A gore na Sjeveru ga zovu Codfish (tako nekako). Prije spavanja povirim do tebe i naletin na bakalar. Jučer mi ga bilo i previše. A nije zgorega saznat i štagod novo o bakalaru. Čestitanja smo već obavili, pa sad još samo, laku noć. :-)
26.12.2007. (01:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
na 365 načina sumnjam,jedino ak u jedan recept metnu samo sol,u drugi samo kapulu.....bakalar je za mene isto ko i konzerva-neuporabljivo i nebi jeo ni u ludilu,,samo pajcek,što bucmastiji to bolji,,slavonac sam-time se ponosim
26.12.2007. (16:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ča se more - fala ti zore, i ja tebi sve nalipše želin! @gustirna - meni bakalara nikad previše. @fizi - a evo i tebe, slavonče stranče! Dobar ti je pajcek, ali bolji je bakalar. Sori. @ugodni razgovori - Sretan ti Božić!
26.12.2007. (22:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Čitala sam negdi da je bakalar kod nas posta popularan za vrime II. svjetskog rata. Jer je bio masu jeftin i mogla ga je jest i sirotinja. Od tada se uvuka u naše kuće i posta nam tradicijom, samo šta sad sirotinja više ne može doć do bakalara, osim ako se ne dili... Sretan Božić, tebi i svima tvojim, želim od srca:-))
27.12.2007. (10:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
moram se složiti s Fizikalcem, više volim prasetinu. ali na Badnjak, ne , naravno. Ja tada jedem tunu filete sa tijestom, jer ne volim bakalar. Ugodni blagdani.
27.12.2007. (11:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja uopće nisam mogla do tebe. puknem tvoj link al neće pa neće. sad znam i zašto. ZATO ŠTO SI RADILA. Tko normalan radi danas? Mislim, ja sam na poslu al štrajkam. Štrajkam i inače, ali danas imam opravdanje. Izvukli te iz birtije? Dobro učinili ljudi, inače bi se napila pa bi tamo po rivi tko zna što radila i što blebetala. Ovak ti dali posla i maknuli te s rive da se samonesramotiš. Sretan ti Božić.
27.12.2007. (11:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Suncokreta - ma bakalar uopće nije skup. Pogledaj cijene naše domaće ribe, da lignje ni ne spominjem. Sretan ti Božić i tebi. Poslala sam ti čestitku mailom, ne znam je li došla. @fulvus - tunjevina iz konzerve - PIH! @levant - dobro kažeš, stvarno je postojala opasnost da se događaji na rivi počnu odvijati tim scenarijem. A još imam i petarde... Ostala bih bez obe šake, sto posto. Ovako sam u toplom i na sigurnom. Ma da.
27.12.2007. (12:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema šanse da mi se kuha bakalar u kući. Djeca bi me izbacila skupa s njime, kao smrdi. Tunj rio mare u maslinovom ulju, a rajčicom lijepo začinjen, fno! Što fali.
27.12.2007. (12:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@fulvus - prvo i prvo, ne vrijeđaj, bakalar ne smrdi nego miriše. A tuni rio mare niš ne fali, osim mirisa i okusa i omega-3. Kušaj tunj-fileti od Adrie da vidiš što je tunjevina.
27.12.2007. (12:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pitam danas kolege šta je pravio-veli bakalar na bilo....reko šta nisi kazao moga sam ti recept skinit,a on nije kuho nego kupio u konzumu konzervicu,,ja mirisao-neosjeti se uopće na ribu,,čak mi malo falilo i da probam,no nisam,,,
27.12.2007. (18:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@fizi - meni bili gosti, od toga jedna polu-slavonka, gudle joj zakon ko i tebi, al svejedno obožava moj bakalar. Kad dođeš, javi se. Da vidiš što je spiza. A svinje pustite u miru, naročito one divlje.
27.12.2007. (19:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
a ča se tu more
od srca ti želim čestit i blagoslovljen božić tebi i tvojoj famelji zore
25.12.2007. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gustirna
A gore na Sjeveru ga zovu Codfish (tako nekako). Prije spavanja povirim do tebe i naletin na bakalar. Jučer mi ga bilo i previše. A nije zgorega saznat i štagod novo o bakalaru.
