Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • primakka

    nekad je svrstavanje teklo u raznim "-izmima", a sada u strankama, kao da se mora. nametnuto nam je mišljenje da treba biti obojan točno određenom bojom, bez nijanse. djeluje uniformirano, jer radi se o lovi. plavima ovoliko, crvenima onoliko. samo se svrstaj.
    u ovim (i onim?) krajevima, balun ( sport?) ide iza (ili uz?) politiku. ne čude me svi ti plakati, sportaši na njima. njihova je igra ekipna. oni iluzije nemaju, pa je ne mogu ni izgubiti. samo odrađuju svoj posao svrstavanja u ekipu, kao i uostalom svi ti oratori koji bez problema mijenjaju ideologije.
    piše li itko od njih postove? a oni političari koji čak i pišu ( simbolički, sada), nemaju na cijelom blogu onoliko duha kojim ti oplemenjuješ ovaj blogosvijet u jednoj rečenici.
    plakate više ne gledam, nego svrnem pogled na lišćobojje jesenje ( po preporuci), što ne znači da u ovom svijetu ne radim ništa. obradujem li koga, moja je akcija bolja od cijelih programa. kao što i drugi dragi rade meni.
    ako smo i izigrani, dušu smo sačuvali.
    ne umanjuj važnost posta jer si već do sada puno učinio. bar nekome :))

    avatar

    13.11.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Rado bih u Vrilu prepoznao Brod u boci. Ali Tebe... Tebe ne znam, bi li se muški povukao ili nasmiješio. Prisno. Navrati... Ušla si uđir. ;-)

    avatar

    13.11.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • Erfew

    "Da li bi mogao imati prorekao da moj karavan bi bilo rasjeci refurbished laptops for sale

    avatar

    01.10.2009. (18:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...