Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • babyblue

    S poštovanjem,ka jste se uhvatili Kire koji nas razveseljava?
    Recimo,zašto ništa ne zamjerate Jadranki Kosor? Zašto,hm...

    avatar

    30.06.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • moja banana

    hahahah šjor Nenade jako se slažem sa svim šta pišete. moja banana

    avatar

    30.06.2007. (14:50)    -   -   -   -  

  • Đus

    pa moramo držati korak sa zapadom- Amerika ima "bushizme", mi imamo "kirinizme". a s druge strane ne znam čemu toliko iščuđavanje, pa pismeni i elokventni sabornici u našoj zemlji su endemične vrste.

    avatar

    30.06.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • nikomah.blog.hr

    Pa kiro i je za duboko u noć:-), da sam ja sanader samo noću bi mu i davala da priča dok svi spavaju, da ga ne čuju:-)

    avatar

    30.06.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • gumi

    Divne riječi. Tražite odgovornost za korupciju i pljačku. A što je bilo s onim pisamcem koje ste dobili na kućnu adresu a ticalo se malverzacija u Vodoopskrbi i odvodnji? Budući je Vaš stranački kolega bio direktor - nikom ništa. Što tada niste tražili odgovornost za korupciju i pljačku?

    avatar

    30.06.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    čujte šjor Nenad, Kiro uveseljava naciju, nije li to vrijedno jedne raspravice u vampirskom terminu? raspravice sa još izglednijim biserima nebuloze (zbog kasnog termina)? bog zna da ovom narodu fali smijeha ;D pozdrav

    avatar

    30.06.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • marin

    Ne podcjenjujmo HDZ-ove stratege, iako su im taktičari i operativci loši.
    Netko je Kirina postavio na to mjesto namjerno, ministri se ne postavljaju slučajno.
    Pitanje je tko i zašto?

    avatar

    30.06.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Jedva čekate da se nekom narugate, da nekog omalovažavate ... pitam se da li većina zastupnika i zastupnica može niže pasti.

    Sabor postao cirkus a Država u banani, nije ni čudo pored takvih koji nam kroje zakone.

    Vjerujem da se Račan ne bi složio sa mnogim potezima u SDP-u, zadnjih mjeseci ... cirkus u Saboru ... sramota a skoro jedini koji primaju redovne i to kakve plaće, za naše uvjete i stanje u Državi !

    avatar

    30.06.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • IVANIĆGRAĐANKA

    Poštovani g. Staziću, divim se Vama i Vašim kolegama na svakoj iskazanoj riječi. Dosta mi je ovih napuhanih hadezeovaca koji toliko lažu da su već i sami počeli vjerovati u svoje laži. A mi koji to gledamo nemoćni smo u svemu tome. Zanima me obrazovna struktura onih koji glasuju za hdz. Tko su ti ljudi? Odakle tolika mržnja, arogancija? Gdje ja to hranim i odgajam svoju djecu? Kako da si pomognemo i spasimo se od tomsonovaca, popova i sveh onih za koje ne želim da nam kroje sudbinu i prebrajaju nam krvna zrnca! Dosta mi je svih ratova, svih branitelja, svega... Moja će djeca biti odgojena kao mali ljudi kojima je važno poštenje i ČOVJEK-bez obzira na vjeru, nacionalnost, bilo što takvo. Ne želim da njihovu sudbinu odlučuju bosanski glasovi. HOĆU SLOBODU-DAJTE NAM JE. DUŠOM I SRCEM UZ SDP

    avatar

    30.06.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    @promatram, razmišljam...., ovaj puta se ne slažem s tobom. Ne razumiješ li da se postavljanjem takvih ministara netko ruga ovom narodu?!!!! A ruganje možeš ignorirati ili odreagirati. Opozicija nema pravo prešutjeti! U ime nas koji im dajemo svoj glas oni su dužni reagirati na takva ruganja.
    Što se tiče cirkusa... tu se slažem s tobom. Ova država je već dugo cirkus... a mi skupo plaćamo karte da bi gledali predstave oko privatizacije, da bi gledali kako premijer glumi poštara... nadam se da će mu HP platiti reklamu i ono što je odradio umjesto njihovih djelatnika.... pa gledamo predstavu kad bakice glume mažoretkinje... a sve mi se čini da im je netko skuhao čaj od sumnjivih trava da bi se mogle onako ponašati.
    Ponižavaju nas, pljuju i prave budale od nas već predugo vremena.... a ti valjda očekuješ da oni koji su svjesni tog cirkusa i koji su dužni na njega odreagirati plješču... ili možda bespomoćno plaču?!!!!
    Ja vjerujem da bi Račan bio ponosan na svoju ekipu.... jer odrađuju svoj posao savjesno i baš onako kako to od njih zahtjeva trenutak i situacija u kojoj se nalaze.

    avatar

    30.06.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Stari, zamoran si sa svojim glupostima. Čitav život nisi ništa radio doli živio na grbači onih koji rade.

