Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • MALI KORAK PREMA SLAVI

    već sam se ponadao da ćete u potpunosti posvetiti ovaj dan valentinovu, ali ništa od toga. pozdrav od pjesnika.

    avatar

    14.02.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Valentinovo je ....u čast svetog Valentina -Sveca zaštitnika zaljubljenih ... Ateisti ga onda nebi trebali niti spominjati - hehehe

    Jeste li dali svoju Imovinsku karticu?

    avatar

    14.02.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • urebako

    E moj zastupniče Staziću... Koliko brdo gluposti i raznih kleveta i nestina si ti u ovom pisanju
    iznio.
    Ja sam do danas tebe smatrao jako pametnim čovjekom i uvjek mi je bilo drago slušati u
    Saboru tvoje nastupe protiv onih HDZ-ca..... Ali ovim brdom gluposti koje si ovdje napisao
    si pokazao da ti baš vlastito zauzimanje SVOG stava o nečemu ti nije baš jača strana....
    Sanader kaže:........."oni SDP-ci su vam komunjare,,lopovi,,,sotone,,,prevrtljivci i sl....... I onda
    svi njegovi zastupnici i neki glasači to popiju i ko papagaji ponavljaju
    Milanović kaže:..........oni HNS-ci su :,,glumili ljevičare,,, idu u kooaliciju sa HDZ-om,, idu prema
    centru,,,, idu sa HSLS-om,,,i sl............i ipak neki SDP-vi zastupnici i neki glasači to popiju i
    ponavljaju ko papagaji i još ipak malo svoga dodaju da bi se odužili njemu za mjesto na
    Izbornim listama.
    E moj Staziću o tebe se to nisam nadao.

    avatar

    14.02.2008. (17:00)    -   -   -   -  

  • supkulturni

    To tko će s kim i kako, da li će gruntovčani tipa Radimir pl. Čačić, s ovima ili onima, ili malograđanka Vesna pl. Pusić, može biti zanimljivo pratiti samo vama, gospodine Staziću, jer nama, khm, puca kurac tko će s kime. Hvala na pažnji, srdačan pozdrav, da ne kažem, drugarski.

    avatar

    14.02.2008. (18:47)    -   -   -   -  

  • supkulturni

    I, da, pozdravite kolegu si Rusa, zvanog Zoki.

    avatar

    14.02.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • Hercules

    Ljudski je želiti i pritom se boriti za Vlast. Treba razumjeti osovinu Pusić-Čačić i njihovu neupitnu želju za vlašću. To je to. Dali doći na Vlast demokratskim ili komercijalnim putem nije dilema. Dilema je što o tome misli Savka.
    Naravno , za SDP bi uistinu bilo dobro da se dvojac na pariće učlani u trku za Vlast jer će onda neko novo lice , osnovati pravi , lijevi narodnjački HNS.
    Uglavnome Gruntovčani su uvjek bili merkantilni zar ne. Unaprijed hura za cestara Čačića , i Vesnicu Pusić. Nama je to dobro jer ćemo ih lokalno otpisati pod HItno.

    avatar

    14.02.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • inga

    G.Stazić glasačica sam SDP-a od prvih dana. Moja obitelj je komunjarska iako nikad nisam bila član saveza komunista. Ove godine bila sam uvjerena da će te uz pomoć stranaka lijeve orijentacije sastaviti Vladu. Ali predizborna kampanja prema kraju bila je katastrofalna. Čačić i IDS previše su napadali Srbe , HSU pa i HSLS ,a dobro ste znali da bez njih ne možete sastaviti Vladu. Koliko znam i kod pregovora poslije izbora s tim strankama niste baš bili kooperativni. HDZ je tu bio lukaviji, pametniji i zato su na vlasti. Zar ste bili toliko sigurni da će svi a naročito penziči svi za vas glasovati. Žao mi ih je što su vam povjerovali iako je HSU više napravio za njih nego SDP dok je bio na vlasti.
    Ovo vam je bila zadnja šansa da dobijete vlast. Žao mi je što mislim da sam u pravu. Ako me zdravlje posluži čut će mo se za četiri godine.

    avatar

    14.02.2008. (23:20)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Bili vi gospodine Staziću digli ruku za zakon da se majkama sa dvoje djece posebnih potreba omogući status majke njegovateljice ?

