Ne znam gletati. Ovi tvoji opisi jedalačkih orgijanja iz prošlog posta skoro pa su me natjerali da ozbiljno razmotrim povratak omnivorskim korijenima, što je izuzetno postignuće kakvim se diči još jedino restoranska ponuda u Španjolskoj. A Tori... Pa valjda se bu i do Dublina dokuturala još koji put, da i ja malo čujem kak' tuli uživo. Ak' opet ne fulam karte. :))
04.07.2007. (22:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mene sad još puca kako je bilo divno. ali, barem sam stigla do 2. reda :D
05.07.2007. (18:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
miffy
morana, nazalost, moram te razocarati: posjetih SLADO-MAZO (relativno novo-otvorena palacinkarnica na martinovki, adresa: zelinska 7). kako sam se tamo obrela? nakon posla utazivala sam si glad đank fudom, a nakon toga pozeljeh nesto slatko. moja pak svinjeca polovica nas je svojim prometalom na moju molbu odvela do navedenog ugostiteljskog objekta. priznajem, moja ocekivanja su bila daleko prevelika, i moje vizije skoro pa neostvarive u ovoj drzavi primitivaca gdje rijetki ugostitelji znaju napraviti atmosferu u restaču, bircu itd. na spomen pojma palacinkarnice zamisljam mali intimni prostor u zuto-bijelo-njezno narancastim tonovima okupan u jutarnjem suncu s malim slatkim stolicima, i malim stolicama s jastucicima, s njeznim zavjesicama na neke cveteke ili npr. kuhinjski pribor, ili neke male vockice. palacinke pece i donosi neka vesela, svjeza i slatka djevojka cista tena, bistra oka i siroka osmijeha. od posudja ocekujem da je bijelo, da ti se palacinkice serviraju uz lijepu sarenu salveticu, da su salice i posudica za mlijeko male i bublaste, onako da je sve maleno, slatko, cisto i svjetlo i da se miris palacinki mijesa s mirisom fine kave. get the picture? i sto me doceka kad stignem u zelinsku 7? prcvarnica. izgleda malo bolje od prosjecne prcvarnice jer je novo pofarbano, ali je ipak prcvarnica. tamo vise 2 studosa, a treci ekčli pece palacinke. prostor ne djeluje nimalo apetitlih, a zbog navedenih studosa masne kose odaje dojam prljavoce. pozeljela sam se okrenuti i otici da se nikad ne vratim. ipak, moja je zelja za slatkim bila jaca pa sam ipak krocila u taj ... objekt. s uzasom spoznah da nema mjesta za sjesti. puf! moja vizija se u trenu rasplinula... mozes samo s nogu drmnuti svoju porciju, a onda put pod noge – kao u onim grozomornim pica katovima. u kutu tog „stolica“ gdje mozes prozdrijeti palacinku stoji neki masni i vec sto puta isprevrtani KLIK u svom ogromnom A2 formatu (to valjda da sise fotkanih koki izgledaju jos vece?) s natpisom „200 sisa unutra“. blju. studos-palacinkar je ljubezan, ali pomalo iritantan. treba mu 6 dana da iz frizidera izvadi posudu sa smjesom za palacinke. ja narucim 1 palacinku s nutelom – od soka nisam bila u stanju ni pogledati meni ni birati neke kerefeke. dok se studos kilavio s tom palacinkom ja sam osmotrila ponudu namaza i s uzasom ustanovila da imaju neki koma preljev od cokolade u boci zapremine cca 4L koji se odaziva na ime ČOKI. etiketa izgleda ko one iz najcrnjeg komunizma, a vjerujem da je i okus takav – nisam probala. dakle, ne samo da nemaju TOPLJENU COKOLADU, nego se nisu udostojali nabaviti ni neki posteni preljev tipa schwartau ili barem slovenski sladki greh (a i to je neki jadnicki surogat za pravu rastopljenu cokoladu)! kad je studos konacno ispekao tu moju nesretnu palacinku, namazao ju je nutelom - skrtareci – tanko i na samo jednu polovicu i PRSTIMA zarolao (ne zelim ni misliti o tome sto je dirao prije nego sto sam ja dosla), a nakon rolanja – POTAPSAO. blju. platih i izletih. ne vracam se vise nikad tamo. a sad o palacinki. velicina ok. izgled ok. masnost – nakon diranja prste ne treba odmascivati cilit bangom. okus – pa nije skroz losa, ali nesto fali. i ne radi se samo o pomanjkanju namaza. nekako je... ne znam... bljutava. okus je nekako... proziran. kao da je cijela ta palacinka razvodnjena. uglavnom, morana, ako zelis palacinke, morat ces do mene u centar - u pivnicu ili na cvjetni trg. te su palacinke stvarno fine. i nakon sto pojedem 1, zelim jos, i jos i jos! nakon ove SADO-MAZO zelim gucnuti malo neke opake rakijestine da mi dezinficira jednjak od caporaka studosa-palacinkara...