    I dok primaš plaću za pisanje budalaština na blogu i blebetanje u prazno za 'svoju političku' djelatnost, i dok sjediš u upravnim odborima državnih tvrtki i muzeš ih i na druge raznorazne načine, i dok ... da ne nabrajam sve ostalo jer be bi ovdje stalo

    Znam, kao i obično brisat ćeš me jer se ne slažem sa tobom i tvojim 'drugovima' jednako kao što nisam suglasan ni sa tvojim tzv. poličikim protivnicima - a oboje ste isti i jednostavno se gadite običnom pučaninu.

    Znam sa ne možeš podnjeti istinu jer ona boli ali kad bi se mene pitalo, sve bi vas ponovo strpao na Goli otok (zajedno sa vašim tzv. poliitčkim protivnicima iz drugih stranaka) da tamo od onog kamenja napravite turističku atrakciju i da to kamenje razvezete kako bi Hrvatska imala poštene prometnice. Razvojem građevinarstva i prometa, razvio bi se turizam, uslužne djelatnosi i nešto ono malo industrije koju sta zatrli - i vi i vaši protivnici.

    Kramp, lopatu i motiku u ruke i radit. A ne talamburat po glupostima.

    Jer sorry, svi ste vi cirkusanti ma što o sebi mislili.

    Pozdrav

    P.S.
    Baš me zanima hoćeš li me kao i obično brisati, ti ili neki tvoj jurišnik? :lol

    avatar

    01.07.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • andrina

    kaj če vama političarima blog trošite vrijeme na nešto pametnije

    avatar

    01.07.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • vip71

    Mislim da vašim napadima na Kiru Yubitu dajete jednom potpuno nevažnom pijunu Sanaderove vlade važnost koju on ne zaslužuje. Kako bi bilo da se koncentrirate na Jadranku Kosor (Fond branitelja, ako taj ne ode za dvije godine u stečaj eto moje glave) ili na Šukera i njegove financijske makinacije.

    avatar

    01.07.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • zriko

    a budete li tražili istražno povjerenstvo za Vrhovnika i "Lenac",za Čačičeve mutne poslove u vrijeme ministrovanja,za Tomčićeve" sukobe interesa",Pančićevo potpisivanje dokumenata nakon isteka mandata,muljaže u INI dok je Linić bio u nadzornom odboru i takodalje,i tako dalje...

    avatar

    01.07.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • marin

    Ovom prilikom apeliram na Vas, poštovani Staziću, da više ne brišete tekstove koje Vam šalje tvorac lijepe riječi pod imenom "bocacciozg". Ja znam da je on Vama opasan i da ga se bojite radi njegovog ubijitog slova podkrijepljenog jakim argumentima, no Vašim brisanjem njegovih dosadašnjih postova ostali smo prikračeni za golemu količinu zrele i dobronamjerne riječi, te tekstova punih dobronamjernih i nadasve mudrih savjeta. Brisati takvo što zloćin je prve kategorije.
    P.S. Ako slučajno ne poslušate ovaj apel, molim onog policajca koji je zadužen za čitanje ovog bloga, da u ime zaštite bisera nam književnosti, pristojnosti, dedukcije i edukacije, urgira kod nadležnog ministra.Hvala unaprijed.

    avatar

    01.07.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • Ima jedan svijet...

    marine, ja mislim da tog likića brišu direktno na serveru... oni što protuzakonito tamo dežuraju. Čine to zato jer on nije opasan gospodinu Staziću, nego on sramoti svoje.
    Gospodine Staziću, molim Vas da urgirate kod ministra da gospodinu bocacciozgu omoguće neometano komentiranje.

    avatar

    01.07.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • felix...

    Molim Vas pustite Kirina na miru.Duboko sam uvjeren da je taj čovjek veliki pozitivac za razliku od mnogih.Uostalom nije on kriv za nespretne izjave.Izjavio,ne izjavio jasno je svima što se događa u pozadini,a nije pijun kriv ni zaslužan što Kasparov igra kako igra.
    Pijuni su tu samo privremeno da snose negativne posljedice ili budu žrtvovani uime važnijeg cilja,kao i loši vozači npr.taxija.
    Čudno kako ste brzo zaboravili tko je naručio taksi:),a tu ste se okomili na Kiru i njegove gafove.Pa čovjeku je samo teško lagati jer je po prirodi iskren,pa se tu i tamo zbuni.Zato su mu sugerirali da je bolje da šuti.Šutio ne šutio sve ionako ostaje isto,osim što tu i tamo nadrlja kakav pijun ili vozač taksija.

    avatar

    02.07.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • nikomah.blog.hr

    @babyblue
    pa zato jer je jaca zločesta žena,a kiro bogec je toliko glup da ne može biti zao jer nema kapaciteta.

    avatar

    02.07.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • Radost Socijalizma

    Daje se na znanje svim neo-ustašama, četnicima i vjerskim fundamentalistima da je na današnji dan, 2. jula 2007. osnovan militantno - filozofski pokret ''Radost socijalizma.''

