Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Lunna

    Jesi ti mozda usla nekako u moje misli proteklih tjedana? Ne, ozbiljno, ne zezam se. Kad sam dosla do slicnog zakljucka prije par dana, mislila sam da nisam bas sva svoja i odbijala sam dalje razmisljati o tome jer... nije izazivalo lijep osjecaj unutra, drugim rijecima - boljelo je. Pa sam odlucila ne razmisljati (bar o tome), kad onda dodjem tu i procitam ovo!
    Kako je Bog duhovit! Pozdrav

    avatar

    13.09.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    A zašto nisi pomislila da si možda dragulj - ti? I da je on bio nesposoban učiniti da se ti sjajiš u njegovim rukama.

    avatar

    13.09.2007. (13:42)    -   -   -   -  

  • O.K.

    nekad niti dragulji ne svijetle onako kako želimo niti imaju vrijednost kojoj se nadamo, zato ne brini doći će dragulj koji ć svijetliti jače i vrijediti više
    pozdravljena budi

    avatar

    13.09.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • rilady

    Kinky: nemam problema s mišljenjem o tome kako sam ja dragulj :), nego s time da se moram pomiriti ponekad u životu da ne mogu imati najbolje ili da ne djelujem UVIJEK najbolje na druge... to je malo teže... ne smatram time da ja manje vrijedim, nego da ipak gledam na to s drugog stajališta koje je, teško moram priznati, također ispravno stajalište

    avatar

    13.09.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    Mila, ti moras shvatiti da si TI dragulj. Veliki, sjajan, vrijedan. Koji u njegovim rukama nije sjao najbolje i najljepse, ni priblizno onoliko koliko moze i zna. To moras shvatiti. Ti si bila DRAGULJ, a on tek los zlatar koji sa draguljem nije znao i koji ga je umjesto u prekrasnu, bogatu ogrlicu na silu pokusavao ukalupiti u mali, falsi prstencic.

    avatar

    13.09.2007. (14:33)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    Eto, pretekli su me u razmisljanju, tek sad vidim. : ) A to da ce on mozda vise voljeti neku drugu, da ce mumozda neka druga vise odgovarati u nekim stvarima- to je MOZDA istina. Istina koja boli, ali koju cim prije prihvatis tim prije ces lakse krenuti dalje.

    avatar

    13.09.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • JJ

    samo da nadopunim zovnc :) ti JESI dragulj ;) a mozda i on to skuzi ;)

    avatar

    13.09.2007. (14:47)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Zašto MOŽDA?Kada osjetiš onaj pravi trzaj u sebi i pogodi baš tamo gdje najviše sjajiš..možda kao sumnja je suvišna.Osmjeh ti ostavljam!

    avatar

    13.09.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • Coctail

    Odgovorni smo za svoje ponašanje i način na koji ćemo razg.i djelovati na druge,ali svoju osobnost ne smijemo mijenjati.Ako si ti bila svoja u vezi ,dala sve što si mogla dati,ne smiješ to gledati kao da si nešto izgubila.Dobila si!Jer sad znaš da ćeš ubuduće biti pažljivija i birati samo onog koji će biti vrijedan toga da se potpuno predaš!On je isisao sve što je mogao iz tebe,sve dobro i sad te ostavio praznu.Napuni se opet i kreni dalje,imaj povjerenja u druge,ali budi opreznija!
    U ovoj priči,ne vidim kako je on mogao biti dragulj.Dragulj si ti,jer si dala sve od sebe,a on nije znao cijeniti tu ljepotu koju je imao.Jednom će se pokajati...možda...ali to nije tvoj problem,ti ćeš već biti na svojem putu!
    Sorry što je tako velik komentar,ali to sam i ja prošla sl. i znam da to o čemu si ti razmišljala,ja sam gubila glavu mjesecima razmišljajući o tome.
    Pozz!

    avatar

    13.09.2007. (14:54)    -   -   -   -  

  • Sa okusom soli

    Katkada nam se od najobičnijeg kamena učini da je dragulj. A to je samo kamen.
    Katkad nam je ono nedefinirano, i što podsvjesno slutimo kao neostvarivo, najprivlačnije.
    I to nas navodi na bol, bol koja nas brusi i čini boljim osobama.
    I to je zasluga koja taj kamen tek kasnije pretvara u dragulj.
    Ali tek tada.

    avatar

    13.09.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • jibica

    Ne zamaraj se s tim, draga.... Možda je on u tvojim rukama sjajio najviše kaj je mogao i možda više nikad neće tako sjati.... Možda ti samo misliš da on može biti višesjajeći.... :))

    avatar

    13.09.2007. (16:05)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Pa što ako je on dragulj? Ne pašu nam svima isti dragulji, bez obzira na njihovu tržišnu cijenu. Uostalom, ti si dragulj, to je jedino bitno. I to u čijim rukama blistaš najjače. Pravi dragulji ne trebaju poseban tretman da zablistaju, već su lijepi sami od sebe.

    avatar

    14.09.2007. (00:29)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    i want it all& i want it now:) ništa manje od toga:)

    avatar

    14.09.2007. (02:37)    -   -   -   -  

  • tamara

    svi su ti rekli lijepe riječi. ja potpisujem Athenu Air. oboje ste možda bili dragulji, ali niste pasali jedno uz drugo. i dobro. idemo dalje.

    avatar

    14.09.2007. (10:29)    -   -   -   -  

  • kikos

    Mislim da nemaš pravo ovako razmišljati ako si ti prikinila, kako sam shvatio. Da je obrnuto, onda bi imala za čim žalit. Ovako je bolje da je tako kako je

    avatar

    14.09.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • mima

    očito on nije bio pravi dragulj za tebe..činjenica je da susrećemo puno dragulja u životu i neki uz nas rastu i cvatu, isto kao i mi uz njih, dok uz neke jednostavno ne ide..
    zašto je ponekad pravi čovjek, a krivo vrijeme, a zašto su neki ljudi u bilo koje vrijeme krivi iako nam se čine da su pravi, nisam još dokučila..
    nekako mi se čini da se ne treba miriti sa osrednjim rješenjima, već tražiti onog tko će biti tvoj dragulj isto kao što bi ti trebala biti njegov!

    avatar

    14.09.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • gustokosa

    ako si shvatila da on nije pravi dragulj za tebe i da nije sjajio dovoljno, možeš izvući i nešto pozitivno iz toga, a to je da si imala sposobnost to shvatiti i nastaviti dalje, dok ne naiđe pravi...

    avatar

    16.09.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...