO VIDIM OVA VASA STRANICA MI VELI STA DELATE I KAKO SE PROVODITE SVAKI DAN. TO MI JE KAO DA SAM TAMO SA VAMA. MOJE MALE CURKE OBOZAVAJU GLEDATI VASE SLIKE I NADAM SE DA CE I ONE JEDNOG DANA BITI MALE MAZORETKINJE. ZA SADA IMAJU MALI STAP KOJI OBOZAVAJU VRTITI I MARSIRAJU PO KUCI NON STOP. CURE STVARNO STE POSEBNE I JAKO SAM PONOSNA NA VAS I SA PONOSOM VAS NOSIM U SVOM SRCU. SVAKI PUT KAD VAS VIDIM NA NETU SUZE MI KRENU OD SRECE JER STVARNO JESTE SRCE I PONOS GRADA ZAGREBA. PUSA MOJE PURGERICE I DRZITE SE ALEN U OVO DOBA GODINE ZNA DOSTA ZEZATI.......;-)

    avatar

    20.02.2008. (20:40)    -   -   -   -  

učitavam...