Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • wicomani@

    Super blog!!!!!

    avatar

    05.11.2007. (12:04)    -   -   -   -  

  • primakka

    baš mi je gušt čitat tvoje tekstove. ako odlučiš nešto objavit ( ili već jesi), svakako javi. prirodno su žene jače. pošteno, jer je glavnina življenja na njima. one mudre će ustrajati na usklađivanju različitosti, a moćnice, kao uostalom i moćnici, kroz ravnopravnost će tražiti vlast. zašto tražiti jednoobraznost? a ti se neloše snalaziš u tom jatu.

    avatar

    05.11.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • grazville

    E moj prijatelju, ni ti lako, ako je tako kako pises, zaista. Ali, mozda samo, malkice, hipotetski, tebi ispada da si "zrtva" zenske prezahtjevnosti ti, dok se u isto vrijeme i Mamac i PZ-ica osjecaju upravo isto tako?!? Tako je to s nama homo sapiensima, muzjacima i zenkama, tesko odoljevamo samosazaljenju, a jos teze spoznajemo i priznajemo da i onaj drugi ima potrebe, htjenja...

    Ne braim zene, ne volim ta rodovska svrstavanja opce, vec sebi i tebi zelim olaksati. Jer - u slucaju da si u pravu i da je PZ-ica skontala formulu manipulacije, a ja nisam - pa ima da joj se odmah nacrtam na tecaj, da me svemu poduci i nauci!!!!

    avatar

    05.11.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @wicomani@ - blagodarim! Neka i Tebe; i punici ću Te preporučit. Pa Ti vidi...
    @izdana udane - znaj da mi znači! Nisam objavljivao. Mislim da ima daleko boljih za te stvari, a stvoriš i očekivanje... Ovako, k'o vino za sebe... :-) Ali drago mi je da si opet bila u mom Grabu. (-: Možda se sretnemo jednom. Ja sam onaj s celerom u reveru. ;-)
    @grazville - Emti bigulicu, zbunila si me. Tko je žrtva. Ja mislim da ovisi, s koje si strane chune. Ajmo pitat viktimologa Šeparovića za svaki slučaj. Za poduku ne moraš kod PeZeice. Ipak je ona od Tebe posudila Zlatno tele. ;-)

    avatar

    05.11.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Dragi moj S.K. previše si razmazio i Kraljicu Majku i Zakonitu,ako je sve onako kako si napisao... pri čemu ne mislim da si lažac,nego moguće preuveličavanje pripisujem umjetničkoj slobodi...

    avatar

    05.11.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • Ogpidk

    reci gdje je. wholesale refurbished laptops

    avatar

    01.10.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...