    I inače me zanima dali znate da u Zakonima RH se nigdje ne spominje majka tj.obitelj sa dvoje djece posebnih potreba?

    Mislite da se to može mjenjati , dali se uopće treba mjenjati i dali majkama u takvim obiteljima ova država treba max izaći u susret?

    Jedna jako dosadna mama .

    avatar

    15.02.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    malo previse arogancije u tekstu imate gospodine Stazicu. Ocekivo sam za 4 godine jaku koaliciju SDP-HNS, a sada svim silama blatite HNS. Nemojte zaboraviti da je ogroman dijo vaseg glasackog tijela bijo od obicnih i neobicnih ljudi koji nisu u stranki, a bogme niti u bazi SDP-ja. Nastavite sa svojom glupom politikom i nemojte se cuditi ako polucite lose rezultate na slijedecim izborima, a ocekuju vas i lokalni izbori.
    Bivsi sinpatizer

    Pajo Paksu

    avatar

    17.02.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • urebako

    druže Staziću Valentinovo je prošlo,, Treba nešto novo,, pametnije smislit i napisati(govoriti).. Sa ovakvim naslovom a i sa tekstom malo ste ipak "IZOSTALI"

    avatar

    17.02.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • ludache_007

    super blog svrati do našeg.....pozzz d ludacha

    avatar

    18.02.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  • Vergi

    Prvo da ti velim Staziću jedno, ponajprije radi prethodnih komentara. Kada se oglasi bilo ko iz SDP-a, a nedaj bože neko od viđenijih poput tebe, dignu se svi na noge i opale po SDPeu. Evidentno da svi baljezgaju o demokraciji, ali kada se pojedinac javlja sa svojim stavovima i razmišljanjima a član je SDP-ea, razočarao si me, iznenadio, što se miješaš pa sve do komunjare. Gledam kao član SDPea da smo ostali jedini neprodani i da će tako i biti. Ali ovom narodu oćito to više ne štima, lakše je zaposliti se, doći do doktora, ući u invalidsku mirovinu, smuljati pokoju nekretninu, da ne kažem sat. Taj ti narod onda izabere ono što je htio i gle čuda tri dana kasnije već najavljuju štrajkove, pokreću rat trgovinama i visokim cijenama suglasni su sa rasćišćavanjem kupljenih mirovina (Pančića su dotukli zbog toga), a udruga proisteklih iz domovinskog rata ima više nego li onih pravih boraca koji su na žalost nas svih izvršili suicid. Kunst od sindikalca ode u HDZ i Sabor i svi mirni i zadovoljni. Isplati li se uopće govoriti ? Staziću isplati se i svakog od vas podržavam. jer imati petlje izložiti se javnosti što evidentno još nije Hrvatska praksa. Neko od vas koji vodite stranku dobro reće, komunjare su pobjegle iz SDP-ea u HDZ i njihove dupelisce. Zato i takovi napadi na nas sve, pa i tebe.

    Čuvaj zdravlje, a HNS Čačić ili Posavec neka odrade što misle da treba odraditi za njihovu stranku, rizik nose oni , a mi svoj.

    avatar

    19.02.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • urebako

    Možeš Staziću iza stupa (srama) stajati koliko želiš,, a bilo bi poželjno što duže, jer poslovnik Sabora to dozvoljava. Šteta je i žalosno da takva ograničena osoba zauzima jedno mjesto (od tih povjesnih 56),, koje je netko sposobniji mogao jako dobro kapitalizirati u korist ovog potlačenog naroda. Tedi je od svih mogućih velikih problema,, najveći problem 1% dionica ministrice... I na kraju su ispao glup,, kao i sa ovim ovdje naslovom, a kao što izgleda i jesi.
    Jadni roditelji,. A i ovi narod

    avatar

    20.02.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • anna

    Dobro pročitajte. Hvala vam za informacije.
    guild hosting

    avatar

    18.11.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...