Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • TheLittleone

    Moram priznati da mi je bilo jako zanimljivo ovo čitati. Svake godine sam barem nekoliko puta u Zadru, a od Ugljana vidjela samo Preko i obišla otok okolo brodom...al ajde i to je valjda nešto!

    avatar

    17.09.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • šumarKA

    hahaha, postala si žigoman? :-))))

    avatar

    17.09.2007. (17:06)    -   -   -   -  

  • gogoo

    He, odakle početi? Planika, jagodnjak, maginja ima sočan i jestiv plod ali ga nije dobro više pojesti. Uglavnom se koristi za rakiju i marmeladu, a najviše sam ga vidio na Mljetu, a ima ga i na Brionima. U makiji se uvijek izgrebem kad nemam duge hlače ili čarape (Pipi...). Sat ima 60 min, znači 0,05 h je 3 min jer je 0,50 h (0,5 h ili pola ure) 30 min. Očito je postavljač zaboravio staviti "h" pa "min", npr. 1h 15min. A o žiki žigu prvi put čujem, ali u ZG kažu bok, a u RI boh, pa je valjda to tô. A trgovine; pa glavna sezona je prošla, zar ne. Pozdraw (žikomanu, hehe) sa kupanja na Krku

    avatar

    17.09.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • Diavola

    - The Little One: Ugljan je stvarno prekrasan i poseban, jako sam se iznenadila... čak mi je i Kali djelovao simpatično, iako ne volim kad je neko mjesto prekrkačeno viksama... :)
    - Šumarka: Ja sam ti stara žigomanka, još od siječnja o.g.! ;)
    - gogoo: e baš ti hvala, nismo to znali za planiku... nije mi palo na pamet da se to jede, ne djeluje baš user-friendly za strpat u usta, hehe... ali boje su lude, od te narandžaste do lude onak' žarke crvene, mrak! makija je očaj! ubuduće uvijek nosim hlače, neke lagane... ovo je bilo koma... danas k'o za vraga vrućina, obukla suknju, pet ljudi me pitalo šta ti je to po nogama... što se tiče ovog 0,05 h, to mi je više bilo smiješno... mislim da su oni mislili na 0,15 min. ali je umjesto 1 netko napisao 0, a onda im se nije dalo ispravljati... jer šta bi i stavljali na tablu nešto što je od te lokacije udaljeno samo 3 min. :)) da, to su mi i moji dali komentar da je to sigurno zato što je sezona prošla pa je moguće i taj dućan pred zatvaranjem... :) što se "žik" tiče, netko malo kaska s pravopisom, ali na simpatičan način :)))

    juriš na žikove! :))

    avatar

    18.09.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • MiG

    Evo, bila i ja danas na Šćahu. :)
    Meni je iz Turkije do vrha trebalo pola sata, tako da mi onih 15 min ne izgleda premalo. :)
    A onda sam pokušala sa mjesta gdje su ploče prema Sv. Mihovilu i Preku krenuti tim putem i završila u totalnom bespuću. :( Sve počne lijepo, sa pločom, oznakom, minutažom, markacijom, pa onda markacije sve slabije i slabije, pa ih gotovo više i nema, pa se vide samo nakupine kamenja koje se kao stavljaju tamo gdje se markacije ne mogu, ali kad sam završila u totalno neprohodnom šipražju i opasnom kamenjaru, a markaciji više ni traga, odlučila sam odustati.
    Mislim da bi TZ Ugljan imao posla za odraditi. Ili da obnove staze, ili da maknu putokaze. A isto tako biciklističke i pješačke staze koje su uredno ucrtane u kartu, u realnosti ih ili nema, ili se vrlo brzo gube bez traga ...
    I da, na vrhu Šćaha su prebrisali "žik" i napisali "žig". :)

    avatar

    11.04.2010. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...