05.07.2007. (20:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zara, preobraćivanje nejednika velik je izazov, ali i najveća pohvala. miffy, to smo onda riješile, ne idemo u slado-mazo, iako im svaka pohvala na imenu.
06.07.2007. (08:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danelectro
slado-mazo, kako jebeno dobro ime! a jel netko bio na onima palačimkama kod sheratona negdje? tamo ima svakojakih, a moja svinjska i ja se spremamo već mjesecima. vidim da si tori stavila prije neg ti ja svoje poslala, ali dobro jer moje i nisu nekaj. kaj nije zakon ona priča o beekeepericama? mogla bi dolepršat jedan dan kod mene pa meni nešto finoga skuhat ;)
06.07.2007. (18:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim kada ljudi vole, tada su najljepši, i najviše ljudi, a ova muzika mi zvuči bolje nego što bi to sama Tori vjerojatno htjela, jer kladio bi se da joj nije bitno da se svidi, vjerujem da vrlo iskreno i baš iz dubine srca radi to što radi, a to mi nije teško cijeniti :)
08.07.2007. (01:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sa "muškim" poslovima sam na "vi", ali ne toliko što mi to ne bi išlo, nego se pravim intelektualcem kada treba pljunuti u šake i odraditi, jer lakše je, a i ljepše, mudrovati u hladovini. Nešto malo platim, nešto preskočim i život ide u miru i harmoniji, potreba i moje, rekao bi kada bi bio iskren, lijenosti. Tu i tamo nešto napravim, a onda uz punu pažnju i jednoznačno uvažavanje želja, željica, muha i mušica, očekujem višednevno milovanje ega, čak bi i kakvu medalju primio da netko nudi, a moja se ženica bar dobrohotno pravi da me razumije i sve to uvažava, pa je piva na 8,5 stupnjeva, čim poželim dobijem je u roku od ne više od 7 sekundi, a na radiju milozvučno pjeva Jasmin Stavros ili Jole, jer eto, volim puni doživljaj trenutka :)
08.07.2007. (01:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Što se palačinki tiče u dobrom su mi sjećanju ostale one od jučer, a i u Gabreku u Samoboru nisu loše, dapače, ali neovisno o obilnosti, najviše pašu ne predugo nakon dobre porcije crvenih bjelančevina :)
08.07.2007. (01:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ivana
Kako je bilo s ujakom?! Hi hi... ("Zlica" osmijeh) Mi smo bili u Trakošćanu. I sve je lijepo i brežuljkasto i šumovito i mirno... Sve je bilo super osim hrane. :( Pričat ću ti...
09.07.2007. (09:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sladomazo
Evo ako nije bed da odgovorim dragoj miffy na to što mi je "posrala" lokal. Slučajno sam nešto guglao i naletim na njen komentar. I sad svaka kritika je dobrodošla ,i meni je samom drago vidjeti razmišljanja i najzahtjevnijih mušterija..Zato i volim internet.
