Komentari

p-a-t-o-l-o-g-i-j-a.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • smisaozivota42

    Nije li tornjak malo prevelik? Zapravo, ovisi kako gledaš.
    Odgovori su krasni. Svi debili.

    avatar

    09.02.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • rorripa

    Joj, Isuse, vidil sam kaj je ova seljača Katma napisala na Normalnofobiji, pa to nije normalno! Nije onda čudno da piše ovakve gluposti na blogu, ali je sramota da joj ti dopustiš da to radi i na tvome blogu. Stvarno je u kurcu. Pročitaj i sam kaj nju muči, mislim ono.....
    "HELP BIZAR, HELP MORBID! Imam dečka koji me nagovara da vodim ljubav s njim i njegovim najboljim prijateljem, što i ne bi bio neki veliki problem, jer sam to već radila u troje! No, u ovom slučaju to je problem, jer je njegov najbolji prijatelj moj brat, a uz to je retardiran te me strah da se ne bi nešto dogodilo s njim! Glupača Catma
    Buahahahahah, a gle kaj su joj odgovorili dečki iz Normalnofobije:
    "Ne gledaj to s te strane, to mi je brat! Zamisli si da si pojela najfiniju tortu i da te je probudio netko iz tvojih najluđih snova u kojim si zamišljala da vodiš ljubav s retardiranim princom! A tko će bolje odglumiti princa nego brat, koji ima tu sreću da je retardiran, a još mu je tu i tvoj divni dečko koji ti je ponudio prvu krišku te odlične torte! Zamisli si samo koje ti poze može priuštiti netko tko je deformiran ili u najmanju deformiranu ruku retardiran?"
    Znaš na koga tu misle? Znaš? Naravno da znaš. Taj deformirani je ovaj idijot Zub. Taj je zaista navjeći kreten koji se tu pojavio, užas jedan. To što je prirodno defektan nije mu olakotna okolnost. Čudi me samo zašto taj bratac i sestrica moraju gluparati i po tvome cijenjenom blogu koji svi rado čitamo? Znaš li možda ti? Inače ti i Izgnanik ste nam supika. Jedino je Catma u kurcu kad je seljača i hoće se u razlohani pak sa svojim debilnim bratecom Martinom. Ha, ha, ha, kak je to smiješno. A taj idijot se fakat uživio i piše svaki dan ona sranja a škvadra ga jebe da je to supika pa on onda još više i još jače i još dulje, jebem ti mater kakav idijot. Ne znaš tko je gluplji on ili sestrica mu Katma. Mislim ipak on. Ona ipak ima srama pa stane na loptu kad joj čovjek objasni. Taj idijot ne zna kad je dosta i to je osobina svih prostaka. To je i izvor zla. Taj mora laprdati dok mu se netko ne popiša na kosicu. Kaj ovako govori normalan čovjek? "Naravno da je etabliran. Pseudonimijsko gvaljište BOLESLav IZGNANIK zapravo je anagram za njegov SLOGAN: VAN IZ KIBLE! iz čega se može zaključiti kako je riječ Feriću, Lautremontu, Hasan agi ili pak Grguru Čevapoviću - Kebabu."? Zašto ti to toleriraš? Kako te nije sram, spodobo jedna!? Vi književnici sve svi jedna govna. Umišljena.

    avatar

    10.02.2008. (06:04)    -   -   -   -  

  • Catma

    Da ! Da !
    U pravu si.
    Sad se idem ubiti.
    A što ti radiš za vikend kenjatoru ?
    Čitaš Patologiju i babylonzoo ?
    Rekli bi ti Ameri :` get a life`, ali malo mi je to anakrono izjaviti na Patologiji.
    Pa, prijatelju, čitaj i dalje i drkaj,Markiz živi umjesto tebe.

    avatar

    10.02.2008. (10:57)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    1. da sam deformirani idiot, jesam
    2. da prečesto objavljujem postove, objavljujem
    3. da me škvadra jebe da je to super, može biti, ali to nje njihov problem
    4. nema pojma zašto si imao potrebu napisati te svima očigledne istine

    avatar

    10.02.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • buahaha

    rorripa, zasto se uzrujavas? ovaj je blog ionako već mjesecima mrtav.
    catma i zub su tu više kao neki ukiseljeni džankiji koji su se uvukli u ruševinu nekad solidne građevine da se sred smrada i prljavštine na miru puknu (ne međusobno, nego u žilu). imitacija života. pa sto onda?

