Komentari

beforesunset.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • One lonley soul

    baš:)
    koja korist od škole??pogotovo matiše.
    pozdrav

    avatar

    12.10.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • ..little angel...

    eej...ma daj ne brini..i dalje lijepo pises...vjeruj mi...
    imas ono nesto...
    samo si sada malo starija...iskusnija...puno toga si prosla...sad su ti se razmisljanja promijenila..nista strasno...neznam valjda sam danas optimisticna...rijetki su ti dani..hehe..
    ajde drz se...

    avatar

    12.10.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • ..little angel...

    i da...procitala sam sve tvoje prijasnje postove koje nisam komentirala...sve lijepo napisano...
    iskreno ti govorim....
    ae citamo se i dalje..
    pusa...i jos jednom glavu gore..up to the sky..da mozes sunce vidjeti..
    hehe...
    vidis opet optimizam...neam pojma sta mi je..haha
    ae pusa...mah mah!

    avatar

    12.10.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • ..little angel...

    joj zaboravih...oci ti nisu gore nego moje...jucer mi je oko...lijvo nateklo..sad su in kremice, kapljice, oblozi i te gluposti koje bi mi trebale pomoc...jedina pozitivna strana u tome..je sto nisam isla ni danas ni jucer u skolu...a jos smo kontrolni pisali..
    joj ceka i mene taj 4 raz...jos malo...
    hehe..
    ae pozz ponovno..pusa..=)

    avatar

    12.10.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • ~JEBEBENA~

    nije sve tako sivo kako ti se čini...svi mi koji smo prošli i preživjeli srednju školu ti to možemo reći. čekaju te gore stvari i od škole(iako ti se to tako možda u nekojim situacijama ne čini). i ja sam imala dana kada nisam vidjela nikakvog smisla u tome da idem u školu, da učim...ali danas evo,ove godine sam upisala fakultet...učenju nikada kraja ..nikome se to neda...ali ako imaš neki cilj,ako želiš da se vidiš za par godina tamo i tamo onda znaš da ti je škola potrebna i da se to mora završiti. malo neispavanosti nije ništa...kako bi ti bilo tek da si na maturi dobila temu za zadaćnicu a nestala ti sva inspiracija? meni se je to dogodilo..bila sam u komi nekih pola sata dok se nisam trgnula i počela lupetati gluposti na papir...ajde,samo hrabro naprijed..odspavaj i preskoči tu i tamo koji dan..odmor uvijek dobro dođe..ali nisi gluplja,s godinama se jednostavno teže pamti..to je to...ah sam se raspisala... pozdrav

    avatar

    12.10.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • Dan poslije...

    Uciti moras, jer na zalost one tamo zanimaju samo ocjene , a ne tvoje znanje kakvo ono je., ali, nemoj si to raditi , odrzavati se na kavama, jer vjeruj mi kad to prodje pitat ces se a cemu to, moze to i bez cira na zeludcu proci .
    Taj četvrti razred zaista promijeni puno toga, a najvise razmisljanja, ali daj i sebi malo oduska..izadji van , baci pogled prema gore, udahni svijezeg zraka ,i bit ce bolje. :) pozdrav..

    avatar

    13.10.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...