Ovako,:
Po datumu tvog komentara je očigledno da si bila u lokalu nekih petnaestak dana nakon otvaranja i mi smo bili NOVI u kompletno svemu. Nikakvi studenti nisu bili u điru,palačinke sam (nakon 2-3 dana "brzog tečaja") pekao ja,vlasnik lokala. A molim te da odstojiš nad šparetom na kojem izgara ulje na visokim temperaturama po 15 sati pa dođi da ti neko pogleda kosu.
Vidim da nam se gledanje na ugođaj i sistem poslovanja ne slaže,i to poštujem. Svi mi imamo svoje ideje,praksa diktira opstanak lokala. Ono što si ti navela je jako slatko,ali bi u takvom lokalu cijene morale biti troduplo veće da bo poslovanje bilo u ikakvom plusu.
Što se tiče motanja prstima.,ono je u ugostiteljstvu dozvoljeno,a tada JA ,a sada cure koje rade tamo peru ruke praktički nakon svakih par palačinki ili doticaja sa novcem. I to je sasvim dosta.
To što ti imaš filing da sam ja češao šupak prije tvoje palačinke ,samo pokazuje da imaš ozbiljnih predrasuda glede muškaraca. Pa ovom prilikom upućujem iskrenu sućut tvojoj "svinjećoj polovici".
Kao i totalno pretjerana reakcija na pojave sisa po časopisima. Sise ko sise,kom se gleda neka gleda,ko nevoli nemora.
"od soka nisam bila u stanju ni pogledati meni ni birati neke kerefeke. dok se studos kilavio s tom palacinkom ja sam osmotrila ponudu namaza i s uzasom ustanovila da imaju neki koma preljev od cokolade u boci zapremine cca 4L koji se odaziva na ime ČOKI. etiketa izgleda ko one iz najcrnjeg komunizma, a vjerujem da je i okus takav – nisam probala"
E sad ,ovo me zabolilo.
MOžda sam zato i odlučio replicirati. Ovo je notorna LAŽ. NIKADA u lokalu nije bilo ništa od namaza da nije čista kvaliteta. cijela ova ČOKI priča koju sam citirao je plod tvoje mašte. Nije mi cilj da drugima nešto dokazujem,.neka dođu i vide. Dođi i ti opet,možda smo se popravili? Ali ja i ti dobro znamo da tog predmeta naziva ČOKI tada nije ( a i nikad prije toga) bilo u lokalu,.Niti se sjećam u životu da sam sličnu stvar kupio ni za lokal ni za doma.
Jedini preljevi koje imamo su jedni te isti i to od karamele,čokolade i jagode,pakiraju se u plastične boce od 1l. Kao kečap. Svi su sa njima zadovoljni i ti imaš pravo da ne budeš,Ali je jako bezobrazno da se iznose izmišljene stvari. Odlične su kvalitete,nijedan nema 4l ,niti se sigurno zove Čoki.
KOji su tvoji razlozi pretjeranog pljuvanja,kićenja same priče lažima da bi vald bila interesantnija??(uz to da poštujem svačije pravo da se izrazi i da ima jedinstveno mišljenje)??
Stvarno neznam zašto. Ti vald znaš.
Što se tiče škrtarenja na nutelli, to je isto priča za sebe. U ugostiteljstvu postoji nešto što se zove NORMATIV i mazanje palačinke od 40cm promjera sasvim zadovoljava mazanje samo jedne polovice nutelom,i na tu površinu ide od 60-70- g nutelle koja ima svoju(jako skupu) cijenu. 850g košta 40kn,od toga ispadne oko 13-14 palačinki iz jedne teglice. I tako mora biti. Ako bi stavljao više,onda bi išao u "minus" sa tim materijalom i nakraju mjeseca nebi imao ni profita,a imao bi i osnove da mi netko spiči kaznu jer mi ne "klapaju" kasa i skladište.
Ti se izgleda vodiš po onoj :"Don't let the truth to get in the way of a good story"...
E pa dobra ti je priča.Lijepo "zasoljena". Probavljivija od jebene palačinke,
Jedina je razlika da je poslije palačinke stomak sit,a poslije laži raste nos.
