Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • milicza

    Ova zanja fotka ti je mrak,totalno luda.Pregledala radove na ptičici i to sve do jednoga.Pa,ova se recimo uklapa u one zadnje full.Što se tiče lutanja,ha što ćeš ide sve u rok službe,budi sretna da nisi zalutala na Jahorini skijajući ko ja...među vukovima....dobro ne baš tak,spasila se u zadnji čas,dapače,došla taxijem do Ogorjelice(najviši vrh),odskijala glupa kokoš u maglu i nepoznato,previše se spustila.....nismo svi ajnštajni,je.. ga.

    avatar

    13.10.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • Stupid_girlll

    Pozz!
    Laku noc

    avatar

    13.10.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Vi dobro upoznajete domovinu.
    Da li ima oznaka da su u nekim poljima mine ili se ne usudujete ici kroz nepoznate dijelove jer pretpostavljate da mogu imati mine?

    avatar

    14.10.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • tragicnamisao

    Na Cepelišu nema mina, to područje bilo je daleko od crte razdvajanja. I selo se zove Župić, a ne Župići. Inače, dobar post

    avatar

    14.10.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • masni palac

    hehe koja piramida....pozdraf

    avatar

    14.10.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  • Zhile

    Slučajno sam naišao na tvoj putopis i ne mogu a da ne dodam komentar. Ja sam Igor Žilić predsjednik Hrvatskog planinarskog društva "Zrin" iz Petrinje. Sve komentare nekako bih i progutao, ali ono o minama...??? Petrinja ima problem s minama i to uz dijelove obale rijeke Kupe.

    Što se tiče Hrastovičke gore, minsko sumnjivo područje nalazi se samo u podnožju brda i to u dijelu koji vi u obilasku ne možete niti uz silna pogrešna skretanja vidjeti. Iznimka je šuma iza livade kod one rampe koju si spominjala, ali taj dio je uredno označen kao sva ostala minsko sumnjiva područja. Ostatak šume prema vrhu, kao i ostatak cijele gore popuno je siguran. Vjeruj mi, planinari, lovci i šumari redovito obilaze ovo područje. Uostalom sve planinarske staze prolaze sigurnim područjem. Moj savjet: Kad obilaziš nepoznato područje provjeri kod lokalnog planinarskog društva na što bi trebalo pripaziti. Žao mi je da ste se cijelo vrijeme bojali nekih imaginarnih mina.

    Postoji više uspona na vrh. Vi ste izabrali najdosadniji i najduži. U biti propustili ste sve zanimljivo (ostaci Sv. Duha iz 14. st., kule Stare Hrastovice, vidikovce s kojih se vide Petrinja, Sisak, Zagreb, kanjon (jendek), atmosferu unutrašnjosti guste kestenove šume i sl.). Najljepši pristup Hrastovičkoj gori je upravo iz sela Hrastovica. Staze su obilježene, a od prošlog petka postavljena je turistička signalizacija po Petrinji koja bi trebala uputiti zainteresirane u pravo smjeru.

    Što se tiče piramide. Lako se vama sprdati iz neke tamo nakarade jer niste doživjeli godine rata i, još gore, godine poslije rata. U tim godinama nema mjesta za održavanje i popravljanje nekih tamo vidikovaca kada vam je jedino bitno obnoviti vlastitu kuću. Tek sada (12 godina poslije Oluje) na redu su uređenja takvih objekata. Izgrađen je planinarski dom koji će uskoro biti stavljen u funkciju. U pripremi je i postavljanje metalne kontrukcije Vidikovca oko "piramide" (koja je uzgred rečeno stara oznaka za trigonometrijsku točku) s koje će biti predivan pogled. Molim te da korigiraš svoje komentare jer ozbiljno ugrožavaš sav naš trud oko popularizacije našeg kraja za planinare, ali i sve "putnike namjernike". Vjeruj mi i ja se bojim mina, ali nam širenje grubih dezinformacija neće pomoći.

    A sada vratimo se na kartu. Ona je u potpunosti točna. Jedini je problem što vi niste shvatili da je to karta za pješačenje, a ne za vožnju automobilima.

    Srdačan pozdrav iz strašne Petrinje

    avatar

    19.10.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Gospodine Žiliću, da si napisao samo ovaj komentar ovdje, uzela bih ga više nego dobronamjerno i zahvalila se na trudu i dodatnim komentarima. No, nakon što sam pročitala komentar koji si napisao na moj prethodni post, ostala sam zgrožena i zatečena. I napisala dugi odgovor. Koga zanima planinarenje po Cepelišu, pročitat će i moj post i tvoj komentar tako da će, vjerujem, saznati sve što mu je potrebno za odlazak na vrh.

    Ako se ikad sretnemo u prirodi i kad skužim da je osoba ispred mene Igor Žilić iz Petrinje, tiho ću ti se i neprimjetno skloniti s puta. Pozdrav!

    avatar

    22.10.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • Zhile

    Ma znao sam da sam strašan, ali toliko!? Evo naučio sam nešto. Hvala.

    avatar

    22.10.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • LOL

    Ja zivim u cepelišu i mogu sa sigurnoscu reci da tu nema mina!

    To ovi iz šumarije stave znakove "opasnost mine" da im nekrades drva.

    avatar

    06.02.2009. (20:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...