not bad at all.. mi slagali hobotnicu ispod peke (he he, to kad imaš krušnu peć!) - krumpir na ploške, malo luka, češnjaka, (sviježeg) ružmarina, paradajza, soli (krupne), maslinovog ulja, vina... (nismo imali "petrušine" kako je išlo po receptu) ... mmmm....
30.07.2007. (21:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ne fali kapule u ovoj tvojoj romantičnoj priči, biće da je suza do bola, ali ideja je zanimljiva. Ja uvijek slažem tako da je krumpir prvi pa tek onda ostalo redom, ali super, vrijedi probati i drugačije, a što se tiče vina, volim ga staviti, ali tek pod kraj, tek toliko da malo odkrčka i ishlapi dio vode, a ostavi okus. Znam da će tebi to zvučati kao svetogrđe, ali čak se i u Zagrebu može naći sasvim solidno svježe ribe, ili bar to ja tako mislim, moguće da sam naivan, ali na Dolcu sam uspio kupiti škampe koji su još bili živi, drugdje mi to baš i nije polazilo za rukom :)
30.07.2007. (21:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e ne, neće se izist. ljubac veliki, dragi. odovod. sve je dobro. samo me straj da nikad više neću nigdi uspit ić odavde. a to baš i nije ka da san boga uvatila za jaja. čuvaj se:-*
02.08.2007. (00:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
izvrsno, ja tako pečem soma, al stavim ribu na vrh, a krumpir ispod, i dodam na luk jedan pomidor, papriku i mrkvu, ili što god od toga, ali kapare nisam kušala
09.08.2007. (17:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
xiola bleu
Ko je kuho?
30.07.2007. (20:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
not bad at all.. mi slagali hobotnicu ispod peke (he he, to kad imaš krušnu peć!) - krumpir na ploške, malo luka, češnjaka, (sviježeg) ružmarina, paradajza, soli (krupne), maslinovog ulja, vina... (nismo imali "petrušine" kako je išlo po receptu) ... mmmm....
30.07.2007. (21:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Ne fali kapule u ovoj tvojoj romantičnoj priči, biće da je suza do bola, ali ideja je zanimljiva. Ja uvijek slažem tako da je krumpir prvi pa tek onda ostalo redom, ali super, vrijedi probati i drugačije, a što se tiče vina, volim ga staviti, ali tek pod kraj, tek toliko da malo odkrčka i ishlapi dio vode, a ostavi okus. Znam da će tebi to zvučati kao svetogrđe, ali čak se i u Zagrebu može naći sasvim solidno svježe ribe, ili bar to ja tako mislim, moguće da sam naivan, ali na Dolcu sam uspio kupiti škampe koji su još bili živi, drugdje mi to baš i nije polazilo za rukom :)
30.07.2007. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
xiola:kuhar
rudarka: ispod peke ide celer, a ne persin
kogo:A da vidis tek na Utrinama...friske dagnje iz Novigrada dok je Karin bio pod cetnicima.
30.07.2007. (23:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Naravno da se sve pojelo kad kuhaš tako male obroke :)))
01.08.2007. (10:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zgdnevnik
Dobro da nisi napiso: ...sve sam pojeo... :)
01.08.2007. (12:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
barba
ajde i drugi su kušali...a Leya je bila posebna podrska
01.08.2007. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Wanda
e ne, neće se izist. ljubac veliki, dragi. odovod. sve je dobro. samo me straj da nikad više neću nigdi uspit ić odavde. a to baš i nije ka da san boga uvatila za jaja. čuvaj se:-*
02.08.2007. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Klara
izvrsno, ja tako pečem soma, al stavim ribu na vrh, a krumpir ispod, i dodam na luk jedan pomidor, papriku i mrkvu, ili što god od toga, ali kapare nisam kušala
09.08.2007. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...