Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • miss shiny.

    ej
    ukinuli su cijenu ulaznica poslije 15h?!?!??!?!?! e sad nema teorije da idem na ovaj bazen... no way, ni prije ga nisam voljela, a bome sad budem išla još manje...
    a ovi crteži su odlični.... ovaj zadnji mi je nabolji...

    pusa :))

    avatar

    12.06.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • miss shiny.

    ajme, ovaj brodić sa strane u boxu... aaaaaaaa definitivno vaš najbolji rad što se mene tiče...

    avatar

    12.06.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Stvarno prelijepo crtaš,to sam ti već rekla, ali moram se ponavljati.

    avatar

    12.06.2007. (23:54)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    tko zna - zna! Stvarno krasno, ponavljam se kao pokvarena ploca. Ja sam na zalost jako zakinuta po tom pitanju. Jos cemo mi tebi na neku izlozbu. Nadam se pozivnici za otvorenje iste :))))))) Pusa :)))))))

    avatar

    13.06.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Horny - lako tebi kad ti ideš u Daruvar :))) I meni su brodići dragi...
    @Snoopy - znam - samo se vi ponavljajte, "narcisu" godi, ne bum vam zamjerila:)
    @MENTINA - pa tko bi prije bio pozvan, ako ne moji blogeri s kojima se svakodnevno čitam. Bila bi grehota da vas ne pozovem. Samo...još ne znam kad bu izložba :)))

    avatar

    13.06.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Mene nije bilo ovih dana, pa sam malo u zaostatku. A na onim slikama da tražim Zmaju ili tebe? Pasteli su pravi, ali neću te previše hvaliti... A za pubertet, ja sam još stariji, he. Pozdraw

    avatar

    13.06.2007. (00:36)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Balerine su zanosne...
    ...vidim , ti dobro plešeš ..bez koreografije... kao i sve mi , navijene mame...
    ...nek' više završi nastava, ja se smijem , a tek ću se smijati kad bude -fin- ...
    pusa

    avatar

    13.06.2007. (06:31)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro
    zahvaljujem se na pozdrave
    i ja upućujem pozdrave vama svima
    prijatan dan želim.

    avatar

    13.06.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • ljelja

    I Picaso je sjedio u Louvreu i kopirao! Tako se stječe sampouzdanje i tehnika. Onda se prekopčaš na vlastitu maštu! Zatim slijedi izložba... i onda Faniki nema kraja:)))

    avatar

    13.06.2007. (08:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Fanny...ove slike su zaista izvanredne, jako mi se sviđaju. Svaka ti čast!!!! Vidi se da si uložila veliki trud, volju i ljubav spram crtanju u njih. Morala bih i ja početi crtati, stalno to ponavljam ali zasada ništa od toga. Možda ću se ići okupati i malo osunčati. Pozdrav draga...cmokkkk.

    avatar

    13.06.2007. (09:52)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    Evo me i s ovog našeg zajedničkog bloga. Pozdravit ću te u ime oboje i napisati ti još da samo nastaviš sa crtanjem jer ti to zaista dobro ide. Cmoka draga.

    avatar

    13.06.2007. (10:19)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Uh takve nastavnice-razrednice-štreberice su mi najdraže. Sve po ps-u, sve po knjigama, red, rad, stega... a onda im se vlastita djeca sa 17 počnu pucat u žilu. Jer ih je ona s*ebala sa previše reda i zahtijevanja. Ili još gore, od njih napravi debila sebi nalik koji je sutra nesposoban brinuti za sebe, a kamo li za obitelj. Tako je to kad prosvjetar postaje svatko tko završi faks. *ebeš mu sve, kakvih budala sve ima u tim školama, trebalo bi kao klasifikacijski za upis na faks uvest i obvezatni psiho test.

