Komentari

kraljicaslomljenogsrca.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Ono što nas ne ubije to nas jača

    ola...
    nice blog, odlilčan je...
    lip pozdrav
    PoZz

    avatar

    03.10.2007. (20:39)    -   -   -   -  

  • Girly girl

    Dobro si odlučila. :) Kreni dalje. Ovaj dečko se čini dobar prema onome kako si ga opisala. Mislim da mu trebaš pružiti šansu, pogotovo zato što ti se sviđa. Najlakše je preboljeti nekoga kad nešto započneš s nekim drugim. :) U početku ćeš se još dvoumiti, no shvatit ćeš da je to dobra odluka. Ne možeš od početka biti sigurna u svoje osjećaje, no s vremenom se sve posloži na svoje mjesto. Želim ti puno sreće s njim. :)
    Pozdrav! ;)

    avatar

    04.10.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • didi

    mislim da ste ivan i ti super par. On je zakon dečko, sjećam se da smo igrali u paru neke igre i tako je bio pažljiv, ali na prijateljski način jer sam primjetila da je samo pogledom tebe tražo i to je ono što mi se jako sviđalo, njegov iskren pogled. A Udbina?????Sjećaš se tog susreta? Kad sam ga vidjela i kad te je ugledao, nije znao di je bio, s kim, okrenuo se za 160 stupnjeva. Nemoj odustajati od njega, znam što govorim. Nemam previše iskustva, ali zato dobro primjećujem tko koga iskreno želi i voli, a koga ne! Big kissonja malena!

    avatar

    21.10.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • didi

    Pjesma je Z A K O N, ova na blogu, uklapa se i u tekst. Ej, vidimo se danas u pola pet, jel da? E kad imaš krizmanike na kraju?ha, ha, znaš na što mislim?pusa

    avatar

    21.10.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...