    avatar

    10.02.2008. (14:56)    -   -   -   -  

  • buahaha

    nemanja je opet popizdio
    prepričava normalnofobiju na blogu

    avatar

    10.02.2008. (15:09)    -   -   -   -  

  • buahaha

    jedini hit na propalom otv-u

    avatar

    10.02.2008. (15:10)    -   -   -   -  

  • buahaha

    netko mi je ukrao nick za gornja dva nenadahnuta komentara. kakva niskost!

    avatar

    10.02.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • vita

    jedan je Izgnanik, da. Izgnaniće, poludiiii...........hahahaha.. smiješi ti se uloga u ponosu ratkajevih

    avatar

    10.02.2008. (15:52)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    Ovo mi liči na razgovore s Goetheom. Jedino što je taj Izgnanik ipak jedan imbecil. Ne baš kao Lebowski, ali postoji ta jedna struja...

    avatar

    10.02.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • a.

    Ne znam čemu pretenzije kad je lizanje ocvalih čmarova apsolutni "must be?" Nisi možda razmišljao kako je velebni skot osjetio strujanje intuitivne inspiracije pri dodiru mekog govna svojim toplim glavićem, koji se uvlači u crijeva poput najljepše rapsodije?

    avatar

    10.02.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • markiz

    Moguće da je Izgnanik u krvnom srodstvu s Lezbowskim? Neka mi netko odgovori na to pitanje. Isto tako me zanima gdje mogu kupiti ukradene slike Bele Lugošija Sesije.

    avatar

    10.02.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • markiz

    ?

    avatar

    10.02.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • slaven178

    ja ne bi štene ja bi velikog psa za sodomiju

    avatar

    10.02.2008. (18:46)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    I izgnanik i Lebowski potječu iz bjlovarsko-srijemske županije koja je poznata po izuzetno škrtim i sitnim dušama. Prhut na dlaci od njihovog susjeda svinje ima više inventivnosti od ta dva debila. Što je najgore obojica su išla na tečaj pisanja u Booksu na onu debilaonicu koju vodi junFerić. Što je te škrte kurcoglavce nagnalo da iz svije jadne jese izdvoje novac za taj kurcasti tečaj mene još i dan-danas opsjeda.

    avatar

    10.02.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Odličan ti je ovaj intervju, ovih dana jedan od najboljih, ako se izuzeme ovaj s dr.Ivom Sanaderom!
    Vidim da se moje ime spominje uzalud. Ako to pripomogne obnovi žara pod Kotlovima & Verigama dobro, inače, popišam vam se u guzicu, kako bi kazao stanoviti četnik tijekom svog jedinog intervjua zabilježenog kamerama srpske državne televizije. Zanimljivo je da je taj intervjuu...no, nema veze, jebeš intervjue, puno je pametnije Slavenu kazati da je možda bolje od velikoga psa nabaviti par labudova: citiram: Davi jarca. Jebe labuda. Tako je govorio De Sad. Sad Markiz de ga Sad sodomizira jazavca. O tempere, o amores! (Gibboni)
    Boleslave, bok! Intervju ti je k'o grom: ali postoji ta jedna struja, ha, ha, pa to su te formulacije, ta zdrava hrana i to...a propos, kako starica majka? Kako sobica?

    avatar

    10.02.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • BOLESLAV

    Sobica je data nekom studentu iz Baranje. On me zamijenio. Mnogo je bolji prema mami. Kupuje joj svako jutro Jutarnji. Lijepa gesta. Ja doista nikad nisam bio vrijedan te žene. Vadio sam joj samo koji put iz kontejnera za stari papir još prastarije Glorije. Vodio sam se onom Fuknerovom da pisac mora u svakom trenutku biti spreman opljačkati i vlastitu mater. Bio sam omađijan i sad patim. Zaista, zaista, zašto svatko tko čita klasičnu literaturu misli da ima neka prava? Ruku na srce ja sam uz sve to studirao i Filozofiju, kako volim istaknuti.

    avatar

    10.02.2008. (19:55)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..kako to misliš, Nešo, da ovaj jebe jazavca odjedamput, a što beše sa rakunom ?