    avatar

    13.06.2007. (11:04)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - jel' ti to misliš da smo mi dvije slične?. Ma nismo, Zmaja ima samo mamine oči, sve ostalo je na - zagorce, s tatine strane. Ali interesantno, mijenja se i ona s godinama, polagano postaje tamnija. (glede toga, baš mi je drago).
    A slike - samo ti mene hvali, to mi paše, ali samo ako je iskreno, onda ja imam više samopouzdanja:)
    @Vitae - draga moja, fala Bogu škola je ovaj tjedan gotova, ali to kod mene ništa ne mijenja na stvari, ostaju mi novonastale obaveze preko ljeta - tko zna do kada će seka biti u bolnici, možda i cijeli srpanj, a ja sam stalno na relaciji od moje kuće, pa k tati, jer on je trenutno sam. Sad već polagano, nakon dva mjeseca, kako se sve to vuče - osjećam iscrpljenost. Ne osjeti se odmah, pa sam malo zabrinuta. Jer kad povežeš psihičko opterećenje s fizičkim, onda znaš kako je :)
    @PROROK (!) - i tebi ugodan dan, jutro još malo, pa ode ...:)
    @ljelja - znaš kod mene je najgore što nemam modele za crtanje, ali kad vidim kakovu efektnu fotografiju, pa neki detalj, onda mi sine, pa ja promijenim - oduzmem nešto, dodam nešto svoje. Morala bih malo prošuljati kamerom, snimiti, pa poslije po fotki crtati. No trenutno za to nemam vremena. Dobro da i crtati stignem. A izložba - moram sve te slike uramiti (čekam da ih bude više dobrih), pa odnijeti u prodajnu galeriju, kako sam se dogovorila. A onda - vidjet' ćemo...:)
    @teuta - što bih ja dala da se mogu otići malo okupati i osunčati. Osunčala bih se i u dvorištu, ali dani su odjednom postali čudni, a ja se sunčam samo kad je vedro i plavo nebo, onda su zrake najmanje štetne. Pusa :)
    @teuta i zeleni - ide dobro, samo da je više vremena za to, jer kad se primim, ne mogu prekidati po nekoliko puta. Pozdrav tebi i Zelenom:)

    avatar

    13.06.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Joj da, sjećam se jako dobro onog tvog posta o bogatašici. Nego, stvarno tijako lijepo ide slikanje. Osobno mi je najljepša ova zadnja!

    avatar

    13.06.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - uostalom vidio si razrednicu na fotki Zmajina razreda. Ma nije ona jadna loša, nego je sama isfrustrirana i nema neki privatni život, a i nema vlastitu djecu, nama vlastitog "ludog" životnog iskustva. To je problem. Ja kad se sjetim svojih bisera i razmišljanja, lakše mi je shvatiti Zmajin pubertet. A i djecom treba znati - stjecati povjerenje, zanimati se za njih i dati si malo truda. Nije lako, ali - svako si je sam izabrao profesiju :)
    @Penellope - i ja mislim da je zadnja slika najvrednija. A i uzela mi je nekoliko dana, bila je dosta "pipkava" za crtanje. Crtala sam po fotki jednog blogera. A bogatašica je idiotkinja za sebe, baš bi ti se "svidjela", koliko sam procijenila po tvojim postovima - baš takove voliš :)

    avatar

    13.06.2007. (11:50)    -   -   -   -  

  • tyche

    Covjeceeee ... ove slike su zbilja dobre - zasto ne otvoris dio bloga koji je rezerviran samo za njih? ono - sa strane u boxu link pa uvijek mozemo imati pri ruci ... Stvarno si se nasla ravno u prvom redu ispred bine kad je onaj gore dijelio talent :))))

    avatar

    13.06.2007. (12:24)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........prekrasno, sa svake slike se osjeća duša........šaljem najveći oblak na nebu pun oduševljenih komplimenata............za izložbu-kod nas ima udruga za očuvanje baštine sa muzejsko izložbenim prostorom tako da svi umjetnici, hobisti jako lako mogu organizirati neku izložbu.........tako pogledaj u svom kraju imali li kakva udruga sa izložbenim prostorom jer jedino preko udruga može amater besplatno organizirati izložbu.......

