Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • morska zvijezda

  Ne ulazeci u politiku, Broz je po stilu odijevanja bio pravi gospodin za razliku od druga Turpukovskog, drugarice Milke Planinc i sl., a mnogi danasnji politicari mogli bi uciti od njega. Da je danas ziv mozda bi bio voditelj emisije:"What not to wear?".
  Odlican post.

  avatar

  27.10.2007. (16:08)    -   -   -   -  

 • prljava igra (!)

  da, Tito vrlo umeshno koristi Kennedya kao odskochnu dasku, chega je ovaj i te kako svestan, pa im vishe figurira na dokumentu privida kao jedan, na prvi pogled, do zla boga smeten shtreber i samosvesni propALi organizator sloma shtrajka radnika provincijalnog postrojenja- zahvaljujuci njegovoj nesposobnosti bezmalo uspeshnim, uslikan hotimice pored najvishe zivotinje poduzeca, koji je upravo doshao iz metropole i reshio stvar LEVOM rukom.

  avatar

  27.10.2007. (16:41)    -   -   -   -  

 • plurabelle

  Šibicko, ako je neko razumeo to što si hteo reći, neka dođe ovde kod mene u office i pomogne mojoj koleginici u rešavanju testa inteligencije.

  avatar

  27.10.2007. (18:35)    -   -   -   -  

 • markiz

  A gdje je Titova fotka kad je došao u posjet Nixonu? Mislim da se tada odlučio za ružičasto odijelo, šešir i dvije-tri pudlice.

  avatar

  27.10.2007. (18:49)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  Tako je! Upravo je opisani poraz na modnom polju bio razlogom angažmana Georges de Paris kao predsjedničkog krojača od LBJ-a naovamo.
  Tuđmanov modni guru - Rikard Gumzej - svojom je pak ukočeno-kičastom stilistikom Tuđmanu tako ograničio manevarski prostor na području vanjske politke da posljedice toga Hrvatska osjeća još i danas.

  avatar

  27.10.2007. (18:51)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Organizator sloma štrajka radnika provincijalnog postrojenja? Zahvaljujući njegovoj nesposobnosti bezmalo uspješnim? Vrlo zanimljiv tijek misli. Čovjek je organizator ne štrajka, nego sloma štrajka radnika. Ali, budući da je nesposoban, umalo je štrajk uspio. Što sad to znači, samo nebo zna. Igra, ti si pjesnik. Jebeš pojmovni rad, drži se ti slikovitosti.

  Kizo, nije to ništa. Ezra Pound je stigao u Italiju u odijelu od biljarske čoje, zelenom of course. Da mi je to bilo vidjeti, s mojim yeux glauques.

  Pametni zubu, jesi li ti čuo razgovor LBJ-a i njegovog krojača o vrstama i veličini hlača i košulja koje bi gospodin predsjednik hitno naručio za po doma? Genijalni su freakovi iz FBI, snimili su
  Johnsona koji se žali da je dobio dvije, tri kile pa bi htio malo šire hlače itd...Naći ću to pa ću staviti link.

  avatar

  27.10.2007. (20:11)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Morska zvijezdo, čija je ono fotka u uglu tvoga bloga?

  avatar

  27.10.2007. (20:19)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  hey, hey LBJ
  how many pants did you change today

  avatar

  27.10.2007. (22:47)    -   -   -   -  

 • prljava igra (!)

  nemam ja vremena vama sve ponaosob objashnjavati: ko zna- zna! eto, Nemanja recimo: sve je shvatio- od do she- bez posebnog napora. takvog chitaoca volim: britkog i na sve spremnog.
  "chitanje je raz-mishljanje sa tudjim mozgom"; e pa sad- ne mogu bash svi da raz-mishljashljaju mojim.

  u smislu etide ponovicu opet napisano, ovog puta u modusu za prosechne- dakle: (parafraziram samoga sebe, samo za Cvebu)

  da, Tito vrlo umeshno koristi Kennedya kao odskochnu dasku, chega je ovaj (Kennedy) i te kako svestan, pa tim vishe na ovom dokumentu privida figurira kao jedan, na prvi pogled, do zla boga smeten shtreber i organizator neuspelog sloma shtrajka radnika provincijalnog postrojenja (zahvaljujuci njegovoj nesposobnosti bezmalo uspelog shtrajka), uslikan hotimice pored najvishe zivotinje poduzeca, koji je upravo doshao iz metropole i reshio stvar LEVOM rukom.

  eto. nemojte da me zajebavate i budite na visini gradiva takom nastave: kako cete u to najbolje uspeti: budite pazljivi i sisajte "Rondo C".

  avatar

  28.10.2007. (12:26)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  ABI da si isti čas prestala da oduzimaš vreme Jurici Pošibičniku! Kakvo je to (o)ponašanje! Nesrećo nitijedna.
  I da, što vam nije jasno u tom famoznom štrajku? Pa uskoro da je uspio slomljen organizacijom, ili tako nekako.

  avatar

  28.10.2007. (14:55)    -   -   -   -  

 • delnice

  ma on je živia ka malo koji car.. samo pazi da te ustaše ne napadnu.. :D

  avatar

  30.10.2007. (18:06)    -   -   -   -  

 • svinjce

  Nemanja Care...
  vrhunski vrhunski post, baš zabavno
  Stari je bio faca, nema što.

  avatar

  30.10.2007. (20:12)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Da, dobro se oblačio, a i dovoljno je dugo vedrio i oblačio.

  avatar

  31.10.2007. (00:37)    -   -   -   -  

 • Dr. Rampage

  svaka mu dala... odijelca su mu bila za 5!

  avatar

  01.11.2007. (18:07)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...