Komentari

mkronike.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ...Jani29...

    apsolutno legendarna stvar.. jednom su mi rekli da je to najizvođenija stvar na sprovodima..a kako neće, kad je tako svevremenska i primjenjiva na svih i svakoga..pa i ti si pokazao kako ju mogu izvest i elvis i sid s istim žarom a drugom pozadinom.. a svako je mislio svoje.. meni je ipak najdraža od sinatre, nekako mi je uvijek on u glavi kad ju zamislim..

    avatar

    15.09.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • linus.broj.dva

    Eh, što je učinio YouTube. Često se sam sjetim nekog videozapisa kojeg bi opet volio vidjeti - prije sam to činio tako da sam sve i svašta snimao po nekakvim opskurnim VHS kazetama, ali kasnije to pronaći bilo je nemoguće... Ili, često uhvatim novine pa pročitam o nekom odličnom duelu u utrci F1 prije 20 godina - i eto toga na YouTube.

    Inače, slično sa My Way je Pretty Woman - nekoliko puta upustio sam se u raspravu s onim tko je tvrdio da to pjeva Elvis, a ne Roy Orbison...

    linusov.info

    avatar

    15.09.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • Ire

    Frenkijeva verzija je prekrasna
    ali samo je jedan ... The King!
    :)

    avatar

    15.09.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • misteriozo

    punk is njet mrtav! glasam za sex pistolse :-)

    avatar

    16.09.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • trill

    Inače baš ne volim kad se te recimo klasične pjesme obrađuju ili kad ih izvodi "krivi" izvođač. Ovo je jedna od rijetkih pjesama koje su mi dobre ( i to jako dobre) kod svih ovih koje si nam stavio.
    Mislim da je Pegica jednom imala sličan izbor pa sam ja stavila ipak Elvisa kao svojeg favorita. Sad se dvoumim opet između njega i Sex Pistolsa. Njega zbog glasa i karizme, a Sida zbog ludosti :)

    avatar

    17.09.2007. (09:49)    -   -   -   -  

  • pegy

    Išla sam pogledati koji si ono komentar ti svojevremeno dao na moj post My Way, kad ono – ništa. :)) Negdje na netu sam pročitala da je i prije Paula Anke postojala ta pjesma. Navodno na francuskom jeziku. Uglavnom, moj je favorit Elvis. :) p.s. Sad vidim da se Trill sjetila. :) Koja memorija, vidi se da je mlada i pametna ženska. :))

    avatar

    17.09.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • Marv

    @pegy - u mailu sam to bio komentirao i mislim da si bila zatražila da to napišem i na blogu, ali izgleda da na kraju nisam (iako bih prisegnuo da jesam). Anka je autor. Provjerio ja. :-))
    @svi - ja i inače jako volim Sinatru pa mi je njegova verzija najdraža, ali moram reći da mi Elvis ne zaostaje puno (dakle, ne slažem se sa Mišom Kovačem koji smatra da je Elvisova verzija puno bolja). :-)))

    avatar

    17.09.2007. (20:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...