Komentari

aktualije.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • mojobrok

    Višak vremena, ili pomanjkanje sadržaja, zna svašta skuhati, ali ponekada se kuha i po narudžbi. Pozdrav.

    avatar

    13.06.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Ljudi bez argumenata koriste se vrijeđanjima. Pokušali su napraviti filmiće u kojima Milanović ispada neznalica i jugonostalgičar, a uspjeli su samo potvrditi svoj primitivizam, nedostatak mašte i argumenata. S obzirom da na istinite komentare, bazirane na činjenicama, nemaju odgovora ne preostaje im drugo nego da ih izbrišu.

    avatar

    13.06.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • moje mišljenje

    jeste čuli najnoviju vijesti? milanović na indexovom chatu izjavio da je probao travu na maturalnoj i da je bilo loše iskustvo. neki ga već uspijevaju prozvati narkomanom. hvataju se za slamke. šteta.
    ali.... danas sdp-ovci u svojim jubito majicama u saboru.... to je za mene big no no, pokazuje nedostatak poštovanja prema saboru kao instituciji. minus.

    avatar

    13.06.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  • Ire

    poštovanja prema saboru kao instituciji?
    oprosti, ali to je bilo izražavanje određenih stavova i više cijenim takvo ponašanje nego sjedenje u ćošku u odijelu i zijevanje tijekom saborskih rasprava. TO je nedostatak poštovanja prema saboru kao instituciji!

    a što se tiče spornih klipića .. seljačine bili, seljačine ostali .. srećom, pa se ti klipići mogu embdati u blogovima i web stranicama, pa se tamo komentirati do mile volje .. jest da nije isto, ali kad imamo posla s maloumnicima .. žao mi je što uopće moram koristiti te riječi, "seljačine", "maloumnici", ekipa koja je te filmiće složila nije dostojna ni tih uvreda. ali ne mogu naći gorih.

    avatar

    14.06.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Ni ja baš nisam oduševljena SDP-ovim jubito majicama. Iako je njihov nastup daleko duhovitiji od onog HDZ-ovog i zasnovan na istini jer je Kirin zaista ispao glup kad je fulao ime YouTube-u ( ako o nečemu hoćeš govoriti javno bar saznaj kako se zove), a HDZ-ov pokušaj da se MIlanović prikaže jugonostalgičarem je magla, ali mislim da bi naši političari svih stranaka stvari trebali prestati rješavati kao mala djeca glupim filmićima i smiješnim majicama i mozak uposliti pravim problemima, a ne smišljanem spački jedni drugima.

    avatar

    14.06.2007. (11:24)    -   -   -   -  

  • moje mišljenje

    novo iz saborskih klupa: istup zastupnice HDZ-a u Hrvatskom saboru Zdenke Babić - Petričević koja se na najuvredljiviji način okomila na zastupnicu Milanku Opačić tvrdeći da ona ne zna što su to ljubav, majčinstvo i odgovornost te da zbog toga o tim temama nema pravo govoriti u Saboru.
    svaka čast, adz je uspio naći novo dnop, još niže od onog prošlog. pitam se jel svojim zastupnicima nude novčane nagrade za takve uvrede ili to ovi samoinicijativno radi vlastitog zadovoljstva oponašaju ponašnje vrlog premijera i njegove ministarske bagre.

    avatar

    14.06.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • nadrealnybananko

    i neka bi časna bolji blog napisala

    avatar

    15.06.2007. (19:28)    -   -   -   -  

  • aktualije

    @moj obrok: ja se sve nekoko mislim da j to po narudžbi išlo
    @moje mišljenje: meni su sdp-ovci u majicama bas bili ok, pa sta im je preostalo?
    @ire: potpisujem
    @cordelia: hdz navodno ne stoji iza tih klipica. bar tak vele
    @moje misljenje: strasno i nedostojno da se tome uopće daje pozornost

    avatar

    20.06.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...