03.10.2007. (15:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZaraZna
Ne znam gletati. Ovi tvoji opisi jedalačkih orgijanja iz prošlog posta skoro pa su me natjerali da ozbiljno razmotrim povratak omnivorskim korijenima, što je izuzetno postignuće kakvim se diči još jedino restoranska ponuda u Španjolskoj. A Tori... Pa valjda se bu i do Dublina dokuturala još koji put, da i ja malo čujem kak' tuli uživo. Ak' opet ne fulam karte. :))
04.07.2007. (22:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Amberka
mene sad još puca kako je bilo divno. ali, barem sam stigla do 2. reda :D
05.07.2007. (18:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
miffy
morana, nazalost, moram te razocarati: posjetih SLADO-MAZO (relativno novo-otvorena palacinkarnica na martinovki, adresa: zelinska 7). kako sam se tamo obrela? nakon posla utazivala sam si glad đank fudom, a nakon toga pozeljeh nesto slatko. moja pak svinjeca polovica nas je svojim prometalom na moju molbu odvela do navedenog ugostiteljskog objekta. priznajem, moja ocekivanja su bila daleko prevelika, i moje vizije skoro pa neostvarive u ovoj drzavi primitivaca gdje rijetki ugostitelji znaju napraviti atmosferu u restaču, bircu itd. na spomen pojma palacinkarnice zamisljam mali intimni prostor u zuto-bijelo-njezno narancastim tonovima okupan u jutarnjem suncu s malim slatkim stolicima, i malim stolicama s jastucicima, s njeznim zavjesicama na neke cveteke ili npr. kuhinjski pribor, ili neke male vockice. palacinke pece i donosi neka vesela, svjeza i slatka djevojka cista tena, bistra oka i siroka osmijeha. od posudja ocekujem da je bijelo, da ti se palacinkice serviraju uz lijepu sarenu salveticu, da su salice i posudica za mlijeko male i bublaste, onako da je sve maleno, slatko, cisto i svjetlo i da se miris palacinki mijesa s mirisom fine kave. get the picture? i sto me doceka kad stignem u zelinsku 7? prcvarnica. izgleda malo bolje od prosjecne prcvarnice jer je novo pofarbano, ali je ipak prcvarnica. tamo vise 2 studosa, a treci ekčli pece palacinke. prostor ne djeluje nimalo apetitlih, a zbog navedenih studosa masne kose odaje dojam prljavoce. pozeljela sam se okrenuti i otici da se nikad ne vratim. ipak, moja je zelja za slatkim bila jaca pa sam ipak krocila u taj ... objekt. s uzasom spoznah da nema mjesta za sjesti. puf! moja vizija se u trenu rasplinula... mozes samo s nogu drmnuti svoju porciju, a onda put pod noge – kao u onim grozomornim pica katovima. u kutu tog „stolica“ gdje mozes prozdrijeti palacinku stoji neki masni i vec sto puta isprevrtani KLIK u svom ogromnom A2 formatu (to valjda da sise fotkanih koki izgledaju jos vece?) s natpisom „200 sisa unutra“. blju. studos-palacinkar je ljubezan, ali pomalo iritantan. treba mu 6 dana da iz frizidera izvadi posudu sa smjesom za palacinke. ja narucim 1 palacinku s nutelom – od soka nisam bila u stanju ni pogledati meni ni birati neke kerefeke. dok se studos kilavio s tom palacinkom ja sam osmotrila ponudu namaza i s uzasom ustanovila da imaju neki koma preljev od cokolade u boci zapremine cca 4L koji se odaziva na ime ČOKI. etiketa izgleda ko one iz najcrnjeg komunizma, a vjerujem da je i okus takav – nisam probala. dakle, ne samo da nemaju TOPLJENU COKOLADU, nego se nisu udostojali nabaviti ni neki posteni preljev tipa schwartau ili barem slovenski sladki greh (a i to je neki jadnicki surogat za pravu rastopljenu cokoladu)! kad je studos konacno ispekao tu moju nesretnu palacinku, namazao ju je nutelom - skrtareci – tanko i na samo jednu polovicu i PRSTIMA zarolao (ne zelim ni misliti o tome sto je dirao prije nego sto sam ja dosla), a nakon rolanja – POTAPSAO. blju. platih i izletih. ne vracam se vise nikad tamo. a sad o palacinki. velicina ok. izgled ok. masnost – nakon diranja prste ne treba odmascivati cilit bangom. okus – pa nije skroz losa, ali nesto fali. i ne radi se samo o pomanjkanju namaza. nekako je... ne znam... bljutava. okus je nekako... proziran. kao da je cijela ta palacinka razvodnjena. uglavnom, morana, ako zelis palacinke, morat ces do mene u centar - u pivnicu ili na cvjetni trg. te su palacinke stvarno fine. i nakon sto pojedem 1, zelim jos, i jos i jos! nakon ove SADO-MAZO zelim gucnuti malo neke opake rakijestine da mi dezinficira jednjak od caporaka studosa-palacinkara...
