Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • alkion

    Od dvije noge samo si jednu povredila? Loš skor i slaba učinkovitost... Ja bih to s 100%, a ne samo 50%... A Zmajček se bome lijepo zbigecala i onako poluležerni stav kauboja revolveraša... Ma što da ne, ta škola je završilaaaaaaa.... :)))

    avatar

    26.06.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Haha, sad sam se baš sjetila kad smo jednom zgodom išli sa plivača pa ste pali na izlasku iz bazena i ulasku u park... :) Sjećam se i da je Zmaja umirala od smijeha :)
    A jednom kada ste me pratili doma ste se zaletili u onu zelenu limenu kantu, negdje preko puta Eurosporta :) Meni je to baš simpatično i zabavno (nisam ništa bolja, zadnji put kad sam stala na role, spustila sam se niz brijeg prema prvoj osnovnoj, a od pola brijega do dolje sam se spuštala na koljenima, zadnjih par metara na guzi - a da ne pričam kako je to bio prvi put da sam se odvažila bez štitnika jer sa štitnicima - koje li ironije - nikad nisam pala :)
    Zmaja je sad glavna, nema škole pa uživa :)
    Zglob gadno izgleda - led i mazati...
    Pusu i pozdrav veliki šaljem, Marta :)

    avatar

    26.06.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ajoj Fani :) pa ti jadno moje stalno imaš neke nezgodice, nadam se da će ti nogica biti dobro.
    Ah, doista mi je užasno, sva sam se naježila čitajući post...grrrr
    Heheh tvoja zmajka sva u bijelom :) hehe ma preslatka je :) ja je se sjećam s onom zurkom kraćom, joj tak mi je super ta zurka!
    Nadam se da ćeš mi što prije prizdraviti, aha napokon smo te vidjeli u akciji haha na bajsu :)
    pusaaaaa ogromna!

    avatar

    26.06.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    hej, vjerna posjetiteljice :)
    tako sam rijetko na blogu, ali opet, kad uletim, obiđem drage :)
    nego, pregledah tvoje zadnje postove i baš sam se razveselila ugledavši spot s bryanom ferryjem i potpisujem onu tvoju kako je najelegantnija pojava svjetske pop scene i pridodajem: svjetske glazbene scene, uopće!!! živio bryan ferry! živio!!!
    pozdrav!!!

    avatar

    26.06.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Kažu da je razblaženi vinski ocat dušu dao za ovakve ozljede.
    Mene kad krenu udesi, onda letim ravno pod auto i lomim, malo ruku, malo nogu... ne smijem više:))))
    Ti fino odmaraj i - ljenčari:))

    avatar

    26.06.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    Hahaha sorry kaj se smijem tvojoj nevolji ali fakat si baksuz hahaha skoro ko ja. No ipak si ti veci moram priznati hehehe Glezanj sam i ja iskrenula onako posteno u srednjoj i od onda nikada mi vise nije onaj pravi. Drzim fige da prodje iako mi se cini da bi to ipak moglo malko potrajati heheeh nadam se da se varam. Puno obloga i mirovanja (ovo zadnje cisto sumnjam da ces upraznjavati hihihi). Cuvaj se i lijeci. Mah-mah

    avatar

    27.06.2007. (01:07)    -   -   -   -  

  • gogoo

    A ja sam te već mislio uzeti za uzora kako se treba voziti na biciklu. Al' dobro, na ravnom je, a i svoje je dvorište, he. Nikad se nisam razbio na dužoj turi, a prošao sam skoro cijelo Hr. Zagorje i Slavoniju, a i po kršu Kvarnera se snalazim. Mislim da je stvar u pripremi. Pozdraw sa najljepšeg mora

    avatar

    27.06.2007. (01:16)    -   -   -   -  

  • rU

    ajoj, fanika ... nadam se da će splasnuti do jutra ...

    dva sata na suncu ...ja bih iz uz bebi 30 nakon toga izgledala ko rak kad ga bace u kipuću vodu ...hihiii

    avatar

    27.06.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • sunflower_sun

    znas sto..da nije tvoja noga i da te ne boli ,rekla bih - koja erotika :))) pazi se meni,ja san ti extrem u dozivljavanju lijepoga :))) a ova ljepotica ispod tresnje je prava glumica,..prekrasna ti je ta tvoja princeza..pozz tebi,njoj,,vama..ovjde kisi i nadam se da necu morati kupiti jeftin kineski kisobran jer ne mogu podnijeti nosenje istog :)) cuvaj se...kiss

    avatar

    27.06.2007. (02:13)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Kad te neće, neće te! Odmaraj i njeguj se! Ima i drugih za posao:)

