Komentari

klodica.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • mala_sanja

    Ako hoces nesto imati, moras paziti na novce. Ja volim stediti i makar stavila u mjesecu samo 10 Eura na stranu, ja cu biti koliko toliko mirna. Ja stedim na sebi, jer ne moram si uvijek sve kupiti. Ali cu primiti goste kako treba i pokloniti, da se ne moram sramiti. Zeznuti nikoga necu. Ali ne volim, kada mi se spominje cijelo vrijeme novce i kako se nema, ni kako netko mora stediti ili trazi od drugoga, a sam ne da nista. Iako nemam ni za izlazak, ja to ne bi rekla, vec bi se snasla ...na primjer stedila na nekoj drugoj stvar.
    Ja mislim da je skrtost u venama i rezultat vlastitog iskustva.

    avatar

    18.09.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • feniks

    Daj čovjeku novac i moć i pokazat će ti tko je...
    tako nekako ide jedna poslovica..

    avatar

    18.09.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • 0b0jen0_carstv0

    činjenica jest da oni koji jako puno novaca zarađuju su škrtiji i bahatiji i češće spomenu koliko malo novaca imaju i slično. Činjenica da ti plaćaš za stan gazdi i njegov način odnošenja jest strahota. Da ja to isto prolazim-brzo bi se odselila jer nebi trpjela da mi netko gunđa za stvari koje ja plaćam. No... pustimo škrte da uživaju u tome..ja živim iz dana u dan i ako mogu - priuštim si bar pokoju sitnu radost! kisses

    avatar

    18.09.2007. (23:31)    -   -   -   -  

  • tear-of-blood

    a joj, to ti je uvijek tako. siromašni će prije pomoći prijetelji i posudit mu novac i strpljivo čekati da mu ovaj vrati, dok će onaj koji ima love teško posudit i k tome tražit masne kamete. takav je ljudski mentlitet, NA žalost!

    avatar

    19.09.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • delnice

    a ako je škrtost u proširenin venama, onda je čovik još škrtiji!

    avatar

    19.09.2007. (15:34)    -   -   -   -  

  • tija

    Ah ah , ja sam se konačno opametila zadnju godinu dana i štedimmmmm :))))))

    avatar

    19.09.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • Šima

    uh, nisam škrta, ali isto tako neću ni plaćati deset kava za redom cijeloj ekipi. Slučajevi koje si opisala čak nisu ni škrtost oni vjerojatno u medicinskim krugovima imaju sasvim jasnu dijagnozu. najgore je kad moraš imati posla sa takvim ljudima

    avatar

    20.09.2007. (07:22)    -   -   -   -  

  • Janić

    To je tak uvijek, kad imaš, onda to čuvaš ko oko u glavi(mislil na bogataše), a mi koji nemamo shvaćamo da je novac prolazna stvar i volimo davati, makar sami ne imali...

    avatar

    20.09.2007. (08:52)    -   -   -   -  

  • nataša

    Osvrt na post o tabletama. Godinama patim od migrena. Moja liječnica mi je preporučila Zoomig ili Imigran. Dobivaju se samo na recept. ja se snalazim pa ih kupujem bez recepta. U pakiranju su samo tri teblete (Zoomig) i dvije (Imigran),skupe su ko sam vrag ( 130-150 kn), ali to je jedino što mi pomaže. Voltareni, ketonali,lubori i ibuprofeni su meni kao bomboni.
    Čudan je osjećaj kad popijem jednu od ovih mojih, imam osjećaj da su mi udovi totalno gumeni i jedino što mi je činiti jest leći i zaspati. nakon sna sam ko nova. nadam se da ti beš ne treba nešto tako jako. Pozdrav.

    avatar

    20.09.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • Đus

    kaj se mene tiče, postoji zajednički naziv za takve ljude- debili. zašto ja smatram da imam puno, a nemam ništ posebno? jer mi malo treba. a takve ljude koji bi si mamu prodali za 50 kuna treba popljuvati na svakom koraku. u redu je imati, ali ako ne znaš pošteno ni potrošiti bar na ljude koje voliš, nabijem i tebe i tvoju lovu.

    avatar

    20.09.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Isssss...slažem se s ovim komentarom iznad - debili!!! Drugo je, kad imaš novaca znati arspolagati s njima a drugo je biti škrt- doslovno škrt!!!!! A eto, sad si vidjela da će netko radi kifle dići naciju na noge, ali to što ima 7 stanova...ma šta je to...sitnica... Što više imaju više žele. Ja sam sretna ovako jer živim u dobrom prosijeku, a oni sa tim silnim parama - pitaj Boga. Sigurno ne spavaju mirno. Pusa...navrati, nisi bila dugo.

    avatar

    20.09.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Prvo, ni ja nikad ne ću imati novaca. Nikad. Jer uvijek dam ili potrošim to što imam i nije mi žao recimo kupiti burek umjesto kifle.
    Durgo znam da su ljudi koji imaju puno novaca škrti, ali znam jedan primjer u kojem jedna liječnica s plaćom oko 12000 kuna ne vodi uopće računa o novcu. Ona troši dok ima. Kupuje svima sve, najviše sebi i djeci. I nikad ni za što nije rekla da je preskupo. Ali slažem se s tobom da je u većini slučajeva tako kako ti napišeš.

    avatar

    21.09.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Zaboravih napisati, gazda ti je luđak! Jebala ga njegova 1 kuna!

    avatar

    21.09.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  • Nina

    Ne znam s čime si povezana s tim čovjekom, pretpostavljam stanarski nekako, ali ja bi odselila....stišćem šake kad ovako nešto čitam! Čudno da je još zdrav taj čovjek...mislim fizički, jer psihički očito nije:D

    avatar

    24.09.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...