Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • prorok

    Prijatan vikend ti želim
    pozdrav i osmjeh šaljem.

    avatar

    28.07.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Istina, primjećuje se da su mnogi otišlina odmor. Drago mi je što je s tvojom sekom ok kao i sa Noskom. Bit će još bolje. Ja sam pod virozom (baš čudno, usred ljeta a ja šmrčem i kašljem!)...ali ide nekako. Mogu ti iskreno napisati da sve više gubim interesa za blog a zbog čega...tko će znati? Valjda tako dođe svakome. Pozdrav draga u ime oboje...cmokkkk.

    avatar

    28.07.2007. (12:34)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Šuti dobro si prošla. To su ta kineska smeća za 2 kune. Nema do dobrog starog zippaša, samo treba to točit i održavat. I još kad ga izgubiš tri dana plakanja. Ovako ni brige, ni pameti, ni obrva ;))))

    avatar

    28.07.2007. (14:21)    -   -   -   -  

  • white rose

    hihi, draga fanny, neki na odmoru ... neki apstiniraju od blogiranja ...
    no, ti si kao i uvijek neumorna ...ti, kao uvijek, čovjeku zgriješ srce, dok te čita ...

    pusa zmaji ... i zmajinoj simpatijici

    a, ti, draga fanny, drugi puta u trafici objasni da ti bacač plamena ne treba ....

    avatar

    29.07.2007. (06:27)    -   -   -   -  

  • prorok

    Eh sipatija se pojavila , sjeti se
    svoje mladosti nek joj bude slatka prva ljubav.
    Tople pozdrave uzvraćamo ja i Julija tebi i Zmaji.

    avatar

    29.07.2007. (10:21)    -   -   -   -  

  • Njofra

    hehe na zemlji je sigurno :)

    avatar

    29.07.2007. (19:47)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Za ove vruće dane puno si i napisala. Stvarno je jebeno ljeto gubiti po ambulantama ali jebi ga. Top što sister na taj način razgovara o bolesti najbolje je što može učiniti. Imam slično iskustvo sa ocem. Sakrivanje i izbjegavanje teme može samo štetiti.
    Glup je onaj tata koji misli sinu reči da ljubav ide samo vikendom. Ljubav ne pita koji je dan...
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    30.07.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @PRPROK - tebi također ugodan početak tjedna :)
    @teuta - da, čudno je kihati i šmrcati ljeti, no to se događa, vjerojatno si uhvatila kakav virus. No, to kratko taje, pa dok ovo pišem - vjerujem da je pri kraju :)
    @Manga - Zippo je najbolji. Imam ja i srebrni upaljač (plinski), ali držim ga u ladici i povremeno očistim gravuru, no ne upotrebljavamo ga, jer da ode iz kuće, za čas bi "nestao". Inače čuvam stvari, ali za sunčane naočale i upaljače sam - totalno nemarna :)
    @white rose - kako mi je čudan ovaj novi nick :) Ova situacija s upaljačem je dobro završila - komično, a moglo je biti svašta... Paji je dobro - njemu nema što izgorjeti :)
    Zmaja i njena simpatija su baš slatki. Ona bi sad željela laufati i s kolegicama, a mali mora čekati na red. A tako je zaljubljen - ko pingvin. Neki put mi ga je žao. No, drago mi je u neku ruku da nije jako "zagrijana". Ne da si ona pomutiti komociju, čak ni zbog ljubavi :)@PROROK - eh, da sjećam se, zato imam razumijevanja za prvu ljubav. Pozdrav :)
    @1NJOFRA - ovu babu bi trebao staviti na svoj blog - skupa s lojtrom :)

    avatar

    30.07.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    E Fanika koja si ti mustra ;)))) Tek sad vidim da fali slika susjede u nizu. Recimo sa položajem nogu ko zadnje dvije, samo okrenuta prema objektivu..... :p
    Zloćka jedna ;))))))

