Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • luki 2

    Drago mi je da je Maggie dobro! Samo treba na nju paziti -
    meni ta pašteta ne zvuči dobronamjerno!
    No, Ti sama najbolje paziš - kažeš da je nisi pustila, dok
    nisi sve očistila. Tako i treba!
    Pusa, i ugodan dan, brz, brz oporavak za Maggie žele
    Luki+Goldie

    avatar

    06.12.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • MasterMind

    Ah te paštete! Vidiš ti Ty kakvih mi obje imamo problema s paštetama, a tu su još i pas i miš plus neidentificirani neprijatelj ;)

    Ritam sekcija: danas je takav dan da mrzim sve bubnjare koji su bolji od mene :P
    Ma zapravo, povremeno me uhvati da pokušavam nešto iznad svojih mogućnosti, pa sam ljuta. Onda se moj dragi dosjeti nečeg što dobro zvuči, a ja dovoljno dobro mogu odsvirati - i eto me opet sretne i vesele :)

    avatar

    06.12.2007. (16:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kao što znaš, nemamo vlastitog psa. Ali imamo susjedovog Rexa, koji redovito dolazi, ponekad kad poželim, odvedem ga u šetnju, što mi predstavlja užitak, jer izaziva pažnju gdje god se pojavi (šlepam se na njegov šarm). Isto tako, kad ostaje hrane koju mi jedemo, odnesem mu isti danm nema stajanja i podgrijavanja. I obavijestim gazde da sam donijela. Normalno da se ne radi o začinjenoj hrani (jer ju ni mi ne jedemo). Ali često njegova gazdarica nalazi sumnjive zalogaje, koje mu netko dobaci preko ograde. Nekoliko puta je povračao, a da ti ne govorim o onom slučaju ljetos, kad ga je netko piknuo nožem. Taj pas nije opasnost za nikoga, nikad nije nikoga ugrizao, na ogradi je postavljeno upozorenje. Normalno da u dvorište ne ulazi nitko tko ga dobro ne poznaje, jer je ogroman. Da ti ne govorim da ga svi poznati možemo hraniti iz ruke. Želim reći da ne shvaćam ljude koji to čine - iz čista mira. Odrasla sam uz njemačkog ovčara i sa susjedima smo imali prilično problema, Jedna mu je nosila čak i splačine od ispiranja tanjura. Tome su moji stali na kraj, jer pas normalno, nije htio ni primirisati. Živi primitivizam.
    S druge strane, trenutno blizu mog oca žive ljudi koji drže njemačkog ovčara u stanu. Van ga vode isključivo na povodcu s brnjicom. Nekoliko puta sam u prolazu doživjela da neprimjereno reagira, zareži ispod brnjice i trgne se iz ruke. Pravo da ti kažem - osim kod jednog sličnog slučaja (koji je na kraju eutanaziran - nakon što je ugrizao vlastitog gazdu, koji se nikad do tada nije obazirao na njegove ispade prema drugima), nikada nisam doživjela da pas na mene zareži. Dapače, kao da osjete da ih volim. Dakle ima svega i svačega. Zmaja pak ima dva traumatična iskustva i pomalo se boji nepoznatih pasa.
    No, svejedno psi su moja velika ljubav i to ništa ne može promijeniti. Pogotovo rijetki, pojedinačni slučajevi.
    Žao mi je Maggie, to malo stvorenjce stvarno nije prijetnja nikome i vjerujem da se dobro zna zavući pod kožu. Čuvaj je, jer ti drugo ne preostaje. Srećom - pas koji je normalno hranjen, ne uzima bačenu hranu, ali nikad se ne zna.
    Pozdrav i pomazi crnokosu ljepoticu umjesto mene :)))

    avatar

    06.12.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Uf...ma nisu Nijemci losi, ja sam danas gdje god sam isla dobivala cokoladne nikolause, jednog u pekari, jednog na posrtu, jednog na salteru DB-a

    avatar

    06.12.2007. (21:26)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Gerilska pašteta:))

    avatar

    07.12.2007. (04:02)    -   -   -   -  

  • fulvus

    imam njemačkog ovčara, ženku 4 g staru. Koliko god da pojede, ako na ulici naiđe na bilo što, ona će to pojesti. Može pojesti ko krava, nikad dosta, ždere što stigne. Strašno je proždrljiva. Miroljubiva je ko mače, mazna i vidim da se ponekad boji, ali na neke ljude reži , kažu da pas osjeti neprijateljski stav.

    avatar

    07.12.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ne znam tyche, uz ono povracanje.....ja bih odmah posumnjala da je malena otrovana tj. da je na pojedeno jako alergicna.

    avatar

    08.12.2007. (00:46)    -   -   -   -  

  • fanny

    Što kaže "lipa mare" - i meni je to palo na pamet. Čudi me da to nisi povezala. A možda je nešto pojela što ti nisi primijetila i bacila na vrijeme...
    Daj jednos stavi Maggienu fotkicu u oblekici, baš me zanimaju te čizmice :)
    Pozdravček svima :)))))))))))

    avatar

    09.12.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    Što kaže "lipa mare" - i meni je to palo na pamet. Čudi me da to nisi povezala. A možda je nešto pojela što ti nisi primijetila i bacila na vrijeme...
    Daj jednos stavi Maggienu fotkicu u oblekici, baš me zanimaju te čizmice :)
    Pozdravček svima :)))))))))))

    avatar

    09.12.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • levant

    pozdrav od oblaka budućoj majci njegove djece.
    a ti čuvaj majku, jer kako ćemo inače imat potomstvo????? :))
    ovo za paštetu baš čudno..:(

    avatar

    10.12.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • srećica moj anđeo

    COOL ! KOMENTIRAJ ITI MENI BLOG PLIZZZZZ!!!!!!!!!!!!!nisam komentirala na korisnik jer ; neznam zato te molim da mi komentiraš na30 jedinica to jest111111111111111111111111111111! plizzzzzzzzzz!

    avatar

    11.12.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • srećica moj anđeo

    molim te
    !

    avatar

    11.12.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • srećica moj anđeo

    MOLIM TE ; MOLIM TE KOMENTIRAJ MI !!!

    avatar

    11.12.2007. (12:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...