Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • buba mara

    ej dragi moj!!! konačno i novi post od tebe :)) kako si?? sori što komentar nema veze s temom posta, to je donekle i namjerno jer me cijeli ovaj "ritual Bourne-Matt Damon" živcira, ne znam jesam ja jedina na svijetu kojoj su to loši (al skroz loši) filmovi!??

    ili sam bila na neznam kojem dopu kad sam to gledala :))

    no, ne mogu odoljeti tvom novom postu pa ga ipak sad ode čitat :))

    mislim da će ovaj biti i jedini kod kojeg ću čitati i radnju filma :)) dio posta koji uvijek zaobilazim u velikom kružnom luku :))

    avatar

    07.09.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • Unreal

    Prvi dio je mi se svidio. Dvojka je meni imala pretjeran korštenje kamere, nisam uopće mogao pratiti borbe u filmu( izgleda da i trojka ima, šteta što je isti redatelj od dvojke osto). Možda pogledam , nisam pokazao veliki interes za film. Meni je najočekivaniji akcić koj dolazi još ove godine vjerojatno Shoot 'Em Up.

    avatar

    07.09.2007. (19:22)    -   -   -   -  

  • buba mara

    "izgleda ko Dobri Will Hunting koji je popizdio pa štema ekipu jer su mu zaribali formulu za lijek protv raka." legendo!! :)) odličan, odličan post! i vidim da se slažemo oka nekih stvari vezanih uz film :))

    avatar

    09.09.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • Virus

    Ej Ivice :)
    Pa di si ti? Dugo se nismo čuli.... Trebamo jednom na pivu :)
    Delboy je, btw
    I postao si strog kod ocjenjivanja... ko sunny si :)
    E, da i kako je ekipa sa popcorna? :)

    Aj, kad ti je dosadno, pošalji poruku za pivu, budem i ja isto :) Vidimo se legendo ;)

    avatar

    09.09.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Uf, uf, uf...Ne slažem se, sorry ; ) Neznam, ja sam tako uživao, film je nabrijan, pogotovo scene potjere sredinom filma...Pa ona auto-Bourne like- jurnjava na kraju...Završnica također, Albert Finney nedovoljno iskorišten, ali skok sa zgrade pa ona legendarna glazba...Ja sam uživao od početka do kraja i mislim da je Greengrass napravio još bolji dio od dvojke i da Bourne ne bi imao smisla da je sve stalo na dvojci u kojoj se ništa konkretno ne saznaje (odnosno sam Bourne, mi pretpostavljamo tko je on zapravo još od jedinice...).

    NAravno, zato što smo svi različiti čini stvari zanimljivijima pa respektiram tvoje mišljenje.

    Što se tiče ljeta 2007., da, ubacio sam i neke proljetne filmove (Grind, 300), a vidim da se slažemo u dosta stvari osim oko meni vječito omraženog Fantastica...Meni je to poprilično blesav film, Silver ništa posebno (kakvu pozadinsku priču ima, bolje da su snimili samo njega), oni Ameri klišeizirani blesavi vojničine...i prekratko, trajanje jednog Shreka je uvredljivo za MArvel film, ali eto, svatko voli nešto, ne?

    Jesi vidio trailer za Iron Mana? E to je već neka druga priča...Provjeri svakako:

    Iron Man

    Pozdrav majstore!

    avatar

    11.09.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ buba mara - Oj buba...a eto, dobro sam...iako sam u posljednje vrijeme nekako bezvoljan, zato i ne pišem toliko iako imam ideja, naslova tema kojima se želim baviti.
    Pa meni su Bourne filmovi onako...ok, niš posebno, no ok. Još jedna u nizu serijala novijeg doba koji se isfurava na borilačke vještine i nabrijanu akciju...

    @ Unreal - hehehe...e pa ako ti je dvojka imala pretjerano korštenje kamere i nisi mogao pratiti boreb, onda zbilja ne znaš kaj češ ovog puta napraviti i vidjeti...jer ovo je troduplo gore od dvojke koja je meni osobno odlična i najbolja u tom serijalu.
    "Shoot 'Em Up" se čini baš kao dobra zabva...ono u u stilu "300" ili "Transporter 1 & 2"...ono zabavno, blesavo, nabrijano i ne treba se shvaćati za ozbiljno.

    @ Delboy - ahoj stari...a eto...nisam posto niš stroži nego prije samo mi se film nije svidio hehe ;)
    Može, može...budemo jednom nekaj dogovorili...imam tvoj broj ;)

    @ m4st4 - Ma scene potjere, u ostalom sve akcijske scene su pretjerane...niš se ne može uhvatiti jer je kamera jednostavno predivlja. Dvojka mi je po tom pitanju mnogo bolja...zapravo dvojka mi je najbolja u tom serijalu. A u dvojci se mnogo toga saznaje...i to sve što saznamo tamo nam ponovno ovdje prepričavaju iz drugog gledišta...moglo se to utrpati u jedna film bez ikakovog problema. Kak su mogli prvu i drugu knjigu utrpati u jedan Tv film tamo 70-ih (mislim na onog starog Bournea sa Richardom Chamberlainom), tak su sada mogli drugu i treću...efekt bi bio isti...zapravo još i bolji.