    avatar

    30.07.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    ma ta kineska smeća uopće ne kupujem jer nakon nekoliko upotreba jedino što sa time možeš napraviti je baciti u smeće ili bezobrazo nekome pokloniti kao najbolja stvar na svijetu a pošto već jako dugo nemam neprijatelja u svom okruženju onda nemam kome takve gluposti uvaljavat ...
    ehhh polako dolazi to vrijeme kad će simpatije oblijetat Zmaju ...
    pozdrav :))

    avatar

    30.07.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Haha, južna susjeda je stvarno neumorna ;)
    Zmaja uživa, a i on :) Zeza ga na sve načine i voza, ali treba tako s muškima, da se ne razbahate... :)
    Ne bi vjerovali, ali jutros smo imali trening... Bilo je strašno hladno, smrzla sam se ko mali miš, još sam i u majici bez rukava i kratkim hlačama došla... Brrrrrrr :(
    Idem malo pronjonjati, preumorna sam...
    Pusa veeelika i pozdrav od Marte :)

    avatar

    30.07.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ooooo južna susjeda nema ukusa... u odijevanju :))
    nego tako dakle, neko se zaljubio?
    kod vas uvijek živo, a mala femili? :))
    eto dokaz ,da nije samo u velikim obiteljima veselo:))
    pusaaaaa

    avatar

    30.07.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • fanny

    @More ljubavi - da, dobro je u svemu tome što se nije opustila. Ja svoje boravke u ambulanti svedem na minimum, dođem - ostavim, dođem - pokupim, Noska gurnem preko reda, jer je star i invalid, pa ako on nema prednost, tko ima? :)
    Tata Čik je bio mustra, a takav je i danas, valjda zato toliko i brine. A mali je predobar, bistar i talentiran za sve, a ljubav ne bira godine ni vrijeme :)
    @Manga - hoćeš reći da sam pazila da je ne snimam u facu :) Ma nisam, časna riječ, baš sam je htjela uhvatit' sprijeda, ali, očito je bilo više šljiva na onu stranu - prema štreki. Čučala je pet minuta i nikako se okrenuti, psmtr #%$ÝampersandDD*"#$. Ma, nisam ja baš takova zloća kak ti misliš, prije janje malo. Trebao bi onda ovu babu vidjet' ta se čuje iz susjedne ulice, preko vrta. Kad je prije dva mjeseca brala susjedovu trešnju, zavukla se u krošnju. Zmaja je išla nabrati sebi, pa se popela na malu lojtru i brala, a ova kad je dreknula iz krošnje, mala je skoro aterirala. Opala joj zdjelica s trešnjama :))) A kad se na muža (papka) dere, to sluša cijela ulica, a on - mali - k'o miš :))) 'Bem ti muško...
    @dag - ima dobrih stvari kod Kineza, evo - ja rame za slike kupila, ima stvarčica koje nigdje nisam našla, ovako za kuću i svakodnevnu upotrebu. Znam, ima i bofla - za popi*dit, to zaobilazim u širokom luku :)
    @Luda Marta - Bolje da voza ona njega, nego on nju. Problem je u tome, da kad se tako da vozat' znači da je jako zaljubljen, a ne smije se nikoga povrijediti u takovom stanju. Baš smo jučer razgovarale o tome. Ne smije se nikada igrati s tuđim osjećajima, jer se to s kamatama vraća.
    Zmaja nije nikuda ni išla jutros (ponedjeljak je, tko vidio "rano" ustajati), no znači da je dobro da nije išla. Kad po kući hoda u trenirci, kako bi tek bilo da je u vodu išla. Ja se smrzavam, a nikako da si navučem nešto toplije, baš sam bedasta :) Pusa :)
    @Daniela - da je samo stvar ukusa u oblačenju... Ona nema takta, šlifa, kulture, a bogami ni karaktera. Živi otrov za bližu okolinu.
    Kod nas uvijek živo, što bi tek bilo da nas je više - ludnica. No ne žalim, dobro nam je i ovako :) Pusa tebi :)

    avatar

    30.07.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • Sylvia ;))

    Opet su nastali problemi...
    napisala sam sve u postu pa komentirajte

    avatar

    30.07.2007. (19:05)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro ti želim
    vidim da je netko jako vrijedan.
    Nadam se da je sa sekom i noskom sve ok.
    Topli pozdravi za tebe i zmaju.