    avatar

    03.07.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • Lobfried

    Poštovani gospodine Staziću
    Uvijek je jedna stvar ona što političke diskusije pretvara u lakradije. Neobrazovanost puka. Hrvatski puk nema nikavog smislenog iskustva građanske države, Zato je ljevica (socijaldemokracija) u RH zapravo zahtijev legaliteta (države) kao takvog (mlaka ali barem ljevica, barem države), dok je desnica daleko od nalikovanja ičemu ljudskom (ako fašizam nije također nešto ljudsko). Ja ne bih dao ruku za to da niko nije ništa "zdipio" u ime SDP-a ili HNS-a, ali ne vidim ikakvu osnovanu sumnju koja bi napravila ravnotežu spram očiglednosti toga da je nacionalizam loša kob i primarna korupcija svih diktatura i poludiktatura nastalih raspadom SSSR-a i SFRJ koja kulminira sve-korumpiranom drugom HDZ-ovom "Hrvatskom". U tome je razlika HNS-a i SDP-a od HDZ-a: HDZ-ovci se kompromitiraju svojim rječima. HDZ nakon 4 godine ima samo tračeve-protiv ("hear-say"). No nažalost od prošle vlasti ljevice ostali su samo kompromisi i nekoliko dobrih poduhvata, jer je bila nesigurna i Račanova i od "splitske rive"... Da Vam kažem svoje mišljenje: politička edukacija je nešto najoskudnije na Balkanu. Javni razgovor o Rousseaou, o etnopolitici i politici "postkomunističkih zemalja" u prisustvu svjetskih sociologa i politologa - to je jedino što RH može održati u svijetu i izbaviti iz bajke u kojoj je hrvatski puk u zadnje vrijeme uzgojen, a kojom su intelektualci na ovim prostorima veoma omamljeni. Jer i vaši noćni izvještaji sa sabora bojim se da neće pomoći, ako ono "normalno u Svijetu" u usporedbi s čime se takve grozote ili blesote imaju usporediti, nije prisutnije.
    Oprostite na neposrednosti i molim primite najsvesrdniju podršku.

    avatar

    03.07.2007. (01:28)    -   -   -   -  

  • obični smrtnik

    Cijenjeni gospodine Stazić nisam ništa čitao vezano za sve vaše napise i komentare a nisam niti nekakav stručnjak za blog ,post i sl. ja sam totalni laik pa prema tome nemojte zamjeriti ovo što pišem jer nisam u cijelosti priseban kao niti educiran kroz ovaj način komunikacije:želim postaviti sledeće pitanje uvažavajući Vaš politički angažman a pitanje je ima li u politici nacionalne,rasne, vjerske,regionalne i dr. diskriminacije molim za odgovor. U koliko uslijedi Vaš iskreni odgovor na taj nači će te dokazaati Vašu vjerodostojnost koju ću istnski cijeniti a nadalje podastrijeti niz informacija koje će više Vama nego meni koristiti vezano kroz Vaš politički angažman.Imam moje opredjeljenje prema svim političkim strankama a takođe i stila i smisla da prema pojedinima privučem poželjno biračko tijelo a sve u cilju ne mene običnog smrtnika nego šire društvene zajednice.Ja sam nacionalista ali ne reginalista,rasista,šovinista i sl. dakle vrlo osvještena osoba a nadalje u startu što napomenu prisebost neka kapljica više vjerujem da shvaćate jer i to je za čovjeka. Au ima puno grešaka možda i nepovezanosti i sl.oprstite drugi put ću voditi računa o svemu.Želim i dalje uspjeh u politici i volijo bi da me zadivite Vašim političkim angažmanom.vjerujem da ću biti zadovoljan Vašim odgovorom i toplo se nadam da će doći prilika da vam otkrijem i moj identitet.Ajme nesmijem niti provjeravati koje sam greške načinio sory,sory.Pozdrav.

    avatar

    04.07.2007. (02:05)    -   -   -   -  

  • * *Ciciban! Dobar dan ......

    Poštovani,sve ovo gore navedeno ZAKONI jasni su kao dan, blagoslivljani su u "Parlamentu" što to vrijedi kada se isti ne provode, citirat ću jednog bivšeg vašeg kolegu iz Saborskih klupa,Sabor je kokošinjac ;ne govori li Vam to nešto!, očito je bio u pravu.U ovoj zemlji ne postoje samo jednaki pred zakonom, napose su jednakiji u boljoj poziciji jer se samo na jednake provode sankcije, na male "KOKOŠARE" jer JEDNAKIJI ne spadaju u grupu koja bi itekako morala biti progonjena Zakonom. Za opomenu svima da Zakoni su provodljivi i ostvarivi, ali gle ;to se ne događa, ruše to sve oni koji su uhvačeni s ne prstima već rukama i nogama u pekmezu.

    avatar

    04.07.2007. (09:04)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @moja banana: hvala. svaka podrška veseli.

    avatar

    05.07.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @Đus: nažalost, imaš pravo.

    avatar

    05.07.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • Nenad Stazić

    @nikotaka.hr: više je takvih koje bi trebalo ostaviti da se javljaju samo noću.

    avatar

    05.07.2007. (09:20)    -   -   -   -  

učitavam...