Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Sex.Porno.Kinky.

    bijesna domaćica...znaci price između kave sa frendicama i kuhinja :) ej ej salim se....navrati malo i citamo se

    avatar

    17.09.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • ledena

    Čuj, a da mi to sutra, recimo, pretresemo u živo? Ha, šta kažeš?

    avatar

    17.09.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Tko će s vama strijelcima! Štancate postove kao na traci:))))
    Sve sam pročitala, onaj opičeni mi je baš super, jednom ću i ja tako, što mi padne na pamet, glede BB-a, smijem se i gledam taj rusvaj i smijem se, a izbori... hahahaha, tragikomika sa elementima trilera. Kad počne blaćenje, vađenje prljavog veša, uvjeravanje (laže i u kameru te gleda)... kao u BB kući:))))

    avatar

    17.09.2007. (16:19)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To o čemu pišeš sliči mi na ruske babuške. Sve jedna u drugoj (razne BB kuće jel'te)

    avatar

    17.09.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Baš si uvjerljivo opisala one raspojasane mladiće, pripadnike svatovske kolone. Užasnem se svaki put kad vidim te prizore :P A BB, hahahaha, točno sam primijetila kako počinje podmetanje, ogovaranje, odjednom od one silne pozitive s početka više nema ni "p". I što se drugo uopće i može - nego gledati i nasmijati se; s vremena na vrijeme prokomentirati - jer, kako si rekla - sami su pristali na to. Ozbiljno ih se ne može shvatiti, to nikako. Drugi je BB pred nama. Onaj izborni. Već sam snimila ta neka prepucavanja Čačića s ekipom. Ljigavi su... :P I sad neka mi od svih tih zala izaberemo najmanje... Pitam se kako???

    avatar

    17.09.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ha prate te manijaci dok se vozas ??? vrlo neugodno, ovdje ti trube i dobacuju dok normalno hodas cestom!!!! nego zivjeli izbori!!! bas su komicne te izborne kampanje. barem meni. svacega se mozes nagledati. pusa draga :))))))))))))

    avatar

    17.09.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Od svega je ipak najljepša vožnja prirodom. Nekada sam i sam u tome uživao.
    Što se pak holtera tiče nije stvar samo u privatnicima. Nekoliko su mi ih puta vješali u Opatiji a takvi su da nisam ni znao a ih nosim, osim u krevetu.
    O bb-u ni riječi. Eto čak sam i ime napisao malim slovima a mišljenje Drage i moje o toj sprdačini i onima koji to gledaju rađe neću napisati
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    17.09.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Eh moja Fany, ne rastu takvi kod nas, nismo mi te sreće, mi imamo sve same kriple zato nam i je kako nam je;
    nasmijah se tvom izvješću BB...
    Muke po holterima prošla sa svojim tatom , poznato..i zato ne daj ni zrna neprijatelju, a kamoli baterije!
    Osmijeh i pusa

    avatar

    18.09.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro i dan pun osmjeha
    želim pozdrav ostavljam.

    avatar

    18.09.2007. (06:24)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Draga, dok god trube za tobom, dobro je:Jedino sranje je što ti znaju trubiti i zbog toga što se voziš predaleko od ruba kolnika..:))))))))))))))))). U svakom slučaju, pijane svadbene kolone treba izbjegavati jerbo bi mogla završiti u jarku zbog takvih...telku i dalje ne gledam, pogotovo te zamorčiće tako da ću se suzdržati od daljnjih komentara. Holter je dobio u bolnici ili ste platili privatno? Pitam zato jer je i moj stari to nosio nedavno...

    avatar

    18.09.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    A onaj biser o zaljevanju vatrogasaca gorivom iz helikoptera nećeš komentirat? E pa kao budući zapovjednik HRZ-a o tome bi se trebala očitovat ;))))

    avatar

    18.09.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • fanny

    @sex...- bila, čitala, komentirala :)
    @ledena - eto, pretresle smo, jest da bi nam još barem dva sata bilo nekako - taman :)
    @atlantida - ma da štancam, vidiš da sam već BB počela komentirat - dnevnu politiku mi se ne da, kolotečina doma - zamorna, a što ću :)
    @ljelja - babuške, imam ih na tavanu. A koja kuća u kući, ne kužim??? :)
    @Big Blue - ma fućkaj BB, ja se samo zezam. Dok ih nije bilo, mislila sam da su mladi pametniji, sad sam se živo razočarala. A sa izborima - samo molim da ta dva mjeseca što prije prođu :)
    @MENTINA - Talijani draga moja - oni su takova nacija, zbog žene će i glavu pogubit? Onda je to kod nas i dobro, ne zvižde bar na nogostupu. Nadam se da si se navikla na to :)
    @more ljubavi - sve je postalo sprdačina, jedna više ili manje. Holter je skinut i čekamo nalaz. Preživjeli smo i ovaj glomazni - zauzme ti cijeli prednji dio tijela :)
    @Vitae - zvadila mi nadrkana baterije i dala na moj zahtjev. Ja ih stavila u malu ručnu svjetiljku i - svijetli kao luda. Moš mislit' a uglavnom im sve ostanu. E baš ne dam :) Malo je bijelo gledala :) Nosko veli - ma što cjepidlačiš, a on je isti takav bio nekada :)
    @PROROK - osmijeh primila i jedan - poslala tebi :)
    @snoopyca - pa meni bi mogli trubiti i zbog toga - vozim se metar od ruba ceste, jer te jedino tako uvažavaju u prometu (na bicu). Inače prestižu te kraj uha :) Zamorčići su mi mali izlet od stvarnosti :)
    @Manga - čula sam jučer taj biser. Dopodne sam s Ledenom bila na kavi, a sad sam pristavila ručak, pa imam malo cajta. Idem odmah čitat' :)

