Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • Auroraisa

    hahaha...vježbaš i kada ne želiš...pozdrav

    avatar

    28.06.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    fakat si savitljiva heheheheh
    pusa

    avatar

    28.06.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    ne "igra" se samo nosko sa daljinskim...moji izgleda sa daljinskim igraju covjece ne ljuti se - svi su negdje u 'kucicama" ili 'izbaceni' a ja nek se ne ljutim dok cijelo jutro trazim ..bit ce da je to novi djir..pitam se zasto nema fotke sa novm zurkom heheheh no dobro,ionako je sve moderno..pozz tebi my dear

    avatar

    29.06.2007. (01:17)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Tko zna kakve ćemo sve ideje mi imati kad dođemo u te godine, he. Ali zbog ovoga neću stavljati daljinski na plinsku, nego na električnu peć. Otac mi sve više zaboravlja, moramo mu davati lijekove jer se sam ne sjeti. Pozdraw sa ponovo toplog Kvarnera

    avatar

    29.06.2007. (02:00)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nadam se da će nogica uskoro ozdraviti...i bude, snažna si ti. Smijala sam se kako si opisivala Zmajino peglanje zavjesa. Ma naučit će ona već, bitno da ima želju. Uh, Sabor ti ne gledam, ipak čuvam živce za bolje događaje. Pozdravček Fanny...cmokkkk.

    avatar

    29.06.2007. (08:37)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Meni nekako nema svrhe uplaćivati osiguranje jer što god da ti se dogodi, oni će smisliti nešto da ti ne isplate jer to nije ono što si ugovorila. Pljačkaši najobičniji.

    avatar

    29.06.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    ok, sve da shvatim i da sa natečenom nogom radiš i hodaš i brineš se o svima ali ne mogu da razumijem da je Zmaja peglala ZAVJESE!....hehehehehe...pa ko još pegla zavjese?...mislim, možda se i peglaju ako su uštirkane na starinskinačin i izvezene šlingom ili pak ako su od čiste svile, ali ne vjerujem da bi to okačila na prozore...dakle, uzmi zavjesu i vlažnu je okači na prozor...neka se okapaju na žici, a onda ih takve vlažne stavi na prozor i od sopsteve težine će se ispraviti...osim ako baš voliš da su ti ispeglane rukom, onda se predajem, ali to je opuč posla tako da saosjećam sa Zmajom...kissssss

    avatar

    29.06.2007. (16:53)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    ejj
    novi postić imam.... po običaju... :))
    hehe
    navrati

    kiss i pozz

    heheheh
    bome ste sfrkani :)) kak ne zaglavite tamo :)??

    avatar

    29.06.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Auroraisa - ženski posao je uvijek neka vježba, za*ebala nas još Eva u raju :)
    @Daniela - gumena žena, sa gumenim gležnjevima :)
    @sunflower - istina što kažeš, Zmaji je već pao bezbroj puta, ali još se nije ni jedan razbio, a ima ih šest komada u kući. Nosko srećom ima samo taj jedan, od drugi TV ne gleda, jer na daljincu ima previše tipki, pa ga zbunjuju :)
    @gogoo - sve znam, danas je prolio sok po stolu, i ja sam bila kriva, jer sam mu servirala čašu ispred košarice s kruhom, pa je uzimao kruh i prekrenuo sok. I ja brišem, ni riječ nisam rekla, a on meni prigovara. Na kraju mi se ispričao i molio me da se ne ljutim, jer ponekad sam sebi ide na živce. I "pomirili" smo se :)
    @teuta - ima želju, ali ruke ju neće "slušati". S njima samo ruši i prevrće, sve joj ispada, malo ju muči koordinacija pokreta, ponaša se kao onaj patak Bubi iz crtića :)
    @Penellope - i ja kažem da su lopine - sve vrste osiguranja redom, od auto, do osiguranja imovine i života. No, ja kad sklapamo ugovore svih vrsta, toliko sam dosadna sa pitanjima, da me gledaju kao vraga. Picajzlam do najsitnijih detalja. Ako nisu određeni crno na bijelom, nema potpisivanja :)
    @reginaelena - e vidiš ja peglam zavjese. Ne svake, nego one koje treba. Ove su od tankog muslina s pamučnim nitima protkane. Oprala sam ih u mašini na 30 i bile su izgužvane. Moram peglati i končane-pamučne, obično ih peglam vlažne. Jer dogodilo mi se da sam ih mokre objesila i gledala ih izgužvane, dok nisam poipi*dila, skinula ih i ispeglala. Luda žena, što si mogu :)
    @Horny - stižem :)

    avatar

    29.06.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • Agua

    Pajo?!? Jel to Pajo iz Mlinovca?! Bože moj, šta se danas sve ne događa... Valjda je sad sve u redu?! Strašno!