    avatar

    10.02.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Cvebo, drago volje bih ti odgovorio, ali zaista ne znam tko ovih dana jebe rakune. Boleslav se kune da u korizmi ne kune, pa ne može odgovoriti na pitanje o rakunu i kako ga je ugrizao za čunu.
    Nego, upravo sam čitao dopunsko objašnjenje ove neznatne afere u oblačnoj Koranskoj.
    Veli Damba B.:
    Bilo je to zapravo ovako. Prije par dana kupio sam svoj prvi Cote Rotie Brune et Blonde Etiennea Guigala. Nabavio sam ga u Londonu, u jednoj od ekspozitura Oddbinsa, sjajnog lanca vinoteka koji je, nažalost, kao i ja, većim dijelom propao. U kasnim devedesetim koje se, kada je riječ o cijenama vina, doimlju neodoljivo romantično, Guigalov Cote Rotie, iz, mislim 1995. godine, stajao je manje od dvadeset funti. Danas je to kudikamo skuplje, puno, puno skuplje.
    Dakle, kušao sam ga u maloj hotelskoj sobi blizu robne kuće Harvey and Nichols (spavali smo u nekom neopravdano skupom i veoma neudobnom obiteljskom hotelu), zaljubio se poslije prvoga gutljaja te otišao u Oddbins po još šest buteljki. Pio sam jednu za drugom. Guigalov Cote Rotie iz 2003. godine prvo miriše po crnom i crvenom voću da bi se poslije pola sata otvarao prema čokoladi, gljivama, mesnom ekstraktu i dimljenoj panceti. No, niti jedan od elemenata bouqueta ne odskače; vino je savršeno izbalansirano, kako na nosu, tako i na okusu. Na mome nosu, na primjer, najprije miješa bazgu podcrtanu vanilijom, a poslije se otvara spektar mirisa bijelog cvijeća i ljetnog koštuničastog voća, prije svega bresaka, kao i lagani elementi mineralnosti. Vino je vrlo duboko, kao pustinjakova misao ili dekolte Ane Sasso. Višeslojno i vrlo impresivno stukturirano, recimo poput romana Milorada Pavića: još je veće i jače od prethodnika (18 odsto alkohola), no ta je snaga uravnotežena svježinom. Aftertaste je netipično dug i iznimno voćni, što kontrira kiselini koju vino ostavlja na vrhu jezika i srednjem nepcu. Kao vino korpulentnog tijela, svojim tamnim, dubokim tonovima definitivno se slaže i prijanja uz divljač, posebno uz plahu srnetinu i one male fazane. Ako pak govorimo o civilnoj varijanti, razne vrste pašticada logičan su izbor.
    Nakon što sam polokao svih šest buteljki, majku ti jebem, počel sam slati sms-poruke: Ti, ja sam tak srčan da bih golim rukama intervjua mogel napraviti!, rekel sam u jednome od njih.
    A onda su počeli stizati odgovori.
    Na pitanja koja nisu postavljena!

    avatar

    10.02.2008. (23:08)    -   -   -   -  

  • HotHeadPaisan

    nevjerojatno, nemreš bilivit, he, koji cirkus pubertetski! jebote, šta ovdje svašta ima za kastrirat pa cipelarit, kolko posla...

    avatar

    12.02.2008. (19:34)    -   -   -   -  

  • Dragec

    Hajd' da baš vidim tko se usudi Nemanju kastrirati?

    avatar

    12.02.2008. (20:52)    -   -   -   -  

  • cveba

    ...i ja bi to htela videti, na Prokurativama možda, onak javno, ko Savonarolu, posle možemo jedno vreme suhe mošnjice okolo nositi i od toga se obogatiti, ti bokca !

    avatar

    12.02.2008. (21:45)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ljudi, zaboga, pa nemojte mi toliko kurac po ustima povlačiti! Pa kaj vam je? Pa nisam ni ja mašina! I ja sam samo čovjek! Pa već mi je plav od pušenja, ljudi, ljudi...!

    avatar

    12.02.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..no, kaj se uzrujavaš prijatel, tu se radi samo o metafori !

    avatar

    12.02.2008. (21:57)    -   -   -   -  

  • vita

    ajde, nemanja, ko će tebi dati kikić?! pa da ti imaš što za kastrirat, zar bi toliko lajao ovuda. evo, što vele tvoje groupies?

    avatar

    13.02.2008. (08:56)    -   -   -   -  

učitavam...