Komentari

grungesoundman.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • znas ti tko sam...

    hmmm...vidim nest si se ohladio od pisanja posta....
    zao mi je zbog toga, ali mislim da ga nebi trebao obrisati....
    mozda ti se sada neda pisati ali vjeruj mi bit ce ti zao poslje...
    bolje mao razmisli i kao sto si sam rekao promjeni dizajn, ubaci koju pjesmu sliku
    i bit ce superrr....iako je i sada stvarno coolll....nadam se da ces razmisliti i biti i dalje tu te djeliti dobro i lose s drugima....
    pusaa velikaaa od mene i dobro razmisli nemoj odmah donasati odlukee...kisss

    avatar

    08.07.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  • slavitza

    NE! To je sve što ću reći.

    avatar

    09.07.2007. (04:18)    -   -   -   -  

  • slavitza

    A ustvari, reći ću još par stvari...:
    Kužim te, donekle...i stvarno izbjegavaj svađe preko bloga, tj. da se takve neugodne situacije nastavljaju preko bloga, on ne služi za to...uostalom, ko sam ja da ti govorim..radi što hoćeš, ali be careful.
    Ybg...hmmm...ccc... :-l
    Rekao si da ti mi kažemo što da učiniš. Evo, ja ti kažem da ne obrišeš svoj blog, ali ako baš moraš, daj mi Msn, hehe...napravila sam ga i ja, sjećam se kad si me pitao za njega pa evo... ;)
    I djeluje ti tvoj blog 'mrtvo'? Pa napravi par promjena, odmah će ti bit življi..tak sam ja malo na svoj blog dodala crvenih detalja...a ako ne znaš si napraviti neki svoj vlasiti dizajn pa ga staviti, radi onda promjene na originalnom predlošku...tak sam ja...to odeš tam na dizajn i onda piše neš ''html kod predloška'', tak neš, pa sad tam nešt mrdaš, malo se namučiš...sve u svemu, ti kako god želiš, ali evo ja bih voljela da tvoj blog ostane. Moje mišljenja.
    Drž se!

    avatar

    09.07.2007. (04:32)    -   -   -   -  

  • jam

    daj ne fantaziraj ! nije da sam sebična al ak ugasiš blog ne vjerujem da ćemo ostat u kontaktu ,kak smo krenuli...znam da delaš i da nemaš vremena,a ni novaca,bez brige,budi sretan,ali i to je za ljude...a kaj se muzike tiće....igore...kolego...jesi siguran da ima dovoljno struje da tolko proćitaš ak krenem pisat o svojim doživljajima? ti ponajviše znaš da sam slaba na vokabularu al kaj bi o granđu mogla svašta reć iliti napisat....jao...boli glava aka prsti.ja neznam...više nemrem ni prisluhnut neku pjesmu tog žanra a da se ne poćnem tepst.poslušaj si screaming trees-nearly lost you....agagagagagghghghgh...mmmmmm...nemoj da tako uskoro poćneš pjevat svom blogu...ugl. stvar je bezriječna,bezvremenska i bez još nešto.evo nemrem se izrazit,zaista utrnem kad ju slušam,ali i ostale pjesme..ponajviše od meni najdražeg pearla i soundgardena....e,,,naš kaj je bilo na maturalcu!!!!!(?) kaj ne znaš? a dobro reći ću ti kad tolko navaljuješ.....upoznala sam dečka ćiji tata svira sa prodigyem...možda sam ti to ćak i rekla,,,al ono senilnost zlatne ribice mi je jaća strana.kmee....not! ok..malo se bona razpisala...sorkać kokić....neven ciganović mi je u rodu btw.shalim se..kak sam smješna...moš mislit...da...........ok jesam li ja to dosadna il mi se ćini?
    ćini mi se...ugl...ljepo se ti meni jawi pa ćemo o muzici,ak oćeš pikni sms pa me doma nazoveš il ja tebe..a blog nemoj gasit i moj je u kurcu al legende žive vječno!!!

    avatar

    09.07.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  • you are killing me!!!!!

    ej...navratih,nemoj brisat,malo ga dotjeraj
    i bit će ok!!!i za inat nekim glupanima
    što si napisao da si imao frke...
    poZz

    avatar

    13.07.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • jam

    e....e...kaj je trebala znaćit ona tvoja poruka na blogu.. nešto da mađarska nema more..???

    avatar

    22.07.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...