    avatar

    27.06.2007. (04:09)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Alkion-MR - baš sam komentirala da joj noge izgledaju kao da je bačvu jahala :) Stvarno se stala kao kauboj, samo joj fale dva pištolja sa strane i konj zavezan za ovaj mali orah. Stalno joj govorim i za držanje. Objesi ramena, kao da joj je vreća cementa na njima. Ma stalno imam neke prigovore :)
    @Luda Marta - hvala ti što si me podsjetila na ono kod bazena, onda sam se navezla na onaj branik od ceste, pa me bacilo. A ono u Šenoinoj, kad sam zbog one debele otišla u zelenu kutiju, toga se i ja sjećam... A ima i stvari koje samo ja znam, a neke sam i zaboravila. Vidjela sam te danas s tri dečka - na ulazu u park (preko puta radio-BJ), vikala sam, ali me nisi čula. Zmaja i ja smo sjedile kod fontane i jele sladoled (odmarale moju nogu). Vidimo se, ako ne prije - na bazenu :)
    @Daniela - ma ja sam ti - mačka s devet života (a i više, jer bar duplo sam iskoristila), neće grom u koprive, nogica me ne boli, nakon samo jednog Ketonala, cijelu noć sam led držala. Malo je natečena, ali ne boli.
    @H@ck - ma ja ne izgorim, nego dobijem alergiju, zbog toga sam se namazala. Ali više ne budem, bolje da sam dva sata odspavala. :)
    @atlantida - koje ljenčarenje, ja danas bila s biciklom sa Zmajom, pa Nosku otišla počistiti, pa u trgovini. Gležanj sam stegla sa gumenom čarapom i super je - malo nezgrapno izgleda, ali prolazi :)
    @MENTINA - normalno da se ne varaš, mene ni s gipsom ne bi svezali, ja bih skakutala...Danas sam već bila na biciklu, morala sam samo malo pripaziti kad silazim s njega - na lijevu nogu, jer to me je jučer i zeznulo. Ali dalje jurim, kad sam na njemu, me ništa ne boli :)))
    @gogoo - nisam ja pala s bicikla, nego mi se pri silasku, iskrenuo gležanj na nozi na koju sam stala, zato sam pala. Ali to nije bilo ono - tres, pa kao iz oblaka, nego polagano i fino. No nije iščašena, nego samo istegnuti ligamenti, jer ne bi mogla ni stati na nju, a tko zna kako bi me ovi na kirurgiji skrpali, možda kao i mom Paji rame, a to bi onda bio problem :)
    @Rusalka - tako ti je to draga moja, "vrag kaka na veliku hrpu" (no ovo se ne odnosi na novce, nego na nezgode), kod mene, nikad kraja pi*darijama. To je zato što se uvijek žurim, a u biti - jedna takva glupost - te onda uspori bez potrebe.
    @sunflower - ma ne brinem ja za tvoje ekstreme, i ja sam perfekcionista. A ljepotica ispod trešnje bi trebala jednu učiteljicu iz baleta (ili kao ja iz klavira) - koja bi je non-stop lupala sa štapom po leđima i ispravljala joj držanje. Neki puta se totalno opusti, ali ja to muštram i prigovaram stalno. Ja sam to utrenirala u mnogo mlađoj dobi od njene i ostalo mi za cijeli život. I danas mi je najgore na čovjeku - pogrbljeno držanje, da si lijep k'o slika, to potpuno pokvari dojam. :) I kod nas upravo pada kiša...
    @ljelja - ja se "odnjegovala" preko noći i mir božji, još malo pa nestalo. Da vidiš kako su me dvorili, dobila sam i kolače iz slastičarne i voćnu salatu, Zmaja danas cijelu kuću usisala i da ne nabrajam, baš mi se svidjelo :)

    avatar

    27.06.2007. (18:49)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    too fucking blind..................hahahahahaha.....bome se i ja pitam ponekada dal mi je to familija.....

    avatar

    27.06.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Hehe, ma glavno da se noga oporavi...
    Ja sam se jutros probudila na podu, uz stol (ni sama ne znam kako sam flisnula?!) držeći deku u ruci... Svi smo baksuzi, pomalo :)))
    Ma ako stignem, vidimo se i prije, u petak ili za vikend... Kad i vi budete domeka... Kupila sam si super knjigu o crtanju (ne znam jesam li to već pričala?) pa ću donesti... Jako je zanimljiva, a i korisna :)
    Pusa i pozdrav, Marta :)

    avatar

    27.06.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    sad ćeš barem imat prisilan odmor od trčkaranja ovamo-onamo a pošto nije vruće moći ćeš i spavat po potrebi :)

    avatar

    27.06.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Drzimo fige, naravno....i podsjetila si me,ja am obje, noge, ali bukvalno obje u istom trenutku tako uganula, zapravo, natrgla ligamente i azvrsila sa longetama tri tjedna.....mozes misliti, obje noge i to sreca, dogodilo se na poslu, pa mi nisu racunali bolovanje, iako me nije bilo.....hehehe, cistacica uglancala mramorne stepenice koje su vodile do salterskog pulta ...haha, sreca, nije bilo niti jedne stranke, gotovo kraj radnog vremena....ugodnu vecer zelim....

