Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Slažem se s tezom da se cijelo društvo, i mi u njemu, vrti u krugu, i vrtjeti će se u krugu i dalje, kao na beskonačnom karuselu jer su vlastodršci uveli suptilnu diktaturu koja se može razbiti samo izvana, tako da umjesto diktature proletarijata iz bivše Juge imamo diktaturu partitokracije.
    Kako bi jednom mogli napustiti karusel i luđačke košulje u koje su nas strpali, potrebno je znati zašto danas nema pravne države. Nema je zato što pravnom državom upravljaju stare jugoslavenske komunističke strukture koje su i u u doba "druga" Tita bile korumpirane, samo što tada mediji nisu pisali o korupciji jer je vladala cenzura CK SKH/CK SKJ, dok danas imamo također cenzuru u medijima, poglavito na televizijama i radiopostajama, pa i u vodećim novinama, a cenzuriraju se neistomišljenici vladajuće strukture, te uz to postoji i menatilitet autocenzure kod urednika, ono što bi se nazvalo poznatim hrvatskim "zadnjicama".
    U Republiku Hrvatsku je njen prvi predsjednik instalirao udbaške kadrove iz bivše države, i oni drmaju i danas iz pozadine, upravljalju drugim predsjednikom Republike, raznoraznim ucjenama, pa onda i našim premijerom, a suci naši bajni nisu nikada ni imali osjećaj za pravdu i pravednost, i odlično plivaju u korupciji, kao bubrezi u loju, iako se hrvatski branitelji nisu borili za njihove zadnjice nego da ovom narodu bude bolje. Evo, i autor ovoga posta bio je žrtvom udbaških intriga, i na kraju je protjeran iz državne službe, a to što je bio hrvatski branitelj kod domaćih udbaša ne znači ništa, pa oni su likvidirali podosta istaknutih hrvatskih branitelja, a za vrijeme Juge i podosta hrvatskih emigranata, a i danas cijela balkanska vlastodržačka elita ove zemlje pjeva "Druže Tito mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo", a poznata je ona Titova da se "suci ne trebaju držati zakona kao pijani plota". Najgore je od svega što ovakvi vlastodršci za svoje nedemokratske postupke imaju punu podršku na demokratskom Zapadu. U biti, na Istoku ništa novo.

    avatar

    20.12.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...