Komentari

untilfurthernotice.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Jadan bicikl :-)). Imaš li pri ruci nekoga tko se iole kuži u bicikle? Dok sam se vozila istima, to su tadašnji sređivali. Pa izvoli podsjetiti Miška na njegove dužnosti :-)).

    avatar

    13.10.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  • Nessa

    A čuj uvijek moš bit patog ako ne ide s doktorima :p Medo mislim da tebi fale cimeri, moraš si podhitno nać nekog koji ima neke čudne tikove čisto da ti u stanu ne bi bilo dosadno :-)))

    avatar

    13.10.2007. (20:56)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Naravoučenje: ne gledaj dnevnik :-)).

    avatar

    14.10.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • Myrtus

    Hej zlato... Ma nemoj mi biti tužan, nisi ignored to death (osim od onog jbnog blog.hr). Sinoć sam baš Dragom prokomentirala kako bi "možda mogao napisati nešto na taj svoj blog kad ga je već otvorio", ali mislim da su moja nagovaranja ipak bila uzalud. A tek kako će ga Ifana nalupati, koliko se potrudila za dizajn... Hm hm. Slažem se s tobom, mislim da je ovo sve skupa sezonska depresija. Nitko više ne piše osim mene i tebe, hurray.
    A što se tiče tvog samovanja u Travnom- da se mene pita, bila bit ti ja svako malo na vratima, lako za mene, ja studiram pravo. Ali ne želim te gnjaviti, ne znam kako da ti objasnim, don't wana be intrudor. Znam da i ja ponekad želim svoj mir doma, makar imala super ekipu i sve savršeno. Dakle, da skratim, što se mene tiče radi se više o tome da ja ne želim raditi invaziju na tvoj stan. Što se Dragog tiče, on je jednostavno too busy i too lazy. I ovaj vikend su bile fešte u Zaprešiću i došla mu rodica, inače bih ga ja već nafukala da odemo do tebe i posudimo neko sranje. Budemo ovaj vikend, promesse!!!! Petak ili subota, reci Ulfuzici, pa ćemo pijanku napravit'.
    Pusek

    avatar

    15.10.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Ma nije to ništa... sve će vremenom doći na svoje mjesto - ili će te prestati živcirati tolike stvari ili ćeš naći udobno mjesto u obližnjoj ludari... zato - udri brigu na veselje, zagrij DVD player sam i uživaj dok možeš... ako možeš...

    avatar

    15.10.2007. (21:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...