Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Athena Air

    Točno to s kraja je jedino bitno. Znaš da mora bolit i da je to tako i nikako drukčije. I zato postoje čudesa koja bar privremeno umanje bol. Spremaj se za početak sezone partijanja, btw, počinjemo vrlo skoro i nema opravdanja za štrajkanje.

    avatar

    17.09.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ja ću isto, na neki način, početi s poslovicom, odnosno da je lakše nešto reći nego učiniti. A kako ti se čini ova da vrijeme čini svoje. Mislim da znaš što ti želim reći. Naravno, u takvim situacijama ništa ne pomaže, pogotovo neka poslovica iako, svaka ima u konačnici svoj značaj...no, ti ga zasada ne možeš uočiti niti prihvatiti. Nitko ti ne može dati onaj pravi odgovor, niti riješiti tvoje dileme...a kamoli tvoju bol. Jedino ti mogu poželjeti da imaš dovoljno snage da sve prebrodiš, draga. Pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    17.09.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  • starleta

    Moglo bi biti bolje na mnogo načina, ali to je irevelantno za nas koji ostajemo.
    Iz svojeg iskustva mogu reći da bol nikad ne prolazi, ali bude podnošljiva ako se propisno oprostimo. Pod propisno ne mislim na neki određeni nači, nego srcem i dušom, tek to donosi mir koji umanjuje intenzitet boli.

    avatar

    17.09.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • mojisni

    kao jedna od onih koje su se osjećale približno kao ti nakon prekida baš ne znam što reći, a htjela bi da možeš osjetiti tračak nade u sebi i shvatiti da je normalno da želiš ljubav, ali da ta ljubav s njim nije bila dobra za tebe. teško se odviknuti od osjećaja da ipak ga možeš nazvati iako si nesretna s njim i bez njega, pošto nisam ni sebi mogla pomoći a htjela sam ići u psihologa a eto nisam tebi bi preporučila da odeš. jer depresija će te najedati a sve je teže izaći ako dugo traje, moraš se pobrinuti za sebe i nađi neku blisku osobu s kojom ćeš pričati o tvojoj tuzi makar mislila da daviš s problemima, bit će bolje kada pričaš na glas, blog pomaže, ali ne dovoljno. žao mi je, jako mi je žao što se tako osjećaš...

    avatar

    17.09.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • onakojatrcisvukovima

    Baš si mi tužna...

    avatar

    17.09.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Prestani kukati i pisati blogove, koga briga.Odjebi od monitora i uhvati se baustele, viruj mi neces ni pomislit na svakakve pizdarije.Jebate. ( Eto ti jedna koja nije mudra)

    avatar

    17.09.2007. (20:55)    -   -   -   -  

  • Sa okusom soli

    A ova Andrićeva: "noć je najtamnija pred zoru", ili, "dok je mraka bit će i svanuća"---
    Ne mogu se oteti dojmu da se zapravo prepuštaš crnilu...

    avatar

    18.09.2007. (10:15)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    hm dobro je tugovati..al ako znaš da nejde..onda jednostavno nejde...ili to nisi više ti

    avatar

    18.09.2007. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...