    avatar

    18.09.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • tyche

    Je li ima tamo kod vas komaraca? MIslim, dok se vozis da te zivu ne prozdru? Mi smo bili u nedjelju u setnji kraj Rajne, bio je suncan i topao dan, preeeeeedivan drvored i beskrajna polja pokosene trave s onim kolutovima okolo, i cini se da smo otkrili pasju promenadu i pecaroski raj u jednom malom rukavcu pored - ALI !!!!!!!!!!!! otkrili smo i rojeve gladnih komaraca !!! Buduci da sam ja iz kraja gdje su komarci tak veliki da kad ih opalis i padnu na zemlju naprave TUP ! pa ih moras toljagom dotuci, ovi mali mi se nisu cinili tako opakima - al lete ko ludi ne znajuci da oni zapravo ne vole moju krv, tako me ipak ubodu, krenu i onda zgadeni ispljunu i odlete ... bas kao i oni osjecki. Ne znam sto je, ali na mene komarci nemaju teka - docim Gazda je bio slastan zalogaj ...

    avatar

    18.09.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ja i Dragi, uglavnom pješke napravimo puno kilometara i uvijek uživamo u takvim šetnjama. BB ne pratimo ali to sam već spomenula. Trebala si onima iz auta reći (onako u prolazu ha ha ha) da ti dobace koji komad torte. Eto, ja sada malo odmaram uz blog dok Dragi kuha jedan finiiii ručak. Pozdrav draga...cmokkkk.

    avatar

    18.09.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • Irida

    BB ne gledam, a sve mi se čini da ću se uklanjati i političkom kazalištu..., a ovo; ti na biciklu, oni u makinama mi se čini kao vrlo neravnopravna utrka..., mrgudnoj ni ja ne bih ostavila baterije, iz inata...

    avatar

    18.09.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • fanny

    @tyche - komaraca...kako kad. Što se kuće tiće, navalili su početkom ljeta, ali ja imam ona dva aparatića s tabletama (što se stavljaju u utičnicu), pa nema ni jednog u kući. S obzirom da je oko nas mnogo vrtova i voćnjaka, nije bilo problema. Kad se vozim, također. Ukratko - ove godine - super. Ali da odeš blizu šoder graba u blizini, onda moraš brisati glavom bez obzira - prije sumraka. No kako su zapuštene, više tamo ne odlazimo. A s obzirom da sam "bijesna", bilo bi za očekivati da me neće gristi, no očito misle da sam - dobar zalogaj :)
    @teuta - žao mi je što sam se odvikla pješačenja, a ono je potrebno. Ovako, ja sve biciklom i autom (nešto rjeđe). Pješačim samo kad je ružno vrijeme i zimi. Nisam ni ja ovisnik o BB-u, ja se samo zekam na njihov račun (valjda se vidi). A torte nisu ni imali, ali zato su u prolazu bazdili na alkohol. Duž cijele kolone, osjetio se miris - katastrofa. :)
    @Irida - sva sreća da postoji daljinski :) A što se tiće svatova, najbolje je napraviti se - gluh, slijep i nijem. Iz inata sam je jutros tražila baterije, malo je bijelo zinula, ali ih je izvadila i dala. Stavila sam ih u malu svjetiljku-bateriju i mogu ti reći da je svjetlila kao da su nove. Vidjet ću koliko će trajati. I kad si zamisliš, oni tako svaki dan otmu ljudima na dva aparata - četiri baterije. Ne bih se čudila da starčekima stave u aparat one stare, a nove spreme. Nisam picajzla, ali nije u redu. Naime, kod privatnika je Holter 300 kn, naravno da te nitko ne pita za baterije. A ovdje su baterije 10% od cijene privatnika - 29,99 kn i aparat trostruko glomazniji. E *ebi ga :)

    avatar

    18.09.2007. (18:51)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    ha ha ha! dobra si! čuj, kako ti se ono zove post? da vidim... aha! short report! super!
    ajme, komentar na bb je isti kao kod tebe, iako, priznajem, nisam baš u tijeku. ali kad pogledam, to bude iz istih razloga kao i ti :)))) oprosti nam, Bože! ali to je nekako jače, jel'da?! :)

    avatar

    18.09.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    I jeste li me bar malo ogovarale. Znaš ono... kao zgodan, visok i brkat ko Petar Zrinski ;)))

    avatar

    19.09.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Kosjenka - mi dvije bar priznajemo da je to - jače od nas :)
    @Manga - moram priznati - nismo blog uopće spominjale...Vrag ti je to, kad se vidiš uživo, pa još živiš u istom selu, onda te ponesu - lokalne teme. A moš mislit' kad živiš u malograđanskoj provinciji - tema ima za nekoliko sati razgovora.
    Ali, zato smo te ogovarale - prošli put, brkove nismo spominjale, ali priznajem bilo je pričice,...babe k'o babe, jezičine su nam objema dobre :)))

    avatar

    19.09.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • dijana25

    Da stvarno zanimljiv nick :)

    avatar

    19.09.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    hehehehe da si grda nitko zasigurno ne bi fućkal za tobom no ovak je sasvim druga priča i još tome na bajsu :))

    pozdravi od mene :))

    avatar

    19.09.2007. (18:17)    -   -   -   -  

  • fanny

    @dijana25 - Bijesan :)
    @dag - kaj ti misliš da muškima kad potegnu (pre)više - znači nešto kak zgledaš :)

    avatar

    20.09.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...