Komentari

nikomnirijeci.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • D e l p h i n a

    digni glavu stara, nisi sama i niposto nisi bezvrijedna...ja sam u istoj situaciji, ali sam shvatila da moj zivot ne ovisi o tome hocu li imati partnera ili ne..najvaznije je da sam zadovoljna sobom i onda ce se sve poslozit...ljeto je, ako ikad, sad je najbolje bit solo...okreni se oko sebe, uzivaj u zivotu, okreni se druzenju s prijateljima i nikad nemoj prestat sebe cijenit i onda ce te drugi poceti vise cijenit i sve ce se, kako rekoh, poslozit...evo, prvi put sam tu, ali sam ti imala potrebu odgovorit jer tocno znam kako ti je...

    avatar

    15.07.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    A da probaš direkt u glavu? Obično se time skrate mnoge muke.
    Bezvrijedna si zato što nemaš partnera? Kako krivo...

    avatar

    15.07.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • nikom ni riječi...

    obzirom u kakvom sam stanju bila kad san pisala post, dobro da nisan napisala nešto još luđe. u biti, onaj zarez između ne mogu više živjeti sama i osjećati se bezvrijedno je trebao malo popravit stvar, al očito nije. nisam, naime, nipošto tila reć da san bezvrijedna jer san sama. jer to i ne mislim. ali mislin ovo: kad te netko zavoli, daje ti time do znanja da barem njemu (njoj) "vrijediš" više nego itko drugi. ne mislim, ne daj bože, na neku materijalnu vrijednost. mislim na ono emotivno, naravno. godinama nisan to doživila. da san nekome na prvom mistu, da je netko želi moj zagrljaj, da iman kome kazat ono najintimnije šta iman za reć. ma shvaćate sve vi šta želin kazat. želim imat tu vrstu potvrde da vrijedim. iskrena san šta se toga tiče. želin proć priko rive s njim pod ruku i bit sretna. nisan žena koja je odabrala, barem ne svjesno, bit sama. i sigurna san da postoji nešto podsvjedno šta me koči u tome, al ne znan šta. eto.

    avatar

    15.07.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • delfina

    Prvo, kako ti točno znaš da te neće? Drugo, ne izbjegavat. Ni njega, ni bilo koga. Treće, što ti je 36 i što je on mlađi, to ti je samo olakotna okolnost da se sasere totalno. On misli da si ti velika i mudra i svašta. Četvrto, to što ti misliš da si pokazala, to ne znači da je on vidio. Svi smo smrtni i život nije dovijeka. Safataj ga negdje i bum u glavu. Najgore što ti se može dogodit je da ti kaže: ne. A jel se od toga umire? Ne. A ako ti kaže ne, onda ti i nije baš toliko sličan koliko ti se učinilo. Pa opet nije šteta nikakva. Aj sretno.

    avatar

    17.07.2007. (01:46)    -   -   -   -  

  • nikom ni riječi...

    draga delfina, hvala na utješnim riječima. kako znam da me neće? pa tako šta san mu jasno dala do znanja da mi je "napet", kako mi to ovdi kažemo, a nije ništa nakon toga učinija. a ima moj broj, zna mi ime, prezime, nadimak, adresu, ... možda jedino ne zna moju krvnu grupu, al ne znam je ni sama. e, da, zna mi i broj telefona i mobitela. znam ga 3-4 mjeseca. nije homić. ako do sad nije ništa poduzeo, i neće. nema šanse da ću se zavaravat.

    avatar

    18.07.2007. (02:24)    -   -   -   -  

  • Žaklina u raljama života

    jooj, u 6 u jutro sigurno neću napisati ništa pametno.
    čekaj i vidi, s nekim tko ti se sviđa uvijek treba biti dobra frendica, u mom slučaju se desi da ili on misli isto, ali ne zna pokazati jer me se boji, ili luđa varijanta- da se palimo u različitim vremenima. i još nešto, ponekad stvarno mislim da on suptilne fore i upucavanja kod njih ne prolaze, nego direktno za jajca (naravno to nikada nisam napravila, ali trkeljam)!

    avatar

    24.07.2007. (06:01)    -   -   -   -  

  • delfina

    I, jesmo li riješili frku?

    avatar

    11.08.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • flora groult

    pratim tvoje blogove već dugo, žao mi je što radiš ovolike pauze u pisanju, a znaš i sama da ti stavljanje misli "na papir" ipak čini dobro, makar malo bolje...

    avatar

    23.08.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...