Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • uplašena s đokina bloga

    alo, di trčiš. prvo diplomiraj, pa se zaljubi, pa ćeš tamo odakle ti je žena. ne brini. što se tiče primitivizma, vidi se da si još mlad i zelen i da još nisi kruv ija svojim zubima. to što ti nazivaš primitivizmom to se u uljuđenoj kulturi naziva tradicijom. a može i drugačije, možda je u tebi još doza primitivizma pa se bojiš da ga drugi primjete. no, ovo je lošiji odabir pa ga brišem. ostajem pri prvoj tvrdnji. da nije tako i rođena mater bi nam bila primitivna, a nije nego je jedna brižna žena koja zna koliko su joj dozvolili da zna. malo si me naljutija, ali sam se isto brzo oladila. kako sam i rekla, prvo diploma.

    avatar

    15.01.2008. (16:20)    -   -   -   -  

  • napaćeni sin Ćukovine

    Uplašena, uzmi lipo fen i uključi ga da rastiraš maglu oko sebe, onda lipo otiđi u kupatilo i isperi zamazane oči. S čim se ti ne slažeš iz ovog posta nije mi jasno, al mi je jasno da je Vrgorac još uvik bezperspektivna sredina. Nadam se da će se to s vrimenom prominit, svi se mi nečemu nadamo pa tako i tome. Kakve veze ima tradicija s primitivizmom?!?! Zadar, Zagreb, Rijeka... nemaju tradiciju?
    U razgovoru s dotičnim kolegom dolazim do zaključka da su šanse za povratak sve manje, ne očekujem da će itko plakat za nama, dovoljno tužna je i sama pomisao da u mistu di se rodiš nema perspektive za tebe, odnosno za mene ili pak za njega.
    Srdačan pozdrav

    avatar

    15.01.2008. (18:36)    -   -   -   -  

  • uplašena od đoke

    uključila fen, oprala se, uši sredila, ono malo dlaka s brkova skinula i opet isto mislim. i sad bi se ti jopet svađa. ali nemoj, bolan sinko se inatit. sa svime se ja slažen u blogu, ali brate dragi nemoj o primitivizmu. neka prvo nauči šta je to primitivizam, pa neka onda kaže tebi i svima osatlima. šta bi ti da ti nije ćukovine, za koju će bloger iz cuga reći da je primitivizam u njoj do kolina. još ćeš ga izbubetat. o tome ti ja pričam. ko vam je kriv što ne volite svoj vrgorac. ma, lip vam je, šestan, je doduiše mali, ali šta ima veze i u malome se dade okrenit čovik. ako je mali nije primitivan. a koliko još zraka imate. šta bi dusina dala da ima zraka koliko ga vi imate. i nema ljutnje, bolan.

    avatar

    16.01.2008. (00:28)    -   -   -   -  

  • domaći

    kulturna scena u vrgorcu ne postoji, ništa se ne događa iako bi moglo, ni ovi đokini bendovi više ne sviraju, jedino je osta sport ali u tom nogometu sve je više onih koji nisu iz vrgorca samo igraju za pare u vrgorcu, tuga jedna obična, ne vraćaj se u ovu vukojebinu, jer nećeš ni posa dobiti za sto godina ako ti nije neko u hdzu

    avatar

    16.01.2008. (08:45)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @uplašena, znam ja dobro što je primitivizam, a on nema veze sa gradom, već sa ljudima. Kad netko pametniji dođe u našu zatucanu sredinu i nešto proba učiniti na dobrobit grada, gomila debila koji to ne razume ga napadnu iz svih oružja, e to je primitivizam, napadat nekoga tko zna bolje iz čiste ljubomore, jer najlakše je napadat, a ništa ne radit. Sve ostalo ti je reka Napaćeni sin Ćukovine.

    avatar

    16.01.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • uplašena od đoke

    i dalje mislim da kao budući intelektualac ne smiješ, ili nije dobro, koristiti riječi primitivizam, debili, kreteni, zatucanost... znam da me razumiješ. pa ne živim ni ja u parizu

    avatar

    16.01.2008. (12:03)    -   -   -   -  

  • mm78

    Tili mi to priznat ili ne,Vrgorac je grad koji izumire.Taj grad izumire naj vise zbog novih generacija koji nemoju nikakvu kreativnost nego cekaju da im se neki program servira.Prije 10god. gradska ponuda je bila jos slabija,ali je bilo npr.subotom interesantnije izac nego danas kad se samo gleda ko vozi kakvo auto ili kolko je ko platija cvike.danas cak ni liti nema nikog posli 23h u gradu.Uzeja sam primjer prije 10god.radi mojih generacija dok je prije rata,a to znadu starije generacije bilo daleko bolje.

    avatar

    16.01.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @uplašena, stvari je najbolje nazvati njihovim pravim imenom, mogao sam to nazvat i sindromom moždane deficijencije, ali zašto korisititi velike riječi, kad može jednostavnije
    @mm78, sve si reka.

    avatar

    16.01.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    uplašena od đoke. kako to jebeno zvuči. ispade da se neko mene plaši. napokon neko!!!

    avatar

    17.01.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • Dusina

    a ne znam što bi ti rekla, razmisli još malo!
    p.s. imamo mi sasvim dovoljno zraka, no sikiriki uplašena.

    avatar

    18.01.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • uplašena od đoke

    vidite li vi šta učini jedna konstruktivna kritika. odma se sve rasplamsalo. a samo sam imala dobru volju izbaciti uljeza. van ružne riejči iz našega lijepoga hrvatskoga jezika. radije izmislimo neku novu pa je gurajmo. znam da ima zraka, da ga nema neki bi odavno pocrkali. đoko, kako ti šporko reče jebiga, moram se identificirati

    avatar

    18.01.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    @Dusina, vraćam se ja doma. Ja sam s tim već odavno na čistu. Nego eto morao sam ipak komentirati situaciju u našem mistu.

    avatar

    19.01.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • emoutofthevee(crofallout)

    Zadru fale mnogi urbani sadržaji. A što se tiće primitivizma, pogledaj rektora, gradonačelnika ili Lovrinku. E da i uplašena s đokina bloga. primitivizam ima samo jedno ime-primitivizam. A ne nazivati stvari pravim imenom i izvrtati istinu radi neke tobožnje tradicije je također primitivizam.
    Quote: van ružne riejči iz našega lijepoga hrvatskoga jezika
    Kakva plitka floskula. Kao prvo ni primitivizam ni zatucanost nisu ružne rijeći, ako rijeći mogu biti ružne ili lijepe. Debili i kreteni možda jesu, al su rijeći preuzete iz psihologije. I zadnje lijepog hrvatskog jezika? Pretpostavljam da si onda poliglot koji govori 12-13 jezika pa možeš uspoređivat! ;)

    avatar

    19.01.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Jelavić

    Nigdje nije kao kući....
    Ali i kući je najteže..

    avatar

    19.01.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • Makedonac

    Bolje u selo prvi nego u gradu zadnji!!!!!!!

    avatar

    19.01.2008. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...