    avatar

    29.06.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    ne treba ti fitness :-))

    avatar

    30.06.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    Eto znala sam ja da ce biti po onoj “nece grom u koprive”hahaha pazi samo da ove akrobacije koje izvodis zbog prozora ponovno ne nzavrse tragicn (hahaha) pusa

    avatar

    30.06.2007. (01:05)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    hehe, ovo sa carapama i izlizanim farmerkama mi je poznato...:-))) a i ovo sa zavlacenjem, kod mene je to u denvnom boravku, na jednom prozoru uz jendosjed, treba mi spretnost da se zavucem i ocistim ga, ali nasla sam caku...:-)))
    dobro jutro, lijep i ugodan dan i vikend ti zelim...

    avatar

    30.06.2007. (09:25)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ne znam zašto uvijek žurimo, a sporom i sigurnom vožnjom bi došli samo 5 min. kasnije, ali bi došli. A lijepo je u Dobroviti.
    Na volanu se nije dobro voziti, mi smo se nekad preko prečke ili na prtljažniku, a ni to nije sigurno. Pozdraw iz sunčane RI

    avatar

    30.06.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ako te tješi, i ja peglam zavjese. Inače, ne tako davno sam na svom blogu spomenula golemuj hrpu veša za peglanje.Do danas ga nisam smanjila.Jednostavnije mi je kupit novo nego peglati, iako i to novo prvo bacim u veš mašinu pa onda skvičim kako nemam šta za obući....ti si stvarno volja, ne znam što reći, mislim da bi i sa štakama prala prozore, cool down ženo!!!

    avatar

    30.06.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Agua - Je, Pajo iz Mlinovca. Sve je u redu, srećom nije veća šteta, ali svejedno, čovjek se nasekirao zbog tog osiguranja koje plaća, a onda kad treba - ne možeš naplatiti :)
    @Miss G - bome ne treba, fitness mi je sve što radim :)
    @MENTINA - mogu se ja paziti, sudbina je sudbina, znala sam pasti i na ravnom iz čista mira. Stvar je u brzopletosti, to je problem kod mene :)
    @miris dunje - ponekad si sami zakompliciramo životni prostor. Već sam sto puta rekla da ću izbacati iz kuće pola stvari koje mi zakrče prostor, pa nikako :)
    @gogoo - strašno mi je to s malim Ivanom, znam ga godinama, nije bio problematičan dečko, vrijedan odmalena, vozio je traktor, kosio travu, brinuo o konjima na Dobroviti. Baš mi danas Daša priča, u isto vrijeme je u ZG poginuo motorista. Ivan se vozio na skuteru, imao je kacigu, nije ni prebrzo išao, jednostavno se nije nadao da bi mu ženska izletjela, njezin auto je kompletno razbijen sprijeda od udarca. On je udario glavom, pa je bio na mjestu mrtav.
    A Zmaji sam objasnila da nije stvar da će srediti bicikl, nego u njenoj sigurnosti. :)
    @Snoopyca - sve je dobro kad se uhvatim peglanja čim skinem sa štrika, a ako počnem slagati hrpetinu - sve mi se teže primiti, što je hrpa veća. Istina je da bi ja i sa štakama skakutala, to mi je u genetskom kodu zapisano (crvi u guzi) :)

    avatar

    30.06.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i kod nas Guzda i klinci moraju imati daljinski u ruci (neki i spavaju s njim, pa kad se prenu - frka i panika) tako da nam teve traje godinama, a daljinski ofucan kao da je od prije rata... no da, pitanje kojeg!!

