Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gustirna

    Hej-haj! Jesi možda čitao knjigu "Zašto muškarci ne slušaju, a žene ne znaju čitati zemljovide" ? Kad je moj "nisam još odlučila kako ću ga nazivati" pročitao tu knjižicu, skužio je mnogo štošta o ženama koje mu nije bilo jasno i nakon toga pojavio se neki Novi On. Ako nisi čitao, probaj pročitati, znat ćeš o čemu pričam. Korisno je i za žene, naravno i ja sam skužila neke stvari o muškarcima koje nisam prije kužila. A sve je tako logično.
    Druženje s bratićem u BG, rodbinske veze treba održavati koliko god je to moguće, a kad se još nađu rođaci koji su ujedno i srodne duše, bez obzira na genetiku - to je bolje od ijednog valcera, tanga, fokstrota i već kako li se zovu! :-)

    avatar

    03.12.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Kad čovjek dođe do tog nivoa svijesti da bez greške razluči bitno od nebitnog ,onda postaje stvaran i svoj...Čestitam,dakle

    avatar

    03.12.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • primakka

    e, ovo je priča za "uz kavu", ne može bez komentara.
    prvo, najbolji izbor "hibiskusa" u njenoj karijeri je "carmina burana", meni draga.
    drugo, ovaj jin-jang bjelosvjetski toliko je jednoobrazan, prepoznatljiv, samo su na različitim krajevima svijeta ( a ni ovaj ostatak tiranije između ne razlikuje se puno ). dakle, bilo je očekivano.
    treće, znači da ipak mogu u zg prošetati cvjetnim, nema zolja? samo snajper?
    i najvažnije, raduju me tvoji nadrasli smješkovi, vladaš situacijom ;))

    avatar

    03.12.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • Irida

    ljudiiiiiiii......., štrajk je prestao, ali odsada ćemo zauvjek znati da se oko nekog problema možemo okupiti i zajednički ga rješavati.... pišite angažirane tekstove kadgod se za to ukaže potreba....vi koji se dopisujete s blogerima u svijetu, prevedite BLOGERSKI MANIFEST i raširite ga po svijetu....više nikada nećemo šutjeti u svojim malim zakutcima!

    pisanjem daj smisao svemu što se događalo!!!!!!!!!!!!!!
    nešto se ipak dogodilo, dogodili su se blogeri!

    javljam ovo svima koji su podržali akciju...

    avatar

    03.12.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • file

    Mogao bi "ubrzani tečaj" pregovaranja sa Zakonitima (i nezakonitima isto) podijeliti s blogerima...postao bi ubrzani heroj. Instant.
    Beograd....za moj ukus...ma, šutim...Čestitam za "novootkrivenu" srodnu dušu u liku bratića.
    "Razvijmo bezbojne zastave duše!" i samo tako prepoznaćemo prave "srodnike".

    avatar

    04.12.2007. (08:49)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @gustirna - hvala na uputi za knjigu... Iako, zadovoljava se vjerovanjem da smo mi beštije i da se ponašamo baš tako; bez neke filozofije. Da sad netko o tome prodaje knjige, fino je, iako ni kuharice ne čitam. Radim intuitivno. A to s knjigom mi dođe kao "Vodič do izgubljenog blaga" - da blaga ima, autor bi odjurio s krampom, a ne pisao ... ;-)
    @žubor vode - daleko od bezgrešnog. Ali svakom spoznajom sve bliže... :-)
    @odmak od - možda bi fora bilo da Martinovićki daju vodit Rusiju. A Putina stave u Ples sa zvijezdama, sa, ne znam, Hloverkom. A Cvjetni plac - navodno je siguran. S gumicom. Plaćam piće prigodno. Na Cvjetnom. ;-)
    @Irida - no fino... No pasaran, ez sed bifor. ...idemo dalje... :-)
    @Filipinka - e, skupo je znanje... :-) A di bi došao da svima na primjeru pokazujem, kako se ubrzano kava u krevet nosi i kad koljeno ubrzano promolit iz bademantila. Ja otkrivam sporost. Natenane. :-) :-) Beograd - zbog dragih osoba postaje mi nebitan kao takav. Upravo zbog pamćenja, to me raduje, i dovoljno mi je. ... ja Ti tu mašem s prozora, a Ti... :-)

    avatar

    04.12.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...