05.07.2007. (20:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
zara, preobraćivanje nejednika velik je izazov, ali i najveća pohvala.
miffy, to smo onda riješile, ne idemo u slado-mazo, iako im svaka pohvala na imenu.
06.07.2007. (08:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danelectro
slado-mazo, kako jebeno dobro ime! a jel netko bio na onima palačimkama kod sheratona negdje? tamo ima svakojakih, a moja svinjska i ja se spremamo već mjesecima. vidim da si tori stavila prije neg ti ja svoje poslala, ali dobro jer moje i nisu nekaj. kaj nije zakon ona priča o beekeepericama? mogla bi dolepršat jedan dan kod mene pa meni nešto finoga skuhat ;)
06.07.2007. (18:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Volim kada ljudi vole, tada su najljepši, i najviše ljudi, a ova muzika mi zvuči bolje nego što bi to sama Tori vjerojatno htjela, jer kladio bi se da joj nije bitno da se svidi, vjerujem da vrlo iskreno i baš iz dubine srca radi to što radi, a to mi nije teško cijeniti :)
08.07.2007. (01:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Sa "muškim" poslovima sam na "vi", ali ne toliko što mi to ne bi išlo, nego se pravim intelektualcem kada treba pljunuti u šake i odraditi, jer lakše je, a i ljepše, mudrovati u hladovini. Nešto malo platim, nešto preskočim i život ide u miru i harmoniji, potreba i moje, rekao bi kada bi bio iskren, lijenosti. Tu i tamo nešto napravim, a onda uz punu pažnju i jednoznačno uvažavanje želja, željica, muha i mušica, očekujem višednevno milovanje ega, čak bi i kakvu medalju primio da netko nudi, a moja se ženica bar dobrohotno pravi da me razumije i sve to uvažava, pa je piva na 8,5 stupnjeva, čim poželim dobijem je u roku od ne više od 7 sekundi, a na radiju milozvučno pjeva Jasmin Stavros ili Jole, jer eto, volim puni doživljaj trenutka :)
08.07.2007. (01:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mojobrok
Što se palačinki tiče u dobrom su mi sjećanju ostale one od jučer, a i u Gabreku u Samoboru nisu loše, dapače, ali neovisno o obilnosti, najviše pašu ne predugo nakon dobre porcije crvenih bjelančevina :)
08.07.2007. (01:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ivana
Kako je bilo s ujakom?! Hi hi... ("Zlica" osmijeh)
Mi smo bili u Trakošćanu. I sve je lijepo i brežuljkasto i šumovito i mirno...
Sve je bilo super osim hrane. :( Pričat ću ti...
09.07.2007. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sladomazo
Evo ako nije bed da odgovorim dragoj miffy na to što mi je "posrala" lokal.
Slučajno sam nešto guglao i naletim na njen komentar. I sad svaka kritika je dobrodošla ,i meni je samom drago vidjeti razmišljanja i najzahtjevnijih mušterija..Zato i volim internet.
Ovako,:
Po datumu tvog komentara je očigledno da si bila u lokalu nekih petnaestak dana nakon otvaranja i mi smo bili NOVI u kompletno svemu.