    avatar

    31.07.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    konacno..dva dana pokusavm ostavit komentar no ne ide..:(( ali sad ipak procitah o gosponu forever young,o saljivom kucnom videu ala fanny i iskricama koje frcaju tamo negdje po frotir rucniku..ma sve vidim ide svojim tokom..osim u susjednom vrtu :)) jesi zlocka..pa di je uslikas bas sa najpozamasnije strane hehehehe tebi i tvojima veliki kiss i opet pitam - jel doslo ono pisamce za zmaju?>??

    avatar

    31.07.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • tyche

    Tko zna kakve su sile necastive u tom upaljacu bile kad ga niste mogli pogasiti - i bolje da si ga se rijesila - al jos nisam cula da upaljac moras toljagom mlatiti da ugine! No dobro, bar nije bilo vece stete :) hvala Bogu...
    Sto se tice susjede - vidi se da predano radi, ove slike mogu biti uzor mladima !!! Osim stila u odijevanju, tu je malko posemerila uzorke - al za koga je, dobro je valjda.
    Tu nema ni govora o ikakvom kupanju, temperature su s jutra 9-12 celzija, a preko dana 16-20 ... i tako danima, mi pojma neimamo sto je vrucina vec jaaaako dugo - dok se pas jadan zavlaci u krilo cim sjednem pred racunalo ili tv, a cim se pojavi ono malo sunca trci na balkon i legne pa uziva i gusterise ( hm - pudal koji gušteriše - nije bas da stima, al kad se tako kaze za bitje koje voli lezati na suncu - gušteriše se, sto bi rekli braca Srbi i mi Osječani - iliti - gusterizira da budemo po hrvatskom cistom izricaju ).
    Hajd puno kisonosnooblacnih s povremeno suncem pozdrava tebi i ekipi :) hug

    avatar

    31.07.2007. (12:15)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Bloody Soul - dođem čim stignem :)
    @H@ck - shvačam ja vas dečke, znam da mu nije ugodno, možda misli da sam neka nadžak-baba, a nisam. Zato mi se sviđa što je takav zbunjator, odmah znaš kako diše. Bome, zabrinula bih se da nije :) Možda bi mu ti trebao dati kakav savjet :)
    @PROROK - znaš valjda, ja sam uvijek - na sto konja. Pozdrav :)
    @sunflower - ma ovih dana kad i dođem na blog, sporo se otvaraju komentari, nekima ostavim, nekima ne... Nije ništa stiglo, već bi ti ja javila, bez brige.
    A susjeda je komična, a ja zločesta, no ne volim lakome ljude, inače je ne bih toliko eksponirala, a i sva je vražja - za*ebana. Ne mogu si pomoći. Pozdrav :)
    @tyche - ma najmanje je što nije uskladila garderobu. Vrag od žene je, neki puta mi je žao kad viče na sve oko sebe - muža, sina, cucke, kokoši...
    Čuvaj mi malu Maggie, - da ne prehladi :)

    avatar

    31.07.2007. (14:22)    -   -   -   -  

  • fanny

    @tyche - ja vilom sunce, baš kao gušter, pa mi taj izraz "gušteriše", baš treba u leksiku. Hvala (ma neka je i "istočnjački", nema veze, mene to ne dira) :)

    avatar

    31.07.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Ajme, i ja se smrzavam, navukla duple čarape, dugu trenirku, potkošulju i dvije majice, a ovi moji mi se smiju... Vele da nisam pri sebi, a meni hlaaaadno... Jutros smo bili u vodi i smrzla sam ko mali mačak, a vani 14 stupnjeva - još gore...
    Nešto me počela glava cukati, idem malo u krpe... Poćerajte Zmaju na trening, ako i ne plivamo - pričamo, zezamo se...
    Pusu veliku šaljem i pozdrav, Marta :)

    avatar

    31.07.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Znači Zmaja nam se zaljubiškala, kako slatko:))
    Nego, kako se ti uspiješ kupati, ja se doslovno smrzavam ovih dana, više bez makar tanke jaknice ne izlazim iz kuće?!

    avatar

    02.08.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...