Komentari

greeneyedgirl.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • morska_vila

    puno pozdrava tebi i tvojoj bebici... :)

    avatar

    27.09.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    konacno novi baby update!
    super sve zvuci, posebno da si tako malo dobila na tezini. dobro je to, kasnije je tesko skinuti. sto se kolica tice, preporucila bih ti ona s velikim kotacima, ovi mali kotaci znaju biti nezgodni a i nisu za nikakve setnje po neravnom terenu. dakle sve sto nije asfalt s njima treba izbjegavati. uopce su veliki kotaci odlicna stvar, posebno ako se prva dva mogu pokretati oko svoje osi. takva, s malim kotacima, su bila moja prva kolica i sva su se rasklimala u rekordnom roku. kotaci se potrgali na prvom izletu po makadamu. inace se tvoja cine dosta prakticna. takodjer, prva 3-4 mjeseca beba mora stalno lezati (zbog kicme) pa bi bilo dobro imati i box gdje lezi potpuno ravno. ovaj playard mi izgleda kao nesto sto mi imamo za putovanja - reisebett, dakle krevetic na sklapanje. mozda slika vara jer me naziv asocira na ono sto se na njemackom zove: gehstube. u slobodnom prijevodu - hodalica tj. mjesto gdje dijete boravi dok jos nije naucilo puzati ?
    divan osjecaj kad se beba mrda :))) zelim ti i dalje ovakvu ugodnu trudnocu.

    avatar

    27.09.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • Run

    haha sjecam se kad je moja sister u Clevelandu bila trudna do prije godinu dana. Onda se rodio mali Amer.....sad da je vidis, kuca joj se pretvorila u Toys 'R Us ;) a tek je prošla godina dana. S tim, da za razliku od tvog, njen još nije vidio slapove Nijagare... ;) Ni uživo, nit iz trbuha...

    avatar

    27.09.2007. (21:41)    -   -   -   -  

  • Zaboky Clan

    Uživaj , jer taj osječaj majčinstva koji preplavljuje srce i dušu je neponovljiv.

    avatar

    27.09.2007. (21:42)    -   -   -   -  

  • oceana

    divno je citati kako uzivas i lijepo ti je! Nastavi tako i veseli se! :- )

    avatar

    27.09.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • Jaca

    @lipa mare - kolica imaju vece tockove sa zadnje stane nego sa prednje, a ovi prednji se okreci oko svoje osi - to me pravo zapanjilo kad smo ih gledali u prodavnici kako sam ih prakticno u mjestu okrenula. Uz kolica dode i sjediste za auto koje se ubaci u kolica pa se beba tako u njima voza dok je mala. Ovdje po zakonu male babe moraju biti u rear-facing child seats koja obicno drze bebe do 15-20 kg, a onda se mora preci na drugu vrstu sjedista, no tad beba vec i u kolicima moze sjediti. A playard se moze sklapati, dode sa njim i torba u kojoj se nosi. Dok je beba skroz mala moze spavati u njemu, a onda kasnije se skloni gornji dio koji je kao krevetic, pa se tu beba igra. Ja nisam nikako znala svojim roditeljima da objasnim sta smo mi to kupili :)
    @run - i kod mene ce izgleda biti tako. Dragi me vec sad zeza da cu se vise ja igrati s igrackama nego beba :)
    @oceana - obadvoje smo veseli, cak i dragi uziva u baby shoppingu :)

    avatar

    28.09.2007. (03:30)    -   -   -   -  

  • orbica

    Kad citam tvoja iskustva, manje se bojim onoga sto me ceka jednog dana... :o) Uzivaj!

    avatar

    28.09.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    jaco, dobro je da se prednji okrecu, to je vazno. samo steta sto niste uzeli 2 velika naprijed. kod nas je zakon za automobil isti i imamo slicnu sjedalicu, mozda do 13 kilograma. nakon toga dodje druga sjedalica pa i treca koju sad ima sin. ova kutija koju sam spominjala, treci dio kolica, je za dulje setnje jer bebica u ovom sjedalu za auto ne smije provesti predugo vremena. zbog kicme koja je jos meka. max 1 sat. moja malena je jos uvijek u "kutiji" (izgleda kao klasicna kolica) a ima 3,5 mjeseca. znam, nije isplativo ali neka kolica imaju 3 in 1.
    a igracke i haljinice .... :)))))))...uzivam i ja i sve zene oko mene. malena je dobila 3x vise odjece i igracaka (preslatke) nego mali kad se rodio. svi idu kupovati za bebu a u biti uzivaju i igraju se kupujuci :))). a ja uzivam s tobom, ponovno citajuci sve kroz sto sam nedavno prosla :)))

    avatar

    28.09.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  • O.K.

    joj kak je tebi super imati ćeš bebicu, ja planiram uskoro i jedva čekam, a mislim si moja sestra dok je sad bila posljednji put trudna, ona je još dva tjedan prije poroda sve normalno mogla, tek zadnja dva tjedna je malo sporija bila i puno je sjedila...
    ma proći će ti to tako brzo da nećeš ni primjetiti

    avatar

    28.09.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    super, bas me zanima hoce li biti ona ili on.

    avatar

    28.09.2007. (18:20)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    prekrasno! da bar meni bude tako lako :)

    avatar

    30.09.2007. (10:53)    -   -   -   -  

  • makedo

    neću ništa reći nego da mi vraćaš vjeru u trudnoću :) hehehehe...uzivaj, kratko traje kazu ;)

    avatar

    01.10.2007. (10:20)    -   -   -   -  

  • Brevis

    Vidiš kak to brzo ide! Sjećam se kad sam kumi rekla, dok sam bila 5 tjedana trudna, joj kad ću ja bit na tvome. Ona je tada bila trudna 17 tjedana! A gle sad, nisam se ni okrenula, a već brojim koliko mi je dana preostalo. Uživaj u svakom trenutku trudnoće i bebčevim pokretima. Mislim da će nam kasnije ipak nedostajati taj osjećaj u trbi!

    avatar

    03.10.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Drago mi je da je sve OK!

    avatar

    04.10.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • kisica

    Bas mi je drago da je sve oke

    avatar

    05.10.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...