Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    To famozno brijanje nogu ( a i svih drugih dijelova tijela) ja najjednostavnije obavljam tijekom samog tuširanja, nakon nanosenja gela za tuširanje, Gilletteovom Venus britvicom sa izmjenjivim glavama, bez ikakvih dodatnih pjena (koje sam probala i nema mi razlike od onoga kad je podloga gel za tuširanje, a i uštedi se). Nakon tuširanja, namažem se svojim losionom za tijelo, a za genitalno područje mi je blagotvorna bademova krema, iz ljekarne. I to je to :o) No moje prijateljice sa povećanom dlakavošću imaju puno više problema, dlačice im puno brže rastu, vide se, više i bole kad izrastaju, pa im je moja metoda nedovoljna.
    Za celulit sad koristim Vichy Lipocure, ali ne očekujem ništa spektakularno :o)
    I da, one štofane hlače su mi predivne :o)

    avatar

    04.08.2007. (01:34)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    opet ne stignem procitati cijeli post odjednom. ali morat cu potraziti ovaj parfem za mlade mame. nije da sam mlada mama (hehe) ali i dalje koristim sve moje parfeme. uglavnom kenzov l'eau jer je najblazi.
    sto se brijanja tice, ja sam bila uvjerena da se treba brijati u smjeru rasta dlake jer tako najmanje dolazi do upala. ne koristim gel za brijanje jer sam primjetila da mi je koza poprimila drugaciji miris (pogotovo ispod pazuha). inace i nisam bas puno dlakava pa bih ljeti lako mogla i bez depilacije jer onih par tankih dlacica totalno pobijele. a celulit - i ja imam vicy lipocure. ako nista drugo, on nekako izravna tu narancinu kozu....

    avatar

    04.08.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  • jja

    Meni su tako rekle friske mame, da bebice zbunjuje kad mama mijenja mirise, te da se ili treba drzati jednog blagog ali bolje nijednog, da beba moze bez problema namirisati majku i mlijeko jer onda zna da je doma. Valjda su time mislile na bebe prva 2-3 mjeseca...
    za brijanje - mislim da je tako puno teze obrijati jer zapravo gladis dlaku po duzini a i sve pjene za brijanje imaju ulogu upravo podici dlaku od koze kako bi se lakse "odsjekla". Inace ja se uopce ne brijem pa su ovo neka prosla iskustva, a i sadasnja osoba oko mene. Ja sam zakleti pobornik voska.

    avatar

    04.08.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja se brijem u kadi, uz kupanje (no da, onda se poslije ipak moram i otuširati)... a celulit - previše radim (čitaj jurcam na način da sa radnog stola uskočim u auto i na drugi stolac - maratonski sastanci) da mi se unazad par mjeseci nakupilo celulita. koma. a sve se poklopilo da sam prestala vježbati jer nam se grupa vesela raspala, a ostali termini su mi bili nekompatibilni sa nekim drugim obavezama... jebi ga.. od jeseni počinjem ozbično!!

    avatar

    04.08.2007. (17:02)    -   -   -   -  

  • Mimi

    Pozdrav! Ne stignem se cesto javiti iako pratim desavanja na blogu.:)
    Jos tvrdim da imam najbolju kremu protiv celulita dosad.A isprobala sam ih dosta radi usporedbe.
    Jesi li sigurna da ne zelis probati?

    avatar

    05.08.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • jja

    Draga Mimi, i dalje sam sigurna. Svakako, hvala na ponudi :-)

    avatar

    06.08.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • KLAPA 4P

    jeben blog i post.posjeti nas.ciao

    avatar

    06.08.2007. (13:08)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eto me samo na kratko preletih tvoje postove, vidim GO bio zanimljiv a Tunis u mnogocemu me podsjeca na Tursku (gdje sam bila 3 puta poslovno) naravno prema ovomu sto procitah kod tebe. No ono sa sobaricom AJJOOOJJJ ja bih ju udavila, zabarikadirala bih se unutra hahaha koma!!!! Drago mi je da je muzic savjestan pa nosi kacigu sto se eto pokazalo presudnim u ovom slucaju. Anyway, citam te detaljnije uskoro. ciaos!

    avatar

    08.08.2007. (15:59)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Evo draga, ja sam se bas pripremila za depilaciju nogu, ali sam prvo pročitala tvoj post. Ova izdanja knjiga su mi prekrasna, a tvoje japanke potiču moju maštu kombiniranja....
    Vidjela sam i da ste bili u Tunisu, a da se spremaš i za Rusiju...lijepo se provedi i na ovim putovanjima koja te tek čekaju. Slikice od stana ću ti poslati mejlom kada još malo uredimo.
    Veliki pozdrav tebi i tvom Savršenom.

    avatar

    09.08.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...