Komentari

kucanicaujapanu.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • astrosailor

    na Tajvanu jos ne znaju za rukomet , ali ako je dosao do Japana, doci ce i amo ;-)
    Nogomet...a ki bi biza po oj vlazi i vrucini, morali bi imat samo zimsku ligu ;-)

    avatar

    31.01.2008. (06:59)    -   -   -   -  

  • Uvijek i svuda

    Interesantno kao se ne koljemo smao mi na Balkanu oko gluposti. Ma vjerujem da ce azijski rukometni savez nakraju morati popustiti pod pritiskom medunarodnog ali evo nazalost evo i tuda politike. Inace npr. kod nogometa najvise volim pokledati kad se djeca igraju na igralistu jer tu jedino jso nema politike i smjesno mi je kada se prisjetim svoje naivnosti u toj dobi. Ali jos uvijek sam naivan.

    avatar

    01.02.2008. (04:24)    -   -   -   -  

  • Ofcan

    Na dječjem igralištu nema politike? Ti si se ili igrao na posebnim igralištima ili zbilja nisi obraćao pažnju na to što se događa, ali politika se igra od onog trenutka kad se sretnu dvije osobe, od malih nogu... Prijateljstva koja se sklapaju i razvrgavaju, ratovi, svađe, ljubavi, zajedničke akcije... Nema skoro nikakve razlike, osim u dobi onih koji sudjeluju... U biti, najveće svađe i tučnjave doživio sam upravo na dječjim igralištima (to je moja igračka, daj novce, ovo je naše igralište...). Politika je dio nas i mi smo dio politike od rođenja do smrti.

    avatar

    01.02.2008. (13:30)    -   -   -   -  

  • Shin-chan

    Zanimljivo. A jesi čula da Hrvatska i Japanska ženska teniska reprezentacija igraju sad koji dan..i da Japanci stalno nešto muljaju. Prvo su naše stavili u dvoranu bez grijanja, a onda su i treninge potajno snimali. Neugodno sam iznenađen time.

    avatar

    01.02.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • Lily

    Nikad nisam previše voljela sport, ali rukomet mi je oduvijek bio apsolutni favorit. Utakmice nisu preduge, pa me ne nažulja guzica, a igra je uvijek zanimljiva i dinamitna. Drago mi je da su i Japanci napokon otkrili čari rukometa... =)

    avatar

    01.02.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    zanimljivo,vidm da si se dobro pripremila za sportski post,
    jako dobro

    pozdrav

    avatar

    03.02.2008. (11:15)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    @ Ofcan: zanimljiva opaska vrijedna razmisljanja;
    @ Shin-chan: citala sam da su se nase tenisacice smrzavale u dvorani u Kobeu, i da su treninge morale odrzavati u jaknama. Nadam se, i mislim, da domacini teniskog turnira ipak nisu imali losih namjera prema nasim tenisacicama. To je dio tjelesnog - a indirektno i mentalnog - 'celicenja' koje se u Japanu provodi od malih nogu. Klinci od 5 godina i po najjacoj zimi idu u vrtic u kratkim hlacicama, samo u dokoljenicama, a isto vazi i za srednjoskolke. I nikome nis.

    Je, i meni je mama govorila da ne izlazim van s mokrom kosom. To mi je dozivotni biljeg. I zato ja sad nosim najdeblju jaknu u Kanto regiji, a moja Mala jedino je dijete u vrticu koje zimi dolazi u 'strampicama', salu i rukavicama, Jeti-style :-))

    avatar

    06.02.2008. (04:51)    -   -   -   -  

  • Kalista

    Totalni sam antitalenat za sport (osim za skijanje, tracking, trcanje i bicikl), ali mi je Ivica Osim posebno simpatican. Pravi dobri duh Sarajeva:)
    Cestitam hr rukometasima na uspjehu!

    avatar

    06.02.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...