    avatar

    13.06.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • fanny

    @tyche - razmišljam o tome već neko vrijeme da otvorim blog sa slikama i o umjetnosti općenito. Već bi ga i napravila da imam više vremena, ali sad sam stvarno u gabuli s time. Dobro da stignem jesti i spavati :)
    @katrida - kod nas je otvorena poklon-galerija sa suvenirima i alikama amatera, vlasnice su organizirale dvomjesečne tečajeve, na koje ja neću ići, jer ni nemam vremena, a i cijena im je paprena (!!). A proširit' će galeriju prostorno, tako da će biti izložbe radova s mogućnošću kupnje. Ali, to ide sporo, nedugo sam svratila, tek trebaju krenuti s uređenjem.
    Meni da je samo mira i vremena i sve bi bilo mnogo bolje. Kad sam se primila konačno, sad nastalo sto obaveza i problema u obitelji. Tako to ide :)

    avatar

    13.06.2007. (16:38)    -   -   -   -  

  • obadzo

    ... slikice su zanimljive ...lipo je naletit na srodnu dusu... samo naprid, lip pozdrav!

    avatar

    13.06.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    jao fanny gdje me nađe, ove tri zadnje slikice su prekrasne, sorry za prvu no nekako mi nije legla, kao da joj nešto nedostaje...

    pozdrav, pusa i sve kaj god će te razveseliti od mene :)

    avatar

    14.06.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    E, da...treba se redovno kontrolirati-točno! Drago mi je da si zdrava!...jedino to pušenje, fuj, fuj!: )) Kod mene si u komentaru napisala da nemaš karaktera da to prekineš. To nije istina!!!... Tako sam i ja govorila, pa u ciklusima ostavljala i ponovo pušila. Sve dok nisam samoj sebi rekla: «Dosta. Ti si jača od jeb*nih cigara!» ... Vjeruj mi teško jeste, ali osjećaj slobode kada ih batališ je fantastičan! I imaš karaktera, samo još nisi donijela odluku!
    Od slika mi se najviše dopada ona prva po redu... da li je to Mala Onofrijeva česma i DU?
    Pozdrav ti ostavljam: )))

    avatar

    14.06.2007. (00:29)    -   -   -   -  

  • fanny

    @obadzo - srodna duša je uvijek dobrodošla, pogotovo kad udijeli kompliment:)
    @dagober - e vidiš - hvala ti na iskrenosti, volim svaku vrstu kritike, čak i onu lošu. Pogotovo kad sam svjesna i sama, da ta prva slika nije - bog zna što. Ta Onofrijeva česma bi stvarno drugačije izgledala da nije - narančasta, tu sam ga skroz usrala :)Htjela sam da bude boje kamena, ali nisam mogla, jer je podloga (boja papira) - oker, pa ne bi išlo. Svejedno sam je stavila i čekala komentare. Hvala još jednom, jer si ti to prvi primijetio, drugi valjda misle da je to - umjetnička sloboda, pa ne prigovaraju.:)
    @stereokemija - i ja sam ostavljala cigaretu i opet krenula. Znam da treba samo volja, ali trenutno imam stresnu situaciju u obitelji pa mi ne treba stres apstinencijske krize, no imaš pravo - može se :)
    A što se Onofrijeve česme tiće - zgodno - moj dragi Dagober (komentar iznad tebe) kaže da mu se ne sviđa, a i ja to mislim. Vidiš - to je dokaz da svako ima drugačiji ukus.
    Svaka kritika i pozitivna i negativna je dobrodošla. Pozdrav i tebi šaljem :)))

    avatar

    14.06.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    fanny treba eksperimentirati no onako kao laik mislim da bi bolje ispala u nekom tamnijem tonu i da je rađena u tehnici kao treća slika u pastelu sa manje naglašenim linijama ili u olovci kao što je četvrta slika, no nije nužno da je moj sud ispravan :)

    avatar

    14.06.2007. (02:11)    -   -   -   -  

  • fanny

    @dag - ma problem je u tome što je - drečavo narandžasta i djeluje kičasto, no pokušat' ću je nacrtati u olovci, jer - ne odustajem od te česme i gotovo. :)

    avatar

    14.06.2007. (08:17)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    fanny uvijek me fascinira kod ljudi ta snaga želje i volje za savršenstvom da zacrtano bude učinjeno na najbolji mogući način, kad to čini žena sviđa mi se jer na taj način vidiš koliko je snažna u svojim odlukama :)

    avatar

    14.06.2007. (08:47)    -   -   -   -  

učitavam...