    avatar

    30.06.2007. (19:56)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    nisam sumnjala nimalo:-)))tebe doživljavam skoro kao i sebe samu...nemam mira...stalno nešto radim,nekud sam...negdje sam....nema me...ima me....za sve i svakoga....svuda sam....tj.hiperaktivna i onda se zapitam što li sam umorna....pozdrav i pusa

    avatar

    30.06.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • Talija

    e moja Fanika,jebote izgledaš ko Nadja Komanechi u najboljim danima u tom skučenom prostorčiću.............jadni vi koji radite sva ta kućanska sranja.....ja sam sve smanjila na minimun.Zar ne znaš da se zavjese ne peglaju,stave se na lagano pranje...nemam pojma kako ti se zgužvaju il zašto to radiš kćeri??Srami se!Zavjese peglati??
    Da ,mjesec me spičkao..........uf što psujem.Moj mali nećak naplaćuje svaku psovku 10 kuna.Kažemo sestra i ja da bi se kod nas obogatio.Ajme!
    Zaspala sam u 8 i po i digla se u 2 i po i što ću ,kud ću,kad on mi se smješi....ma ne "ON"...
    moj ljubavnik ovaj tu ispred kojeg si sad:))))))))))Kissssssssssss!

    avatar

    30.06.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nasmijala si me mada su stvari koje se kod nas događaju kao to po bolnicama npr. za plakati...
    Čuvaj se i kiss

    avatar

    01.07.2007. (00:49)    -   -   -   -  

  • rU

    hihi, fanika.
    i rusalka se uspravila. a pranje prozora je najbolja psihoterapija, hvatam se za krpu i ljestve.

    hvala na lijepim riječima.
    s tobom bih mogla popiti litre kave ... hiihii

    pusa zmaji.

    avatar

    01.07.2007. (08:31)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Pozdrav!
    Evo i mene, bila sam jučer na rođendanu od malih sestrični kod tetke u Gorici (pozdravila Vas je) pa me nije bilo na blogu ni u Bj :)
    I moje se traperice uvijek izližu pa mama poludi (a ja volim da su malo duže), a da ne pričam da mi krade tenisice kad ih iznosim iako bi ih ja još pola godine nosila :)
    Joj, nisam još sva svoja, sinoć smo došli u pola 2 pa sam malo pospana još...
    Pusa i pozdrav od Marte :)

    avatar

    01.07.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • prorok

    Netko je doista vrijedan
    ali polako ne pravi vratolomije ponovo.
    Prijatno popodne želim pozdrav šaljem.

    avatar

    01.07.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Sve sam takve posle ostavila za jesen. Kuća mora služiti meni a ne ja njoj!

    avatar

    01.07.2007. (20:53)    -   -   -   -  

  • fanny

    @seoska idila - daljinac služi da se rabi. Kod nas zna ponekad biti - ljepljiv, mastan, mokar...a ponekad zaspim na njemu, a Pajo ga u pola noći traži da ugasi TV, jer ja se redovito spremim gledati film iz kreveta i nakon desetak minuta - ćorim k'o top :)
    @plavi_suton - mene može smlatiti samo velika vrućina, onda ništa ne radim. Inače, nisam baš stalno u pokretu, zapnem kad trebam, ali volim i sjesti i - pustiti korjenje, pogotovo u ugodnom društvu :)
    @Aurrora - peglam samo one zavjese koje moram, bez brige, one koje se daju izvjesiti ni slučajno. A Zmaja neka uči, trebat' će joj. U stvari htjela je da idemo na šišanje, pa sam joj rekla da ne idem dok ne ispeglam zavjese, pa se ona ponudila - samo da što prije krenemo. A ja psujem kad sam sama (začas bi kasicu napunila) i kad mi ne ide od ruke, kad gledam političke teme i kad se zveknem negdje u brzini :)
    @Vitae - ne znaš kako je dok ne kreneš hodati oko doktora. Čuvam se, bez brige, danas sam ljenčarila cijeli dan :)
    @Rusalka - nije meni bilo do psihoterapije, nego je suho vrijeme učinilo svoje - prašine koliko voliš. A i kuću sam zapustila otkad djeda dadiljam, više kod njega imam posla, nego doma. Iako je on uredan, uvijek napravi neku "spačku" :)
    @Luda Marta - hvala na pozdravu, sutra se vidimo na plivačima. Odmori se :)
    @PROROK (!) - ja sam sva velika vratolomija :)
    @ljelja - nisam ni ja baš tako uredna kako se vama čini. I kod mene ima kutaka koji vape za pažnjom. No, ponekad se i prozori moraju oprati. Sad sam mirna neko vrijeme :)
    @H@ck - što bi svijet bez nebuloza :)

    avatar

    01.07.2007. (22:31)    -   -   -   -  

učitavam...