Komentari

wishicouldfly.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Girly girl

    Faks... Moraš dobro razmisliti što želiš. Moj san je Zagreb... Dovoljno daleko od kuće da tamo ostanem preko tjedna, a opet dovoljno blizu da mogu biti doma svaki vikend. Teško je otići iz rodnog grada... Jedan dio mene želi ostati kod kuće, no nemam nikakav faks koji bi me uopće interesirao. Drugi dio želi u Zagreb. Tamo gdje se sve događa. Ubrzan tempo, mnogo ljudi, život... I mene vežu lijepe uspomene za moj grad, no ovdje nemam nikakvih mogućnosti. Ipak, tvoj Split je ogroman u usporedbi s mojim Varaždinom. :) Ne možeš baš reći da nemaš nikakvih mogućnosti.
    Razumijem te kad govoriš o strahu, osamostaljenju i odrastanju. Sve to sam samo odgodila za sljedeću godinu... no i sama ću se morati suočiti s time...
    Pozdrav! ;)

    avatar

    06.11.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  • We are what we don't see missed everything daydrea

    Znam, znam. Ali ja još nisam sigurna ni: Filozofski - jezici ili psihologija?! I znam da su i u Splitu brojne mogućnosti. (ne kažem da nisu,dapače,nije Split selo) Nikako iste, ali opet dosta dobre. A ovdje mogu dobiti faks+uspomene&sve, a u Zagrebu faks+ ? Ipak bi rađe gore, jer nakon što sam dosta putovala po europskim metropolama, baš to što kažeš - ubrzani tempo, način života, mnogo ljudi.. je ono što mi se sviđa. Veliki gradovi su mi izazov.

    avatar

    07.11.2007. (08:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...