Komentari

enhu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • tvoj maslacak

    :-*) .....citajuci ovaj zadnji post...nekako...javlja mi se kroz taj sapat valova osjecaj poziva / zova ("Predivan je dan osvanuo nad prozirnim modrim i tirkiznim morima tople zemlje Juzne, zemlje Dyadonhe, predivne zemlje koju su valovi toplih mora oduvijek oplakivali i pjeneci se na pjescanim bijelim zalovima tajnovito saputali SHA UN HA, SHA UN HA …" ) na prolaz prema nekoj Novoj Zori...nekom Novom Proljecu........PUSA

    avatar

    26.11.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • safiris

    Ja sam imala osjećaj kao da sam negdje u Nordijskim zemljama pa odjednom među Andama...stalno mi se izmjenjivao taj osjećaj, a kraj me podsjeća na Šmabalu ...baš čudno i neobićno ...topli zagrljaj!

    avatar

    26.11.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    :) lijepo napisano i komentirano, Athumanunh je zadovoljan i zahvaljuje Vam na tome. No, budite samo pozorne i dobro pazite što Athumanunh opisuje. Iako je Athumanunhova tajna dobro skrivena ona je zorno vidljiva u svim tim opisima. Athumanunh će Vam malo i pomoći u razumjevanju njegovih opisa. Naime SHAUNHA je zapravo moćni savez Nekoga i Nečega, a izmjenjivanje opisa mjesta događanja čista je Athumanunhova razigrana mašta i nikako ne uspoređivati s drugim mitološkim pričama, jer sve u Athumanunhovoj Legendi o Alandiji treba promatrati u Athumanunhovom mističnom krugu kojeg zatvaraju Sjever (snaga i moć), dakle, Alandija, pa onda Jug, (toplina i nježnost), dakle, Dyadonha , zatim Zapad, (mudrost i znanje), dakle, Sycythya i onda Istok (dobrota i uljudba), dakle, Wananunha i Desertya ... :)

    avatar

    26.11.2007. (18:46)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Unaprijed se ispričavam što nisam pročitala post, ali ovdje se radim o problemu svih nas blogera, i treba djelovati odmah!
    Ovo se tiče i tebe!
    Već par blogera je zaskočio hakeri blogovi su samo nestali, a help desk nije želio pomoći!
    Molim te!
    To se sutra može i tebi dogoditi
    dođi na ovaj link i samo daj svoj potpis
    treba minuta vremena a doći će do odjeka
    Hvala

    Prava na očuvanje bloga

    avatar

    27.11.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...