Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Lucy013

    Iz mog, relativno nedavnog iskustva, mogu reci da je u Karancu izvrsna teletina ispod peke, kolaci i rakija, a u Kormoranu cobanac. Kopacki rit me malo razocarao, ocekivala sam vise :-/

    avatar

    22.10.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    lijepe fotke. oduvijek sam zeljela tamo. baranju i uopce slavoniju jako volim. birtije ne poznajem :)))

    avatar

    22.10.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • milicza

    Kopački rit mi je jedno od onih mjesta,kod kojih kad čujem za njih kažem -must go,kad tad.Dobre fotke.Posebno ona sa solo drvom,pomalo filozofska.

    avatar

    22.10.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • Asterix

    kartonska skulptura mi je prejaka ;)))))

    avatar

    23.10.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • Vinci

    a ja koliko god puta bio u Osijeku i Baranji, nikako da obiđem Kopački rit. i još mi sad pokazuješ ove čaplje s foto-aparatima. šmrc, šmrc, šmrc... :)))

    avatar

    23.10.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • priče iz planine...

    hip, a baš sam si pred neki dan vadila podatke o Kopačkom ritu i čekam prvi lijepi vikend da odem na tu stranu, baš si mi pogodila temu :), nego a jesi li vidjela i onaj dvorac, tj. više je to lovačka kuća sagrađena u tom parku prirode? jel daleko?

    avatar

    23.10.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - lucky013: super, tnx za preporuke za klopu! što se Kopačkog tiče, što te točno razočaralo?
    - lipa mare: pa dođi nam :))) za tour de baranjske birtije mi se obrati hehe
    - milicza: tnx za pohvalu za fotku :)) tek da vidiš uživo kako izgleda, baš pravi zen
    - Asterix: a znaš naša posla, mora bit nešto što bode oči ;)) to je dio našeg kič-folklora ; ))
    - Vinci: ma daj nemoj reći! pa to nije u redu! drugi put se javi pravim domaćinima (ili domaćicama) pa će te oni provozati... doduše, sad više nisam sigurna do kad će voziti ovaj brodić, zima došla, mi smo vjerojatno zadnji što su se vozikali, ali upiši(te) ovu vožnju u kalendar za sljedeću godinu :)
    - priče iz planine: ma to si ti meni telepatski poslala naredbe o temi posta :P što se tiče dvorca, imam i te slike, vidiš,dobro si me to sjetila... a možda sam ih već tu i objavila, više se ni ne sjećam... radi se o TIKVEŠU, to je malo sjevernije... isto se lako dođe autom, prekrasna šuma i ladanjska kuća... stara... najpoznatija po tome što je tu Tito operirao u lovu i odmoru... prekrasna priroda! da, tamo ima restoran, ali vidiš na njega sam zaboravila, jer tamo nikad nisam jela... zadnji put sam u Tikvešu bila prije dva mjeseca... odem ja skroz na sjever do Zlatne grede... to je super vožnja - Kopački - Tikveš - Zlatna greda... pa još ako se stigne do Batine! savršeno! mogla bih staviti mapu da bude lakše za orjentaciju! :)) ako što trebaš samo pitaj!

    avatar

    23.10.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Diavola, kada sljedeći put odeš do Kopačkog rita, provozaj se do naselja Tikveš. Iza Dvorca Tikveš. Zapravo, sačekaj proljeće da to učiniš. Vrlo zgodno izgleda... cesta djeluje kao tunel kada svo drveće ozeleni. I ne ulazi u šumu ako ne znaš previše, lovišta su svud okolo, da ne bi došlo do nepotrebnih problema. I NEMA MINA!

    avatar

    23.10.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Živim fotografiju: da, hvala na komentaru, zaboravila sam u postu to spomenuti, ali o Tikvešu pišem baš u komentaru iznad tvog :)) pogledaj što sam napisala za \\\"priče iz planine\\\" u tekstu iznad tvog :)) Tikveš je prekrasan, puno puta sam bila tamo, kako rekoh, bila sam i prije dva mjeseca, volim se provozati do tamo i žao mi je da tako propada... znam da ima restoran tamo, ali eto, nisam još jela nakon rata tamo... morat ću se zaletiti... prekrasan je put do Tikveša, a bome i do Zlatne grede, ne znam jesi išao do tamo... malo ljudi iz Osijeka ide tamo... a isto je baš zanimljivo! :)) evo par malo starijih fotkica ako te zanimaju: http://pticica.com/album.aspx?korisnikid=688&albumid=6211 baš ću postavit svoje fotkice Tikveša od ljetos :)) dao si mi dobru ideju! tnx...ima na stranicama Kopačkog rita (http://www.kopacki-rit.com/index_flash.html) u indexu dolje lijevo pod Kopački rit link na kartu cijelog Kopačkog rita (kliknete na Mapa) Sve je lijepo ucrtano! :))

    avatar

    23.10.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • A.B.

    Ne čitam inače blogove, ali slučajno naletih na ovo i svaka pohvala autorici na zanimljivim tekstovima! Pozdrav.

    avatar

    10.04.2008. (10:08)    -   -   -   -  

  • Zlatko

    Inače sam iz Slavonskog Broda!!
    Danas sam prvi puta bio tamo, ejjjjjjjjj ludilo!!
    Obišao sam Kopačevo, Kopački rit, Tikveš, sva ona mala sela okolo, ludilooo!!
    U restoranu "Kormoran", najeo sam se do iznemoglosti-"Šaran na baranjski", mmm mljac, mljac !!

    Žao mi sad što nisam otišao do tog sela Suza, vratili smo se iz Tikveša nazad prema Kopačevu, tako da mi se omaklo a čitam sad da je lijepo ali neka, vratit ću se ja još tamo....

    Koji mir, jebeni mlaženi mir, žao mi što nisam uhvatio vremena popit koju pivicu sa onim likovima u središtu Kopačeva ispred neke birtije da se malo napričamo...........ko ljudi...

    Jedino što me je iznenadilo što država dopusti da dvorac "Tikveš" bude u onakom derutnom stanju....pa to bi švabe ili mađari sredili do jaja, privukli bi još više raje...

    avatar

    01.07.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...