Komentari

metavwoolf.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • stopalce

    (bbbbbrhhm plociscavam gvasne vice) pa kaze - sjetan looodjendan tiiii sjetan loodjendan ti sjetan looooooodjendan dlaga Daaaaalaaaaaaj sjetan lodjendan tiiiii ;))))
    pozitivno uznemirena ja;)

    avatar

    25.01.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  • stopalce

    some say wishes start coming true once you stop chasing them..a opet kazu i ono da Nada umire poslednja, al to nie tacno veli Metuzalem:)) a grlim ja tebe al jako jaaaaaakoooooo dok nas svetlo obasjava;))))) jebiga Mima, visoke smo kriterijume postavili, ne mos` sad natrag;)))

    avatar

    25.01.2008. (09:40)    -   -   -   -  

  • Meta Woolf

    @stopalce- hvala mache :) ....grlim te dok po džepovima kopam i tražim racio......JEBEMU di je nestao, a znam da sam ga sinoć tu stavila :))))))))

    avatar

    25.01.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • stopalce

    eno ga eno ga, izmigolji se djavo ga gonio, vataj ga, eno eno drz` ga!!!! sad! tooooooooo:)))))))))0

    avatar

    25.01.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • Meta Woolf

    drž ga -dok mu stavim lisice :))))))))))))))) i crvene podvezice :))) rofl ( bemti asocijacije ) ....nego, dodala sam link - uzmi u obzir da upravo to sada slušam na najglasnije moguće. Nije mi jasno tko mi je u čistu ( legalno popisanu i zakonitu ) istarsku krv uvalio ciganski gen?!? :))))))))))))))))

    avatar

    25.01.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • alisa

    želim ti sretan ( namjerno kažem i želim- sretan) osjećaj jer ovaj osjećaj o kjem pišeš je p-r-o-l-a-z-a-n. čuješ li ( a vjerujem i da znaš da je tako). nije lijep, ali jebi ga, ima svakakvih dana. uostalom, ovaj dan je tek na početku, još se može okrenuti z 180 stupnjeva, ako se i ti okreneš tako - možda prema prozoru i pugledaš/ugledaš sunčanu zraku ako viri ili ako pogeldaš macu/psa štogod imaš kako te gleda s apsulutnom ljubavlju ili povjerenjem ili svoju djecu kako su veliki, lijepi i pametni. milion je razloga da ovaj dan bude sretan, umjesto sjetan. a ako baš ne ide, zažmiri i - čekaj da prođe. da te ona sunčana zraka što dopre kroz prozor pronađe i poškaklja. sorry na možda nesuvislom komentaru ( al najbolje želje su iskrene), danima sam već bolesna i idem se odvuć natrag u krevet i čekat svoju sunčanu zraku da me nađe ispod dekica ;)

    avatar

    25.01.2008. (10:29)    -   -   -   -  

  • Meta Woolf

    e jebi ga Alisa, taman sam izašla iz kupatila sva sređena i sada imam opet crne kolutove oko očiju kao panda!! :))))) Ali, hvala Ti na željama i - ozdravi -čim prije- evo u Puli je jutros zasjalo sunce ( zubato )

    avatar

    25.01.2008. (10:40)    -   -   -   -  

  • Lafica pl. Lafofska

    eto navela si me na razmišljanje...

    postoji sve u toj jednoj osobi, ali ponekad neke njene aspekte jednostavno nismo u mogućnosti vidjeti... ili smo predugo bili u nekim konstruktima koje smo naučili izvana (u obitelji, školi, na tv-u...) jer uopće očekujemo sve to nešto od drugoga prije nego smo se sami iznutra izgradili, posložili, i uvažili... no dobro, lamentiram, ne zamjeri...

    što se tiče razlučivanja, ma često ti ja ne znam "kaj" od "čega" razlučujem, to mi je više onako, sama sebi puštam van neku pojavu ili pojave, da bih uopće vidjela od čega sam sazdana (uključujući emocije, tijelo, psihu, duh...), od čega mi je sazdan život, pa onda kad to "nešto" izađe na vidjelo, onda tek skužim da je to "nešto" različito od nečeg drugog, i tek onda počinjem razlučivati... no dobro, eto tak da znaš, tako funkcioniram...

    a blogosferu vidim kao prekrasnu civilizacijsku prokreaciju, konacno nesto korisno, svestrano, metafizičko, zabavno, može se koristiti za komunikaciju, stvaranje mira, prijateljstava, share-anje umjetnosti, dojmova o životu itd...

    eto zadrvila sam pa bolje da idem...

    ugodan dan lp od lafice

    avatar

    25.01.2008. (11:34)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Auuuuuuuuu... Od riječi do riječi... A ni jedne nisam mogla iscijediti iz sebe! I sad ih sve nađem kod tebe. Auuuuuuuuuuu.... Rođendanski zagrljaj. :-)

    avatar

    25.01.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • Meta Woolf

    @lafica- razumijem :) . treba svatko sebi naći metode kojom "razlučuje" nešto od nečeg. ja, kaže moj prijatelj, ubodem da vidim gdje tko "pušta" -bolna metoda ali izrazito efektivna :)

    @Blueica- hvala - i ja tebe grlim :)

    avatar

    26.01.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • Wall

    Nek' se 'movere' uzvere, jer drugačije- nemere!
    Epurr si muove, Gallileo, Gallileo, što bi rek'o Freddie M.

    avatar

    29.01.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...