    Vidio sam trailer još jučer...baš sam tebi htio staviti li9nk, ali nisam stigao hehe

    avatar

    11.09.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • m4st4

    Samo jedno pitanje: Ako ti je Die Hard 4.0 (nesumnjivo odličan akcijski film) petica, koliko je onda tek prvi dio, McTiernanov? ; )))

    avatar

    11.09.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ m4st4 - isto 5...dvojka 4, trojka opet 5 i zadnji 5...meni je todličan akcijski serijal

    Ako ih idem redati koji mi je nadraži taj redosljed bi izgledo ovako

    Die Hard 3 - meni je to fenomenalan nastavak...ono, totolni zabavni rollercioaster a opet Die hard film
    Die Hard & Die Hard 4 - oba su mi fenomenalna i oba su mi tu negdje...teško mi odlučiti koji je bolji iako je original ipak original, no ovaj mu se opako približio.
    Die Hard 2 - slabiji ali ne zato i loša nastavak...jednostavno slabiji zbog toga jer nije ponudio ništa novo u odnosu na original. No vraški zabavan i akcijski atraktivan.

    avatar

    11.09.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • Chara

    Igram se naravno, kupila sam nedavno play station 3 pa uživam naveliko doma :)
    ma da, malo sam promijenila sve na blogu.... bude uglavnom hardware i software a ponekad se bude našla koja recenzija igre i te stvari

    avatar

    11.09.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • Italian Stallion

    inače ni jedan trailer nije official, prvi koji je izišao zapravo i nije trailer, već je to stallone izabrao nekoliko scena da pokaže na jednom filmskom festivalu. a ni ovaj novi nije official!
    official trailer bi trebao izaći uskoro, kao i poster :)

    avatar

    11.09.2007. (21:40)    -   -   -   -  

  • buba mara

    u vezi tvog odgovora na moj post: znam na što misliš :)) ni ja ne kužim kako me to toliko uhvatila ljubav prema tim pjesmama, riječi su im impresivne i stvarno odlične, tak da sam se nekako uživila ..... a i nikad nisam slušala glazbu pojačanu "do daske" :)) pogotovo ne tako neki žestoki rock, ako to smijem tako nazvati :)) seka je moja tako jedan dan ušla u sobu (koja je inače njezina ali u toj je sobi računalo pa sam zato i ja skoro stalno tamo :)) ) i, kad je čula neki pripjev gdje ovaj viče iz petnih žila, rekla "JESU OVI NORMALNI??!!" :)) ja sam pukla od smijeha :))

    avatar

    12.09.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • wes c.addle

    ovo moram gledati. must be something.

    avatar

    12.09.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • Undying

    Začudio sam se kada sam vidio tvoju ocjenu jer u gotovo svim recenzijama čitam da je film odličan. Ja sam gledao samo prvi dio koji mi je bio solidan, ali nije baš moj tip filma, a moguće je da pogledam i nastavke sada kada sam konačno nabavio DVD :-)))

    avatar

    14.09.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Unreal

    Pogledao sam film i slažem se sa tvojom recenzijom. Najviše me iživcirala taj "realistički prikaz" ako nema mjere mi je čisti shit i meni je i taj film zbog toga čisti shit jer ga zbog toga nisam mogao pogledati u kinu jer mi je krenulo na riganje. Pretjerano ljuljanje kamere, idiotski, nerealno i jadno. Radnja je isto dosadna kao i sam film.

    avatar

    15.09.2007. (19:52)    -   -   -   -  

  • filmski baja

    postovanje prijatelju...nazalost nisam jos pogledao film ali sam cuo da je zasluzio vise od samo 2,5...no o tome cu suditi nakon sto ga pogledam....posto sam promjenio ime i link bloga bio bih ti zahvalan kad mi me promjenio u boxevima...hvala citamo se

    avatar

    18.09.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ Undying - I ja sam se začudio kad sam pogledao film kako je i na temelju čega dobio tolike pohvale jer ih zaista nije zaslužio.

    @ zoki baja - Da...i ja sam mislio da fakat zaslužuje više od samo 2,5/5, ali kad sam ga pogledao više nisam tako mislio...jednostavno loša kamera, režija i montaža. Te tri stvari čine ovaj film gotovo ne gledljivim na momente.
    Budem to napravio ovih dana ;)

    avatar

    18.09.2007. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...