    avatar

    27.06.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Iako umorna Daga se slaže da je naš recept za dobiti pravu boju ipak najbolji...Dakle, počneš hvatati prve zrake još u trećem mjesecu, po mogučnosti i koje kupanje u moru. I tako nastaviš svaki lijepi dan koji imaš na raspolaganju. Do pravog ljeta već na sebi imaš sve zaštitne faktore, osim onih koji štite od pada sa bicikla...
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    28.06.2007. (00:07)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    o jojjj Fani, jel gležanj sad u normalnim gabaritima ili divlja?
    Mislit ću da je Ok da ga srede pozitivne misli mada baš večeras i nisam nešto pozitivna !
    I kod mene u posljednje vrijeme vrag svraća na nuždu veliku hihihihihi

    avatar

    28.06.2007. (00:49)    -   -   -   -  

  • plavi_suton

    draga fanika nadam se da je noga puno bolje......a uvijek hoću napisati kako su mi odlični tvoji radovi koje si objavila na blogu pa zaboravim....stvarno imaš dara....pusa

    avatar

    28.06.2007. (07:53)    -   -   -   -  

  • prorok

    Halo, juče se nešto čudno dešavalo
    na blogu najprije nije radio a posle
    nisam mogao komentare da ostavljam.
    Prijatan dan želim i pozdrav šaljem.
    Moja mezimica je takođe imala
    tako nešto.

    avatar

    28.06.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Bome dobro je nateklo. Da to nije povratna sprega nakon što si isprepadala onog malog? Ja bi se zamislio ;)

    avatar

    28.06.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Agua

    Kad sam ja bila manja, obavezno sam se svako ljeto nekako morala u unakaziti. Npr., pasti na bradu s bicikla (tu sam stvarno imala više sreće nego pameti jer je moglo svakak završit), oderati leđa na šljivi dok sam se ljuljala na gumi, skoturati se s vrha stepenica itd., itd. A sad više ne razbijam samu sebe nego stvari oko sebe. Neki dan su 3 tanjura letaila po kuhinji, pa džezva preko cijelog boravka i tako. :)) pozZz

    avatar

    28.06.2007. (15:10)    -   -   -   -  

  • fanny

    @GAJO - mi se dva razumijemo - jabadabaduuuu :) A ona fora kad je pojeo papirić s telefonskim brojem :)))
    @Luda Marta - ja još nikad nisam pala s kreveta, ali pala sam u svim mogućim situacijama, iskustva kao u priči. Ti si trenutno sa Zmajom, a ja se konačno domogla kompa :)
    @Dag - bem ti odmor kad se moraš polomit' da si ga uzmeš :) Nema odmora kod mene, danas sam prala prozore dok je još "prohladno" :)
    @miris dunje - dobro je kad ti računaju povredu na radu, meni nisu (slučaj s gležnjem desne noge), jer na bolovanje nisam ni išla, a nisam išla, jer bi mi stavili longetu, itd, itd...Ja sam radije stavila gumeni zavoj i šepsala (koja luda) :)))
    @More ljubavi - znam da je to najbolje, pogotovo ovog proljeća je bilo toplo. Da sam imala više vremena i ja bih tako (inače tako i radim). Sad nemam vremena, a kad uhvatim, onda je oblačno...:)
    @Vitae - ma, danas je super, toliko super da sam skakala s vitrine, dok sam prala prozore. Vidiš - tvoja pozitiva - djeluje :)
    @plavi_suton - hvala na ocjeni :), nogica je još malo "glomazna", ali ne boli :)
    @PROROK - Jučer dopodne se uopće nije dalo na blog.hr, tako da nisi jedini. A što se noge tiće - vrag nikad ne spava :)
    @Manga - vidiš, na to se nisam sjetila, mali me sigurno zacoprao, ne valja se djeci zamjerati. Ma da sam znala da je neki Zmajin klinac, ne bih ga špotala, da je tražio Zmaju, ja bih mu je dala na mobitel :)

    avatar

    28.06.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • teuta

    Oooo, draga Fanika...nisi baš dobro prošla, ali ipak je sve dobro završilo a to je najbitnije. Što se tiče sunčanja, Dragi je sve napisao i zaista je tako. Osim toga, kako on tako i ja, inače smo malo tamnoputi pa nam to olakšava. Nikada ne trošim nikakve kremice sa zaštitnim faktorom. Uh, a ono s biciklom, moglo je svašta biti. Uh, sjećam se kako sam ja jednom pala s bicikla u Češkoj...no, umjesto da me svi ostali žale, oni su se smijali onako podmuklo, ha ha ha. Shvaćam ja to jer sam se i ja smijala sama sebi iako me je boljelo. Eto, bar ti je apetit ok. Samo pazi da ne jedeš gljive dok si pod tim nekim negativnim utjecajem, ha ha ha. Pozdrav draga...cmokkkk.

    avatar

    28.06.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Ajme, ja sma svega jednom uganula nogu i to kad sam trenirala košarku. Dobila sma longetu koju sam tajno prerezala jer mi je bilo neugodno nositi je u školu pa sam je prije nego što sam došla kući, ponovo navukla na nogu da me mama ne ubije:)))

    Nadam se da će ti brzo proći!

    avatar

    29.06.2007. (09:09)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Draga, nemoj se zezat s nogom..miruj, pusti proklete zmazane prozore..meni je prst krivo zarastao na nozi i dan danas,3 godine iza osjećam svaku kišu kad pada u njemu..

    avatar

    30.06.2007. (16:00)    -   -   -   -  

učitavam...