Nikakvi studenti nisu bili u điru,palačinke sam (nakon 2-3 dana "brzog tečaja") pekao ja,vlasnik lokala. A molim te da odstojiš nad šparetom na kojem izgara ulje na visokim temperaturama po 15 sati pa dođi da ti neko pogleda kosu.
Vidim da nam se gledanje na ugođaj i sistem poslovanja ne slaže,i to poštujem. Svi mi imamo svoje ideje,praksa diktira opstanak lokala.
Ono što si ti navela je jako slatko,ali bi u takvom lokalu cijene morale biti troduplo veće da bo poslovanje bilo u ikakvom plusu.
Što se tiče motanja prstima.,ono je u ugostiteljstvu dozvoljeno,a tada JA ,a sada cure koje rade tamo peru ruke praktički nakon svakih par palačinki ili doticaja sa novcem. I to je sasvim dosta.
To što ti imaš filing da sam ja češao šupak prije tvoje palačinke ,samo pokazuje da imaš ozbiljnih predrasuda glede muškaraca. Pa ovom prilikom upućujem iskrenu sućut tvojoj "svinjećoj polovici".
Kao i totalno pretjerana reakcija na pojave sisa po časopisima. Sise ko sise,kom se gleda neka gleda,ko nevoli nemora.
"od soka nisam bila u stanju ni pogledati meni ni birati neke kerefeke. dok se studos kilavio s tom palacinkom ja sam osmotrila ponudu namaza i s uzasom ustanovila da imaju neki koma preljev od cokolade u boci zapremine cca 4L koji se odaziva na ime ČOKI. etiketa izgleda ko one iz najcrnjeg komunizma, a vjerujem da je i okus takav – nisam probala"
E sad ,ovo me zabolilo.
MOžda sam zato i odlučio replicirati.
Ovo je notorna LAŽ. NIKADA u lokalu nije bilo ništa od namaza da nije čista kvaliteta. cijela ova ČOKI priča koju sam citirao je plod tvoje mašte.
Nije mi cilj da drugima nešto dokazujem,.neka dođu i vide. Dođi i ti opet,možda smo se popravili?
Ali ja i ti dobro znamo da tog predmeta naziva ČOKI tada nije ( a i nikad prije toga) bilo u lokalu,.Niti se sjećam u životu da sam sličnu stvar kupio ni za lokal ni za doma.
Jedini preljevi koje imamo su jedni te isti i to od karamele,čokolade i jagode,pakiraju se u plastične boce od 1l. Kao kečap.
Svi su sa njima zadovoljni i ti imaš pravo da ne budeš,Ali je jako bezobrazno da se iznose izmišljene stvari.
Odlične su kvalitete,nijedan nema 4l ,niti se sigurno zove Čoki.
KOji su tvoji razlozi pretjeranog pljuvanja,kićenja same priče lažima da bi vald bila interesantnija??(uz to da poštujem svačije pravo da se izrazi i da ima jedinstveno mišljenje)??
Stvarno neznam zašto. Ti vald znaš.
Što se tiče škrtarenja na nutelli, to je isto priča za sebe.
U ugostiteljstvu postoji nešto što se zove NORMATIV i mazanje palačinke od 40cm promjera sasvim zadovoljava mazanje samo jedne polovice nutelom,i na tu površinu ide od 60-70- g nutelle koja ima svoju(jako skupu) cijenu.
850g košta 40kn,od toga ispadne oko 13-14 palačinki iz jedne teglice. I tako mora biti.
Ako bi stavljao više,onda bi išao u "minus" sa tim materijalom i nakraju mjeseca nebi imao ni profita,a imao bi i osnove da mi netko spiči kaznu jer mi ne "klapaju" kasa i skladište.
Ti se izgleda vodiš po onoj :"Don't let the truth to get in the way of a good story"...
E pa dobra ti je priča.Lijepo "zasoljena". Probavljivija od jebene palačinke,
Jedina je razlika da je poslije palačinke stomak sit,a poslije laži raste nos.
03.10.2007. (15:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...