Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nema_sanse

    Prekomjerno granatiranje, koja glupost. Koliko granatiranja je prekomjerno granatiranje, točno? Mislim da je veća količina eksploziva i veća razorna moć u samo jednoj "bunker buster" bombi kakvih su Amerikanci bacili na stotine u Afganistanu, nego u ciloj operaciji Oluji, pa nitko ne tuži njihove generale zbog prekomjernog granatiranja. Jednostavno nisu imali Gotovinu za što (drugo) optužit, pa su izmislili "prekomjerno granatiranje". Ako optužba za to propadne, optužit će ga za prekomjernu potrošnju metaka, ili za prekomjernu uporabu kamiona u logističke svrhe. Ili možda za prekomjenu uporabu vojnih karata, strašno koji zločinac.

    avatar

    13.02.2008. (15:15)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    nema_sanse... I onda su generalu Gotovini neki naši mediji, koji bi se mogli nazvati i anti-hrvatski propagandni strojevi u službi pete kolone, pokušali još prikvačiti i pljačku jedne zlatarnice u Parizu u kojoj uopće nije sudjelovao, jednostavno nije fizički bio nazočan na tome mjestu, ali glavno da se diskreditira jedan zapovjednik Hrvatske vojske koji je vodio oslobodilačke operacije protiv srpskog okupatora, i to mu je grijeh u Europi, i kod nekih naših revnih tražitelja "hrvatskih ratnih zločina" dok se u isto vrijeme ne smije proganjat jugoslavenske ratne zločine maršala Tita. Zaista je nastupilo vrijeme pravde i ravnopravnosti svih ljudi na svijetu osim Hrvata jer oni imaju samo dva prava: šutjeti, i priznavati zločine koje nam nabroje zapadne sile preko Save Štrbca - tog pravednika među četnicima. General Mirko Norac osuđen je za ratni zločin nad četrdesetak Srba u Gosipću 1991. godine, ali jedan Stjepan Hršak bio je pripadnik "NOB-a" i kao takav je oslobođen bilo kakve kazne, naprotiv nagrađen je i sada uživa zaštitu predsjednika Mesića jer ipak je ispod zemlje spremio 13 tisuća fašista - majku im njihovu ustašku i banditsku. Pa i Veselin Šljivančanin, major JNA koju je stvorio Tito, je ispod zemlje pospremio 264 hrvatska ranjenika na Ovčari, a i oni su bili fašisti, ustaše i banditi - kako ih je krstila Miloševićeva propaganda sa TV Beograd. Znači, svi smo fašisti i ustaše ako nismo komunisti i četnici, a komunisti i četnici su antifašisti. To me podsjeća na propagandu iz Drugog svjetskog rata koju su vodili partizani i četnici, a o kojoj možemo čitati u povijesnim knjigama i izvorima, i to jugoslavenskim i titoističkim izvorima.

    avatar

    13.02.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • konj koji pjeva

    Pokusao sam par tvojih postova isprintati ali uvijek samo prva strana se isprinta , onda sam pokusao kod drugih blogova kad tamo isrinta se komplet post te mi nije jasno sto se dogadja sa tvojim blogom CBK.Da nije mozda neka kriptokomunisticka diverzija s nalogom s Pontovcaka.Pokusaj sam pa javi kakvo je stanje kod tebe.

    avatar

    14.02.2008. (00:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Kriptokomunistička diverzija? Hm, Morat ću pitati svoje prijatelje u Mossadu i Ciji da vidim o čemu se točno radi;-) Uglavnom hvala na informacijama u vezi mog bloga, nisam znao da se samo prva stranica može isprintati - nisam još pokušao printati. Uglavnom, tko pokuša naštetiti ovom blogu neka ga pogodi grom pravednika svetog Ilije!:-)

    avatar

    14.02.2008. (10:29)    -   -   -   -  

  • Mladi u Puli(i u RH)

    svi sve znaju, nitko nista nezna. ponavljat cu to dok svi sve budu znali i svi sve budu znali...
    pa cak i nas predsjednik( dragi,yeah mos mislit) kaze znaci da ima onih prema kojima je pravo pravednije. a jebem im(sori na izrazu), kad ce se to zavrsiti s takvim sranjima(opet sori)...iako naravno svi psujemo pa i oni koji to nikad ne cine...

    avatar

    16.02.2008. (10:52)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Barbara, imamo tako bajnu pravnu državu da su vec i časne počele "psovati" zbog nefunkcioniranja pravne države;-) Usput rečeno, mislim da znam zašto pravna država u Hrvatskoj ne funkcionira - oni koji vladaju u sjeni, pa i u Uredu predsjednika Republike, u Hrvatskom saboru i u Banskim dvorima, pripadaju nekadašnjoj Titovoj tajnoj službi Udbi. S obzirom da su udbaši počinili brojne zločine, kao i njihovi stariji "drugovi", nekadašnji partizani, Titovi suborci, udbaškom podzemlju nije u interesu da Hrvatska postane pravna država jer bi oni došli u uvjetima pravne države prvi pred istražnog suca i optuženičku klupu. Jučer je 45 lines objavio interesantan post o povezanosti udbaša s predsjednikom Mesićem, primjerice. Prije dvije godine je predsjednik Mesić primio 2005. u službenu audijenciju udbaše koji su ubili Antu Paradžika, jednog od vođe hrvatske demokratske oporbe 1991. godine. To ubojstvo do danas nije razjašnjeno, kao što nemamo ni istinsku demokraciju i pravnu državu.
    Međutim, ipak sam optimist da će biti bolje jer reforme pravosuđa kao uvjet za ulazak u Europsku Euniju učinit će udbaše našom prošlošću, kao i političku korupciju... Jebemu miša, i ja ću još počet psovati;-) Nadam se da će jednog dana svi biti ravnopravni pred našim pravosuđem koje sada boluje od upale pluća, ako ne i od raka.

    avatar

    16.02.2008. (20:27)    -   -   -   -  

  • Jaaaaa

    blog super samo tako nastavi...!!!!pozzzz

    avatar

    08.03.2008. (10:27)    -   -   -   -  

  • Jaaaaa

    Ovaj blog je zanimljiv!!!

    avatar

    08.03.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...