Komentari

mistressninella.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • PUPPY

    Prekrasno je zaboraviti osigurace, prekidace, uticnice i produzne kablove.
    Samo treba paziti da te ne strese struja.

    avatar

    30.11.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • bellow

    istina... mnogi od nas žive za to... da ližu Vaše visoke pete i da ih Vaš bič opasno miluje... ja sam jedan od tih stvorova... lud od želje da me bezobzirno iskoristite

    avatar

    30.11.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • umijece_boli

    i zato te volimo:) poslušna

    avatar

    01.12.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • malena_bdsm

    Draga... Nije me dugo bilo :). Ovo je prvi post koji sam pročitala nakon dosta vremena, pa... Nemam što pametnoga za reći :). Jedino što mogu reći je; budi onakva kakva jesi i to je to :)
    I da, vratila sam se ;)

    pozdrav,

    mb

    avatar

    02.12.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • Robust

    Kako bi bilo lijepo kada taj prekidac ne bi ni postojao.

    avatar

    03.12.2007. (07:46)    -   -   -   -  

  • anabonni

    Čuj...da meni nije POSLUŠNE s drugog bloga ne bih do tebe ni došla......A sad kad sam tu...čuj...ne prijavljujem sa za čišćenje nego za čitanje.....Very good!!! God bless you!

    avatar

    03.12.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    znaš kaj? Mogu poslat svog roba na tvoj pokusni rok, meni je dosadan jer je previše poslušan, nema toga kaj on neće napravit, da mu kažem pojedi kilu ariela, on bi pojeo, obično mu je doručak debela šnita kruha s debelo namazanim kaladontom, ili nivea kremom, pa onda zalijat s pola litre vode izmiješane s 3 žlice octa, i par kapi tekućeg sapuna...fujjjjj odvratno!
    Al divim se ja njemu, nije to lako ha ha ha sad je vrijeme, podne je prošlo klečanja na kukuruzu, s opet pola tube kaladonta u guzi, kaže da peče, a štaš, kad mu paše...bol obožava, pa mi ga je blesavo kažnjavat s iglama i inim sitnicama, kad on to voli, a nije cilj da se on zadovolji, već ja, zar ne? Tako bi bar trebalo biti...ima manu, ima dvadeset osam, i glup je koooooooo kurac, ne, ne, stvarno ti govorim on je tako glup da je to nešto nevjerojatno, i zato ga više ne mogu trpit, nit bih ga željela srest...ak te zanima draga, na njemu moš vježbaaaaaaat do beskraja, taj bi bio najsretniji samo da cijeli dan pije tvoj urin i da ga šibaš do kostiju...ostalo je previše ma...znaš ti dobro, pa neću ovdje pisat...dakle ako si zainteresirana, javi se ostavim ti broj...
    On je spreman na sve, doslovce sve :))))

    kisss

    avatar

    04.12.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...