Čestitanja smo već obavili, pa sad još samo, laku noć. :-)
26.12.2007. (01:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
na 365 načina sumnjam,jedino ak u jedan recept metnu samo sol,u drugi samo kapulu.....bakalar je za mene isto ko i konzerva-neuporabljivo i nebi jeo ni u ludilu,,samo pajcek,što bucmastiji to bolji,,slavonac sam-time se ponosim
26.12.2007. (16:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ugodni razgovori
Neka ovaj Božić spoji ljude dobra srca i neka belehemsko svjetlo obasja vašu dušu i ispuni je radošću.Sretan i blagoslovljen Božić.
26.12.2007. (18:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
file
@ča se more - fala ti zore, i ja tebi sve nalipše želin!
@gustirna - meni bakalara nikad previše.
@fizi - a evo i tebe, slavonče stranče!
Dobar ti je pajcek, ali bolji je bakalar. Sori.
@ugodni razgovori - Sretan ti Božić!
26.12.2007. (22:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Suncokreta2
Čitala sam negdi da je bakalar kod nas posta popularan za vrime II. svjetskog rata. Jer je bio masu jeftin i mogla ga je jest i sirotinja. Od tada se uvuka u naše kuće i posta nam tradicijom, samo šta sad sirotinja više ne može doć do bakalara, osim ako se ne dili...
Sretan Božić, tebi i svima tvojim, želim od srca:-))
27.12.2007. (10:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
moram se složiti s Fizikalcem, više volim prasetinu. ali na Badnjak, ne , naravno. Ja tada jedem tunu filete sa tijestom, jer ne volim bakalar. Ugodni blagdani.
27.12.2007. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
ja uopće nisam mogla do tebe. puknem tvoj link al neće pa neće. sad znam i zašto. ZATO ŠTO SI RADILA. Tko normalan radi danas? Mislim, ja sam na poslu al štrajkam. Štrajkam i inače, ali danas imam opravdanje. Izvukli te iz birtije? Dobro učinili ljudi, inače bi se napila pa bi tamo po rivi tko zna što radila i što blebetala. Ovak ti dali posla i maknuli te s rive da se samonesramotiš.
Sretan ti Božić.
27.12.2007. (11:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
file
@Suncokreta - ma bakalar uopće nije skup. Pogledaj cijene naše domaće ribe, da lignje ni ne spominjem.
Sretan ti Božić i tebi. Poslala sam ti čestitku mailom, ne znam je li došla.
@fulvus - tunjevina iz konzerve - PIH!
@levant - dobro kažeš, stvarno je postojala opasnost da se događaji na rivi počnu odvijati tim scenarijem. A još imam i petarde... Ostala bih bez obe šake, sto posto.
Ovako sam u toplom i na sigurnom. Ma da.
27.12.2007. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fulvus
nema šanse da mi se kuha bakalar u kući. Djeca bi me izbacila skupa s njime, kao smrdi. Tunj rio mare u maslinovom ulju, a rajčicom lijepo začinjen, fno! Što fali.
27.12.2007. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
file
@fulvus - prvo i prvo, ne vrijeđaj, bakalar ne smrdi nego miriše. A tuni rio mare niš ne fali, osim mirisa i okusa i omega-3. Kušaj tunj-fileti od Adrie da vidiš što je tunjevina.
27.12.2007. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fizikalac
pitam danas kolege šta je pravio-veli bakalar na bilo....reko šta nisi kazao moga sam ti recept skinit,a on nije kuho nego kupio u konzumu konzervicu,,ja mirisao-neosjeti se uopće na ribu,,čak mi malo falilo i da probam,no nisam,,,
27.12.2007. (18:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
file
@fizi - meni bili gosti, od toga jedna polu-slavonka, gudle joj zakon ko i tebi, al svejedno obožava moj bakalar. Kad dođeš, javi se. Da vidiš što je spiza. A svinje pustite u miru, naročito one divlje.
27.12.2007. (19:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...