odlično... baš imam paket špinata u zamrzivaču s kojim nisam znala kaj bi... a imam i lisnato, samo mi feta fali... pa ne moram kuhati slijedećih tri dana :D hvala ;-))
08.01.2008. (11:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da! ali onda svakako moraš izaći negdje u šetnjicu i zapakirati koju krišku-za-van! inače, ne smiješ praviti ovaj recept! ;))
p.s. zaboravih napisati da je na doljnjoj slici verzija kad sam i malo gljivica ubacila. bilo je super, samo se malo smekšalo sve od tekućine koju gljive puštaju, zato je ovo na doljnjoj slici malo "opušteno"... inače, ako ne eksperimentirati i držite se recepta, dakle bez gljiva, onda je sve napeto i čvrsto! :)
08.01.2008. (11:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hvala na posjetu, potrudit cu se oko bloga iako ja sve u redu vidim zato se nisam obazirao. malena pomoc ako moze: kako da sortiram arhivu kao ti recimo 21.2.07. risnjak i kad to kliknes da se otvori samo post sa risnjaka. hvala puno! naturalist:)
08.01.2008. (21:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
CHOCO
odlično... baš imam paket špinata u zamrzivaču s kojim nisam znala kaj bi... a imam i lisnato, samo mi feta fali... pa ne moram kuhati slijedećih tri dana :D
hvala ;-))
08.01.2008. (11:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diavola
da! ali onda svakako moraš izaći negdje u šetnjicu i zapakirati koju krišku-za-van! inače, ne smiješ praviti ovaj recept! ;))
p.s. zaboravih napisati da je na doljnjoj slici verzija kad sam i malo gljivica ubacila. bilo je super, samo se malo smekšalo sve od tekućine koju gljive puštaju, zato je ovo na doljnjoj slici malo "opušteno"... inače, ako ne eksperimentirati i držite se recepta, dakle bez gljiva, onda je sve napeto i čvrsto! :)
08.01.2008. (11:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hichk
ovo
mi izgleda siper ukusno za svaku pohvalu :)
08.01.2008. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
podravec
ajoj ovo je strasno primamljivo, a ja gladan. Uh. Svaka cast, obozavam ovakve pite, a ovo mora da je fenomenalno :) Mljac
08.01.2008. (12:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
GUŠTANJE
Probat ću ovo ispd peke spremit,pozdrav i sve najbolje u novoj!
08.01.2008. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
PRIRODA I PRIRODA
hvala na posjetu, potrudit cu se oko bloga iako ja sve u redu vidim zato se nisam obazirao.
malena pomoc ako moze: kako da sortiram arhivu kao ti recimo 21.2.07. risnjak i kad to kliknes da se otvori samo post sa risnjaka. hvala puno! naturalist:)
08.01.2008. (21:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
Mljaccc....finoooo
10.01.2008. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Kako to fino izgleda! Hvala na receptu.
22.01.2008. (12:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...