Komentari

hannah7.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • nataša

    jel to tebe pere ljubomora ? čini mi se po načinu na koji si ga htjela naučiti pristojnosti. vjeruj ti meni, on je iz tvog ponašanja zaključio samo da si jedna luda žena koja nema pojma što hoće.
    nije shvatio da si povrijeđena i ljuta i nema pojma da je bio nepristojan i uopće nije razumio što je tebi.
    takve se situacije rješavaju baš suprotno onom što si ti napravila.
    znam, znam, kako da se suzdržiš i još k tome smješkaš ? e pa, tako to ide u muškim glavama.
    ništa nema veze sa zdravim razumom.
    pretpostavljam da je bilo još takvih situacija, ako ne i čega goreg, pa ti se sve to nakupilo i pukla si onda kada to baš i nisi trebala.
    ne sumnjiči ga, ne provjeravaj, ne grintaj i ne ispituj. ne ako želiš sačuvati brak ! a mislim da bi to bilo pametno sa troje djece.
    želim ti miran san i laku noć.

    avatar

    14.11.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • hannah

    thanks...al' nije ljubomora, to me pralo davnih dana pa s vremenom prestalo. što me pralo je manjak poštovanja. Kad izađeš van u ovim godinama, ako nisi izašao sa nekim društvom u kome bar ima još jedan ili dva para, ili tvoji frendovi singlići, okružen si nekim novim klincima i usmjeren na sebe. Pa kad te onaj drugi ostavi na sred podija ili samog za stolom dođeš si prilično blesavo, a kad to potraje nekih 45 minuta onda ti se već ide doma jer nije da imaš baš što raditi, u najmanju ruku više se ne snalaziš u toj okolini, nemaš više 19.
    ono što nisam tada napravila, a nikad ni ne bih, nisam napravila nikakvu scenu, U biti vezano uz tu situaciju osim onog što jesam napravila (zapalila cigaretu i otišla na wc) nisam ništa drugo ni napravila niti rekla.

    avatar

    15.11.2007. (12:08)    -   -   -   -  

  • pošteni

    mi muski smo ti cudne biljke hehe, mozda mu je to i bila namjera, da te napravi ljubomornom, nekada nam to treba kao dokaz da se zena i dalje zeli "boritI" za nas

    avatar

    15.11.2007. (13:05)    -   -   -   -  

  • hannah

    fala pošteni, dobro je čuti i mišljene iz muškog kuta;

    avatar

    15.11.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...